Hazir ağda bantlariyla baslayan bacak serüvenim daha sonralarinda epilasyon, jilet ve sir agdaya birakti. Son olarak bu üçünü karma bir sekilde yapmaya basladim. Hangisi isime geliyosa o. Ama su anda bacagim mahvolmus halde. Cilek bacak olarak da tanimlanan bacaklara sahibim. Ciddi anlamda bir cozum onerisi olan varsa lutfen yazsin. Batiklarla ugrasmaktan, sü
rekli igneyle tek tek kil koklerini deri uzerine cikartmaktan yoruldum ve bacaklarim leke icerisinde. Artik duzenli olarak bacagimi duzgun bir sekilde alabilecegim bir yontem ve de marka istiyorum. BACAKLARIMI NASIL DUZELTEBILIRIM?---- SIZ TUYLERINIZDEN NASIL KURTULUYORSUNUZ? Benim durumumda olan varsa lutfen yazsin. Kollarimdaki killardan da rahatsiz oluyorum almak istiyorum ama sirf bacaklarimdaki gibi olur korkusundan almiyorum. Lutfen yardim. Bacaklarim hemen hemen su halde:
Sık sık alma ve traş veya jiletle al. Baktıklarını da tek tek çıkarma masaj yap yoksa iz kalıyor. Ama geçer krem sür iyi geliyor bepantel filan. Epilasyon en iyi lazer veya İğneli para sorunun yoksa git kurtul.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşım da böyleydi, jilet batık oluşumuna en en az sebep olan epilasyon türü. Sadece jilet kullanmaya başlamanı öneriyorum.
Düzenli peeling, yeterince nemlendirme faydalı olur açından ölü derilerden düzenli olarak arın. Ağda yapıyorsan hazır bantlar kullanma, kendin yap ki kıl kökleri açısından fark edeceksin yararını
Su bazlı nemlendiricilerin işe yaradığını duymuştum, öncelikle cildini sürekli nemlendirmelisin, nemlendikçe ölü deriyi atmak daha kolay olacak ve cildin hava alabilecek
En İyi Cevaplar