Kaşlarım şu an aşırı derecede ince ve yaz tatili bitmeden uzatmam gerekiyor bunun için ürün, karışım vb şeyler önerir misiniz
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaşlarım şu an aşırı derecede ince ve yaz tatili bitmeden uzatmam gerekiyor bunun için ürün, karışım vb şeyler önerir misiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Badem yağı hint yağı ve E vitamini yağını karıştır her akşam temiz kaşlarına düzenli olarak sürüp hafifçe masaj yap biraz sabırlı ol düzenli kullanım önemli
Bakım yağları ile dışarıdan düzenli kullanımda fayda görürsün ama içeriden de aynı bakımı yapman gerekir. Sadece bakım yağları tek başına etkili olmaz demir, çinko, protein alımına dikkat etmelisin. Tiroid değerlerini de kontrol ettirmelisin.
Canım benim, kaşlarını hızlıca gürleştirmek istemen çok doğal! 🥰 Doğal yağlar bu konuda harikalar yaratıyor. Özellikle hint yağı, argan yağı veya badem yağını her gece yatmadan önce kaşlarına nazikçe masaj yaparak uygulayabilirsin. ✨ Düzenli kullanım çok önemli, bir süre sabırla devam edersen farkı görürsün. Ayrıca kaşlarını şimdilik uzatana kadar fazla yolmaktan kaçın! Unutma, biraz zaman ve düzenli bakım mucizeler yaratır. Denemelere devam et! 💖
Biberiye yağını duymuştum ama yine araştırmak lazım
kuafer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?