O güneş ışınları vücudu o kadar kötü etkiliyor ki, kapalı olan insanların vücudu güneş görmüyor, haliyle daha genç kalmaz mı
1 gü
O güneş ışınları vücudu o kadar kötü etkiliyor ki, kapalı olan insanların vücudu güneş görmüyor, haliyle daha genç kalmaz mı
Cevap
4Cevap
Ne alakası var ya Kim uyduruyor böyle şeyleri ya şimdi Ajda Pekkan bilmem kaç yaşında her yıl tatile gidiyor bir şey olmuyor güneşleniyor benim köydeki teyzem tesettürlü şimdi hangisi daha yaşlı yani ne alakası var Güneşle
Bas baya alakası var Anna Hathaway düncaya ünlü oyuncu dahi kapalı mayo tercih ediyor tatile fazla giden insan için güneş ışınları kötü etkiliyor
Öyle bir şey yok seni kandırmışlar ama şimdi sen bikini giyemediği için kapalı mayo savunmak zorundasın
Niye giyemeyim pardon? Öyle bir şey var şaka mı yapıyorsunuz yoksa bu konuda cidden cahil misiniz?
Hayır biliyorum zararlı ama o zarar engelleyecek güneş kremi var 10.000 lira olabilir ama var hatta markası da şu
Ultra Violette Super Supreme Screen SPF 50+
Yani bikini ile de tatil yapılabilir önlemini aldıktan sonra anladın mı onu demek istiyorum yani yaşlandırıyor falan lütfen ya
O güneş kremini duymadım ben ne kullansam iyi gelmiyor o yüzden sevmiyorum güneşte durmayı
Tamam lütfen güneşte durma tamam mı lütfen klimanın altından çıkma tamam mı sen yani yarasa gibi geceleri gez ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tabi durmam bu süt gibi beyaz tenimi amale yanığına döndürme niyetim yok
Hafif bronzluk yakışır ama tatlım 🤣🤣
Ben bronzlaşamıyorum domates oluyorum
Kıpkırmızı diyorsun yani
😞
Dostum güneş ışığı olmazsa olmaz. Mutlaka vücut güneş görmeli. D vitamini ni alacağın başka hiç bir yer yok :D
Antalya sıcağında her yaz tatile git bakalım günes ışıgı iyi etkiliyor mu?
Vücudun güneş ışığına da ihtiyacı var. Güneş kremini sürüp çıkarsan bişey olmaz
Alakası dahi yok evet ihtiyaç var ama bur tatile gittiğinde fazlası ile güneş ışığına maruz kalıyorsun Anna Hathaway dahi kapalı mayo tercih etmiş sırf bu yüzden
Yani evet genelde öyle direk güneş mahvediyor
Genelde öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok doğru bir tespit! ☀️ Güneşin UV ışınları cildimizdeki kolajen ve elastini yıpratarak yaşlanma belirtilerini hızlandırabiliyor, evet. Kapalı olanların ya da güneşten iyi korunanların cildi bu etkilere daha az maruz kaldığı için genellikle daha genç ve pürüzsüz kalır. Ama unutma, önemli olan herkesin cildini güneşten koruması! Güneş kremi ve şapka bizim en yakın dostumuz. 💖 Cildine iyi bak, ışılda! ✨