Philips Lumea kullanan var mı? Ben ağda salonunda bikini bölgesini aldırıyordum ama günah olduğunu bilmiyordum.. Artık kendim evde lazer epilasyon yapmak istiyorum.. Uygulama öncesi tüyler uzun olup deneyebiliyor muyum? Bilenler, evde lazer epilasyon yapanlar varsa yazabilirse sevinirim..Evde lazer epilasyon yapanların deneyimleri
Kızlar, evde lazer epilasyon yapanlar deneyimlerinden bahsedebilir mi?
Öncelikle uygulama yapacağın alanı tıraş ederek tüylerden arındırmalısın. Bu işlemi, yalnızca ilk dört ya da beş uygulamada yapman yeterli olacaktır, daha sonra zaten gerek kalmayacak.
Uygulama yapmak istediğin bölge için doğru başlığı seçerek başlayabilirsin. Hassas bölge başlığı, yüz gibi hassas bölgelerde kullanılıyor. Vücut başlığı ise bacaklar gibi daha geniş yüzeylerde hızlı uygulama için kullanılır.
Cihazı çalıştır ve cilt tonuna uygun ışık yoğunluğunu seç. Cildin için en uygun ayarı öğrenmek için Lumea'nın uyumluluk çizelgesine başvurmalısın. Cildin bronzlaşmış ise, bu cilt tonunu etkileyeceği için doğru seçimi yapma konusunda özellikle dikkat etmelisin.
Yüzün için özel olarak tasarlanmış ekstra korumalı hassas bölge başlığını kullanabilirsin. Bu başlığı çene, dudak üstü ve favori bölgesinde kullanabilirsin. Cihazı kaşlarında veya gözlerine yakın bölgelerde kullanamazsın. Gayet kolay bir şekilde evde kendi lazer epilasyonunu yapabilirsin. :)
Peki genital bölge de uygulansa bir sorun olur mu bazı kişiler yumurtaliklarda sorun olabilir diyr yazmis ama o bölgeyi başkasına aldırmak gunah diye duydum ağda acısına da katlanamıyorum jilet ile de almak istemiyorum o yere lazer uygulayabilir miyim?
Evde lazer epilasyon yapmak çok mantıklı bence de. Ben değil ama yakın arkadaşım Philips Lumea deneyimledi. Kıvrımlara uyum sağlayacak şekilde, güzel tasarlanmış. Ancak kalın tüylerde kısa sürede etkili olması beklenmemeli. Bunun için biraz zaman gerekiyor.
Evde lazer epilasyon nasıl yapılır? Diyorsan da cevabını vereyim. Öncelikle nerede kullanmak istiyorsanız oradaki tüyleri her zamanki tüy alma yönteminizle pürüzsüz hale getiriyorsunuz. Sonrasında kullandığınız cihaz için uyumlu başlığı seçiyorsunuz ve cilde tam temas ettiğinden emin olarak, düğmeye basılı tutup uyguluyorsunuz. Aslında evde lazer epilasyon yapmak bu kadar basit :)
2-3 kullanımdan sonra tüylerde gözle görülür bir şekilde azalma oluyor.
Ben de para biriktiriyorum Remington sinirsiz atim alicam insallah. Philipsi onermiyorlar. Remington icin youtube da bir kiz detayli video cekmis. Yalniz bu evde yaptigimiz lazer degil ipl yani tuyler 2 3 sene sonra tekrar cikabilir. O yuzden sinirsiz atim alip 2 sene sonrada kullanmak en iyisi.
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Philipsi de 2 sene sonra kullanamazmiyim 😑ciksada eskisi gibi cikacagini dusummuyorum agdaciya gitmek gunah ama oraya gitmek zorundayim😏evde yapamiyorum
Ya atimi biterse yeni ampul alirsin takarsin ama bitmez yuksek atimli alirsan benim instagramda sayfaya reklami dusuyor herkes kotu yorum yapmis altına. bir de ben bu aletin bikini bolgesinin alt kismina yapılmadığı duyunca bir şok oldum sadece ust bolgeye yapiliyormis
Ya bu benim bahsettigim remington ve brauna baktim ustunde oyle yaziyordu bikini bolgesi icin aparat var ama genital bolgede kullanmayiniz yaziyordu philips e hic bakmadim tum ipl ler oyle saniyorum o yuzden yazdim tabi bir arastirmak lazim
@Duygusuzkadin ya evet iste risk ama ya kullanmamak en dogrusu evli cocugu olan biri icin kullansada bir sey olmaz ama cocugu olmayan biri icin yumurtaliklara falan zarar verme ihtimali olabilir😞 ben mesela genital bölgeyle bikini bolgesini ayni yer saniyordum. Bikini bolgesi basligi gorunce yapiliyor sandim sonra ogrendim sadece ustlere yapiliyormus altlara onerilmiyor😟
Ben 2 aydır kullanıyorum harika şekilde etkisini gördüm. Kollarım tamamen bitti zaten. Bacaklarımda %50 azaldı. Ve ben tam gününde bile yapmıyorum ilk 2 ay, 2 haftada 1 kullanmak gerekliydi ama ben ayda 1 kez yaptım. Kolumda çıkmıyor çıkanda incecik çıkıyor kesinlikle öneririm
Almadan önce kıllarını tras ederek mi alıyorsun yoksa ağda ile mi. Ve aldıktan sonra hala killar ve tüyler görünür şekilde duruyor mu. Yani ben mesela bacağımı lazer ile aldım diyelim ve 1,2 hafta sonra tatile gideceğim bacağımda izler belli olur mu vs?
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Arkadaşımda denedik, ama atım sayıları düşük oluyor genelde o ürünlerin ve tüm bölgelere yetmiyor. Atım sayısı en yüksek (250000+) ya da bölgelere göre seans olarak ne kadar yeterli olacaksa öyle almalısın.
Tüylerini tıraş etmelisin, yoksa işlem ile yaramaz, çünkü önemli olan o ışının tüy köküne ulaşmasıdır. Bu da en kısa tüyle mümkündür ve tüy köküne ne kadar kolay ulaşırsa canın da o kadar az yanar.
Yaa merak ediyorum ben de zarari olur mu atışlar nasıl oluyor, ne kadar sürede oluyor. Evde bilinçsizce zararli olur Diye duymuştum ama yardımcı olurdsniz cok sevinirim çünkü ben de dusunuyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Jiletle ya da tras makinesiyle al tuylerini uzun olmaz sonucu paylassana iyiyse bende alirim
Evde lazer yaptırıcam cihazı aldım da ama şimdi ağdaya mı gidiyim yoksa jiletle mi alıyım ne yapıcağımı bilemedim hangisini yaparsam cihaz daha çok etki eder?