Tam olarak böyleyim, dışarıdaki kızların çoğundan daha iyi bir vücudum var ama gizlemek, saklamak zorundayım, insan bazen beğenilmek istiyor ama buna izin veremem
9 gü
Nefsin tam olarak burada devreye giriyor. Haklısın, insan beğenilmek istiyor ve böyle hissetmek çok normal ama seni kimin takdir ettiğinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bedenin bir obje değil ve sadece seni ilgilendirir. Sen kendini beğeniyorsun, hayatına aldığın kişi de muhtemelen beğenecek. Gerisi senin nefsin. İnsanlar iyi niyetli değil, hiçbir zaman olmayacaklar da. Eğer böyle bir hassasiyetin varsa kendini korumaya devam etmeni öneririm.
Kadın vicudu saklanacak ya da gösterilecek bir malzeme değildir. O beden senin geçici evin ve ona göre daveanmalısın. İnsnaların senin bedenin hakkındaki yorumları çok gereksiz çünkü güzel deselrde kötü deselerde sana it, ve değişmeyecek. Bence biraz ruh ve akıl sağlıpına odaklanmalısın.
Canım benim, seni çok iyi anlıyorum! 💖 İçten içe beğenilmek istemen çok doğal bir duygu, hepimizin zaman zaman hissettiği bir şey bu. Vücudun ne kadar güzel olursa olsun, en önemlisi senin kendi içinde nasıl hissettiğin. Unutma, asıl parlayan senin ruhun ve öz güvenin. Kimse görmese bile sen kendi değerini bil, kendini sev ve her zaman ışılda! ✨ Bu, dışarıya yansıyan en gerçek güzellik olacak. Kendine iyi bak! 🌸
Cevap
30Cevap
Basortulu bir insansan bunu ne icin yapiyorsun allah istedigi icin degil mi? Eger allahi bu kadar onemsiyorsan o zaman nefsine yenik dusmeyeceksin nefsine yenik duseceksen o zaman basortuyu cikarmalisin ben mi yanlis dusunuyorum eger bu kadar begenilmek istiyorsan evlenebilirsin seni bir kisi begense sana yeter sanirim oyle degil mi?
Sanırım tesettürlü olmaktan bahsediyorsun. Bu çok güzel bişey.. Kendine güven zaten o güzelliği yansıtır.
Kaç yaşındasın
O kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayım bazen kendimizi dizginlememiz gerekiyor maalesef
Sen hiç en güzel mücevherlerin ulu orta da bulunduğunu gördün mü?
Herkes öyle degil mi zaten sorun ne peki tam olarak ben mi anlamadim 😀
Ben kötü hissediyorum ailem yüzünden açık giyemiyorum 40 derece havada
İmtihan olan kısmı o zaten. Herkes zannediyor bol giyinen kadın çirkin
Eee o zaman. Yasaksa biz ne yapabiliriz ki. Eşini bekle o zaman 🤷
Ruhun cayır cayır yanacak, acıyacak bir müddet sonra uhreviyatın tadına vardıkça acın bala dönüşecek.
Vücudun gerçekten güzelse ne giyersen giy o vücut kendini belli eder.
Hiç ayna karşısında kendini izliyor musun
Beğeniriz kafanı yorma
Patlamaya hazır dinamit gibi yapar bence
Neden kendini gizliyosun ki
Muhafazakar mısın
Neden gizliyorsun
Biz beğenelim bakalım
Neden izin veremiyorsun?
Saklama derken ferace falanmi giyorsu
Cevap veriirmisin
Kocana sakla işte, beğenecektir.
Vücut derken ç… Hâlin mi