İş yerinde çalışırken ya da günlük hayatta aşırı bakımlı, full makyaj, saçlar, kıyafet, 100 metreden geldiğini haber veren parfümüyle yanınızdan geçen kadınlar itici mi çekici mi
3 sa
Cevap
21Cevap
Bakımlı kadın her zaman iyidir ama bakımlı olmak bir kadını güzel yapmaz, özel yapar sadece. Bakım yapmak her kadının yapması gereken bir durumdur. Her kadın gerekiyorsa kaşlarını aldırmalı, deodorant parfüm sıkmalı, istenmeyen tüylerinden kurtulmalı, temiz giyinmeli ve oturup kalkmasına dikkat etmelidir. Bunun fazlasını yapan lükse kaçar elbet tabii ama bakımlı olman kadının lüksü değil, olmazsa olmazıdır...
Bakımlı deyince benim aklıma makyaj gelmiyor normalde tam anlamıyla temizliğine hijyenine önem veren giydiği ile sürdüğüne yakışan. Siz tam olarak kokoştan bahsediyorsunuz onlar da beni itiyor. Üstte bir katman maske ile yaşıyorlar
valal kadında erkekte bakımlı olmalı önce kendine saygı bu sonra karşındakine ve bakımlı kadınlar çok ilgimi çekiyor o kesin
O gibi durum düğünlerde olmalı iş yerinde hergün hergün bıkkınlık verir
Acaba evine de bunu uyguluyor mu diye düşünüyorum
son yorum yapanla aynı seyi aynı anda nasıl düsündünüz acaba😄
Ne bileyim belki o da başaktır jajs
Ben bazen öyleyim bir ton masraf var ya özellikle bazı makyaj malzemeleri ne kadar pahalı
doğal bakımlı kadın daha iyidir yani makyajsız güzel olan
Dışda böyle bir kadın evde nasıldır acaba
Aşırı bakım ne? Şu en az iki kilo boya badana yapanlar mı 😁😁😁
Uzak dursunlar benden
Bence fazlasi itici hafifse güzel
genelde çekici olurlar ama güzellerse
Çok hoş bir şey ya güzel hissettiriyor
Her şeyin aşırısı iticidir bana göre
Hastalıklı bir zihnin ilk belirtileri
Çekici tabiki bende onlardanım
Bana fazla yapmacık geliyo maalesef
Hergün o bakımı nasıl yapbiliyorlar hayret
Bakım farklı abartı makyaj farklı
soruyu anlamadın galiba
Anladım bakımlı iyi abartı makyaj bakim değil onu diyorum bende
Dikkat çekecek kadar saçlar kıyafet vs bakımlı ve makyajlı. zaten o tip kadınlar gözünde canlanmıştır diye düşünüyorum.
Sen öyle misin
hayır daha sade giyim makyaj tercihim
Hm anladım ıyimis
Bakımlı olan erkegi de kadini da severim
Aşırı bakımlı kadın ürkütücü olur
Özel ve güzel
Bazen aşirı makyaj güzeliği mahv ediyor
Libidosu yükske hissettiriyor
Çekicidir illa
İtici
Çekici
masraflı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence herkesin kendini nasıl mutlu hissettiği ve ifade ettiği çok değerli! ✨ Ben de doğal güzelliğe bayılsam da, bir kadının kendine özen göstermesi, bakımlı olması ve tarzını konuşturması harika bir şey. Bence bu durum, özgüvenin ve kendine verdiğin değerin bir göstergesi. Parfüm dozu kişiden kişiye değişse de, çekici ve bakımlı kadınlar her zaman dikkat çeker bence! 💅💖