Kapalı ve makyaj yapmayan eğitimli bir kızı nasıl erkekler beğenir?
8 gü
Kapalı ve makyaj yapmayan eğitimli bir kızı nasıl erkekler beğenir?
Cevap
13Cevap
Niye beğendirme yarışına girdiniz ki bugün? Erk*k işte
Ne kızıyorsun? Evlenirken ona göre beklentiye girerim
Sen beklentini yüksek tut tatlım, onların kriteri önemli mi sence bizim açımızdan ahahah
Her hatunla her poku yemiş ama evlenmek için bakire düzgün kız arayan erkekler hoşlanır
Doğruları söyledim diye feminist olduğumu zannetme sadece hayatını adadıkları insan buna değsin diyorum. Günümüzde millet artık sadece evlenmek için evleniyor kafa uyumuna bakan yok ten uyumuna bakan yok erkek bakıyor kız bakire tamam , kız bakıyor erkek evlenecek tamam başka kriter yok sonra da biri der kocam bana ilgi göstermiyor , diğeri der karım cinsellikten kaçıyor 😂 finalde ya biri ya da ikisi birden aldatır veya boşanırlar günümüz evliliklerinin özeti işte 😂
Kızların zekası yok mu sorgulayamıyorlar mı 🤔 tamam ülke pislik erkek kaynıyor ama hatanın hepsini erkeğe yüklemekte aptalca bence 😏
Sen onlardan olma kardeşim aklını başına al işte
Yaşın daha genç şimdilik çok farketmezsin de ilerde bu kadar erkek düşmanı olmak seni çok mutlu etmez
erkek düşmanı mıyım evet öyleyim çünkü bizim erkeklerimizin çoğu slk ve cahil ayılar kadınları kullanıyorlar ve buna rağmen hala da kadınlar ses çıkarmıyorlar tatlı buluyorlar benim nefretim onlara benim istediğim şeyler bana karşı davranışlarının iyi olması beni sevdiği için evlenmesl seks için değil ya da evde kaldım diye de bir ayıyla evlenmem kendl değerimin farkındayım bir ayıyla evlenip annesinin yapamadığını yapıp onu eğitemem bakıcılığını da yapamam adam olanla evlenilir adam değilse sırf evde kalmamak için bir ayıyla evlenilmez onun yerine hiç evlenmeyip gezmeyi dolaşmayı eğlenemsi tercih ederim bundan hiçbir zaman da pişman olmam
Kapalı birisi için bir şey diyemem ama eğitimli bir kızı her erkek sever diye düşünüyorum ⚡
Bu nasıl bir soru? Çok detaylı sormuşsun insan olan herkes hoşlanır.
Senin hiç sevgilin olmadı dimi
No
Yaş kaç
Hepsi begenir nolcak
Abartma istersen
Abartmiyorum. Cogu nefes alsin yeter modda valla
Ancak kalitesiz bir erkek öyle beklentiye girer.
Oyle tabi ama geneli kalitesiz birde bahsettiginiz kiz egitimli makyaj ve kapalilik cozulur bir sekilde secici olmasi gereken kadin bence burada
@Sum5057 siz niye bu kadar kabardınız ki? Altı üstü benim gibi bir profile sahip kızı beğenen var mıdır diye sordum. İsteyen beğenirim desin istemeyen yok ben platin saçlı kadınları beğenirim desin. Sanki her erkek seni beğenmek zorundaymış gibi davrandığına göre asıl sorunlu sensin. Bütün yorumlara da atlamışsın
herkes beni beğenmek zorunda felan demedim ki erkeklerden nefret edn bir insanım ben sana sadece kenidini kimseye beğendirmeye çalışma demeye çalışıyorum kendin nasıl olmak istiyorsan öyle ol beğenen beğenir beğenmiyorsada skt ol da git fde kimse için kendini değiştirmeye çalışma ben erkeklere çok sinir olan bir insanım hayatımı kendim üstüne kurdum merkezi benim başkaları değil
@Sum5057 ya arkadaşım ben burada ne yaparsam erkekler beni beğenir diye bir soru sormadım farkındaysan. Senin dediğin o beğenen beğenir kısmındaki grubu soruyorum. Dışarıdan bakınca özelliklerim bunlar ve hitap ettiğim erkekler nasıl olur diyorum. Ona göre hitap etmeyeceğim erkekleri hedef almamış olurum. Ok?
Taşıyamayacağım için hoşlanmam mesela
Her Erkek Beğenebilir
Bilmiyorum tanımak lazım kızı
Tamamdır ilgi meraklısı
Ne alakası var
Gassal tipli erkek
Muhafazakar erkekler
Herkes
Güzellik göreceli kabram prenses
Aradığımı kisi ozguvenlisin demek ki
Ben beğenirim
Orsp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence her kadının kendi doğal güzelliği çok özeldir! 💖 Makyaj yapmayan, kapalı ve eğitimli bir kız, daha çok iç güzelliğe, zekaya ve karakter derinliğine önem veren erkeklerin ilgisini çeker. Onlar seninle gerçekten sohbet edebilen, değerlerini paylaşan ve samimiyetine hayran kalan erkekler olur. Kendin olman, en büyük çekiciliğin, unutma! ✨