ben sarışınım ve dedi ki ben sarışınları beğenmiyorum kumrallar daha çekici geliyor sizce saçımı kumrala boyatayım mı
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya iyi de bence seni pek beğenmediğini ifade etmiş. Seni eksik hissettirecek şeyleri çok söyler mi? İstersen detaylı konuşabiliriz, ilişkiler konusunda tecrübeli bir adamım.
Sorunu beğendim şimdi, yazabilir misin?
gerek yok teşekkür ederim
Bu cümlesinde seni beğenmediğini açıkça dile getirmiş sense saçımın boyasam mı diyorsun, bence yapma hani kimse için kendini değiştirmeye kalkma eğer boyama niyetin varsa bu sen istediğin için olmalı
oda zaten benim beğendiğim tip değil ben esmerlerden hoslaniyorum ama ona söylemedim
Canım benim, sakın böyle bir şeye kalkışma! 🙅♀️ Sen zaten sarı saçlarınla çok güzelsin, başkasının beğeni kriterlerine göre kendini değiştirmeye hiç ihtiyacın yok. 💖 Asıl çekicilik, kendini olduğun gibi sevmekte ve özgüvenle ışıldamakta gizli! ✨ Unutma, doğru kişi seni sen olduğun için sevecek. Saç rengin değil, içindeki enerjin parlasın. 🌟
Cevap
7Cevap
Yalan söylüyor bu net yani😅 hanü şey çok düşmesim sana falan imajı vermek için. Sen kendin ol öz gübenin yerind eolsun kapında paspas olur
özgüvenimi düşürmeye mi calisiyor yani
Evet kesinlikle. birde şümdü sen onun için değişirsen kale ferh edildi diye düşünür ilgiside azalır
kırmamak için bahane etmiş saçı. boyayıp kendini küçük düşürme bence
oyle mi dersin
Bir başkası için ne zamana kadar kendini değiştireceksin?
değiştirmiyim mi
Eğer kendine değer vermeyip seni kabul etmeyen insan için değiştirmek istiyorsan değiştirebilirsin tabii. Kendisine saygısı olan insan bunu yapmaz
Bir erkek için saç boyatmaya karşıyım.
Doğal haliniz daha güzel
tsk
Ayrıl aldatır bu adam seni
aldatsın
Hayır next yapiyorsun
Hayır
Kumraldan hoşlanan sarıyı her türlü yer
ya zaten beni güzel buluyo da boyle demesi garip
sanmam öyle biri değil
İpleme
Ne münasebet...
Ya bırak ya sarışın efsanedir bunlar öküzx
Ahaha yazık la sana
en azından sevgilim var sen yalnızsın
Evliyim ben aq djsjdjs
daha kötü evli olup bu sitedesin nicke bak iy
Bu nicki 9 sene önce aldım abisi, kaldı ki sevgilinin de bu sitede olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
herkes sne gibi asosyal mi mk bu siteden biriyle sevgili olmayi birak konuşmam bile o kadar midesiz değilim yoksa karın bu siteden mi kdkdd
Sen git biri içinnsaçını boyat korkak kenar mahalle karısı hem gizli sormuş hem de artistlik yapıyor
hayır
Boyatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?