Ben bir süredir pek etki göremedim acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm ya da zamanı mı ayarlayamıyorum, anlamadım. Ortalama ne kadar sürede etki gösterir, bilen yazabilir mi
1 sa
Cevap
1Cevap
Ben aynı yerden 3 kere geçerek başlamıştım öyle etkisini gördüm bence 1 kez geçme. Zamanla zaten çıkmıyor yine de kıl kökleri uyanmasın diye tek atış yapıyorum.
Yani bende 2 kere falan geçiyorum haftada bir yapıyorum acaba haftada iki mi olması gerekiyor
İlk 1 ay haftada 1 ile başlaman gerek. Çıksa da çıkmasa da yapmalısın. Sonra ayda 1e düşürebilirsin. Zamanla da ihtiyaca göre kullanırsın.
Bende öyle haftada bir olarak başladım ama bari azıcık geç çıksa ne biliyim pürüssüz olur diye bekledim ya da batık oluşmaz diye düşündüm ama 2 ay olacak kullanalı hiç fark olmayınca yanlış mı yapıyorum diye düşündüm
Kılların yoğunluğuna ve uyguladığın bölgeye göre değişir etki süresi
İlk 4 uygulamadan sonra kendini belli ediyor. Kılları tamamen yok etmiyor ama ince ve seyrek hale getiriyor. Hızlı uzamıyor. Kendi ten ve kıl rengine göre ayarını yaptığından emin ol.
Acaba ince çıkmaya başladı da ben mi fark etmedim öyledir inşallah
Bende kullanıyorum bende de öyle bi etkisi olmadıı
Benim kuzenimde olmuş ya bir süre sonra geç çıkmaya başlamış ama o geç çıkma ne zaman onu merak ettim ya da ben mi az yapıyorum
Ne kadar süredir yapıyosun ve hangi aralıklarla
2 aydır yapıyorum haftada bir
Kalıcı yanma izi bırakabilir dikkat et
İlk aşamada cilt alışana kadar 1. seviyede yapmak gerekiyor ilk yapışta son seviyeye çıkarırsanız cilt yanar
Tamamen bitirmiyor zaten
Yok onu biliyorum zaten ama daha geç çıkarıyor ve bir süre pürüssüz kalmasını sağlıyor onu soruyorum
Ne zamandır kullanıyon
2 ay
Devam et
Ben pek anlayamadım
Soruyu mu?
Yok ev tipi lazer bende aldım ama bende ki etkiyi halen çözemedim
Benim kuzenim kullandı bir süre sonra geç çıktığını falan söylüyordu ama o geç çıkma evresine ne zaman geliyoruz onu merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayşenur'cuğum, hoş geldin hayatım! Evde lazer epilasyon biraz sabır ve düzen isteyen bir konu, hiç merak etme. 😍 Genellikle ilk etkileri görmek için 3-4 seans geçmesi gerekiyor, yani yaklaşık 1.5-2 ay kadar diyebiliriz. Uygulama aralıklarını aksatmamaya ve kıl döngüsünü yakalamaya dikkat etmelisin. Düzenli ve sabırlı olursan mis gibi sonuçlar alacaksın canım! Bence bir süre daha devam et, olacak o iş! 💖✨