Yok mudur? Fit bir kadın her türlü şeyi elde edebilir mi sizce? Gerçekten her şey beden mi?
7 gü
Yok mudur? Fit bir kadın her türlü şeyi elde edebilir mi sizce? Gerçekten her şey beden mi?
Cevap
24Cevap
Her şey karakterden ibaret.
İsterse kainat güzeli olsun, içi boş olduktan sonra bir önemi yok.
Karakterim çok iyi ama hiç kimse yanımda değil. Karaktere göre dönmüyor ki dünya.
Yanılıyorsunuz
Her şeyi elde edenlerin çoğu kardeşim olanlar.
Sırf güzel veya yakışıklı diye dünya etraflarında dönmüyor öyle bir dünya yok. Sadece dikkat çekmek ve başkalarını bu ilgiye davet etmek için bir kriter. Sen güzel/yakışıklı olmayabilirsin ama bunu da karakterini göstererek egale edebilirsin. Yanıldığım bir durum yok.
Hayır tabiki öyle olsa ben şu an şezlong da kokteyl içiyor olurdum çalışıyor olmazdım yani fit olunca kapılar ardına kadar açılmıyor ki açılsa da oralı olmazdım Allah helalinden versin 🤲
Ne alaka? Bu kadar basite indirgersen mutsuz kalırsın.
Ben basite indirgemediö pişmaniye kafa. Bu bir soru
Yorum arıyorum. Basit senin eşi♀️🚀n olabilir bak🤤
Emojili cümlenden hiç bir şey anlamadım. Hakaretse iade ediyorum, değilse de anlat da doğrusunu bileyim
Adına çok benziyorsun
İletişim konusunda sıkıntılısın.
Fizikte bitmiyor tavırda önemli her şeyi olmasa da çoğu şeyi eder
Mesela nasıl tavırlılar birçok şeyi elde ediyor
Ne diyorsun ne ekstrası
Soruma cevap veremiyorsan başta yazmayacaksın ayyaş
Sadece beden yetmez o bedenin hakkını vermesi gerekiyor , buda yüksek libidoyla olur
Dış görünümü önemsemiyorum. Oturup iki kelam edemeyeceksek ne anlamı var ki.
Ettikleri hep ucuz olan seylerdir kişi olur nesne olur
her şeyi elde ettiğini sanır. vücudunu bir ürün gibi pazarlar ancak. kendilerini ürün olarak görüyorlar, o düşünceyle hayata adım atıyorlar. sonra erkekler niye böyle.
Fit olmana gerek yok kiz ol yeter her yer abaza dolu deli gibi para bayilirlar
Ben normal çoğunluk kızlardan daha iyiyim ama hiç yazan soran ilgilenen yok. Bu mamada. Diğer konularda da yok.
Şansım hiç yaver gitmedi şimdiye kadar
Dışarı doğru soğuk musun ki peki sence neden böyle
Soğuğum ama bu niye sebep olsun
Şahsen bende soğuk görünen birine yanaşmam
Red yerim diye
Evet fitim kime yazsam cevap verir elde ederim ama kimseye güvenmiyorumm
Avradın göbeklisi makbuldür. sarıldıkça tat verir. koklayarak öpersin. Eline attığın her vücut parçası ayrı ayrı keyif verir azdırır yükseltir offf
fit ama itici olan çok
Alakası yok
Ne peki
Duygu var his var
Hayir
Bence de hayır
Ne obezler vsr musmutlu
her şey dış görünüş değildir
Avantajı çok
Edemez
Hayır.
Yok canım
Ne alaka fitsindir libido yerdedir?
Her şeyi
Ne kadar fit aama
herşeyi edemez erkekleri eder
Edemez
Kadinlae coo sansli
eder bence shfsd
Edebilir
hayir
Sen kilolu musun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, fit olmak elbette harika hissettirir ve öz güveni tavan yaptırır! ✨ Ama bence her şeyi elde etmek sadece bedenle ilgili değil ki. Asıl güç içimizde, kendimize olan inancımızda ve o bitmeyen pozitif enerjimizde saklı. Dış güzellik sadece bir başlangıç, önemli olan ışığını her yere yayabilmek. Kendine güvenen bir kadın her zaman başarır! 💪💖