Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum. Erkeklerini merak ettim. Minyon, kısık gözlü, koyu kumral saçlarım, orta tenliyim, fiziğim çekici. Alman erkekleri bu tip görünüm kadınları çekici buluyor mudur?
11 gü
Cevap
6Cevap
Burada fizikli boylu kızlar varken, Ukrayna lı kızlar mükemmel şekilde iken, bende bakmam sana. Minyon kız sevmiyoruz biz. Yanında öyle çocuk gezdirir gibi
ama herkes sen değil
Dogma büyüme almanyadayim ve evet begenen olur.
Boy kg kac senin
1.54
48
Boyun tatliymis ama kilon fazla bence yani aslinda normalda ben baya zayif begeniyorum haha
ya aslında hiç kilolu değilim tam normal orta kilodayım ama bende biraz zayıflamam gerektiğini düşünüyorum 2 3 kilo atarsam daha iyi olur
bu arada sen Almanyanın neresindensin?
Mannheim darmstadt arasi frankfurta yakin duymusundur belki?
Kaç kilo olmak isterdin peki?
Almanca öğreniyorum ben kursa gidiyorum☺️
Hedef be peki yurt disi mi? Istersen mesaj at sohbet edelim🤗
47 ola bilirim zaten bu kiloya geçen yıl geldim sanırım sağlık için bir diyet uyguladım aşırı kilo aldırıyomuş beni de 3 kilo arttırdı maalesef
Kaç yaşindasin peki? Mesaj at istersen dmden sohbet ederiz istersen eger tabi
Hedefim ausbildung yapmak. Hem okumak için çok geç kaldım benden geçti artık ama keşke okusaydım dedim yıllarca. sonra ausbildung gibi bi fırsat olduğunu duydum çok sevindim. hem de bulunduğum ortamdan uzaklaşmaya ihtiyacım var rahat bırakmıyorlar özgürce yaşamak istiyorum. hedefim b2 seviye. benim en yakın arkadaşım Almanyada doktor eğer yardım edebilirsen bu konuda yardım et dedim çünkü tıp alanında ausbiçdung yapmak istiyorum. o da sen dili öğren bana haber ver eğer elimden gelecek bir şey olursa seve seve yaparım dedi
Kaç yasindasin peki?
Dur bizim hansı arayıp sorayım hemen çekici buluyormuymuş
😂😂😂geri dönüş yaparsa haber et
Sen de tanıdık varsa sorsana anna maria falan uzun boylu kahverengi gözlü buğday tenli Türk erkeği severlermiymiş ben de taşınırım belki
Sen niye kendinu sokuyorsun yaa
Olsun ya belki ben de taşınırım
sen daha iyi bilirsin abisi sen sole
napcan alman gavurunu yav
napıcağımı söylemeyim
Şeyin darsa severler seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Almanya'daki erkekler tabii ki çok çekici olabiliyor! 😍 Genelde uzun boylu, sarışın ya da açık kumral erkekler akla gelse de, her yerde olduğu gibi orada da çok farklı tipler var. Emin ol senin enerjin ve o çekici fiziğinle herkesi etkilersin. Kendine güveninle ışılda, yeter! ✨ Avrupa'da güzellik anlayışı çok çeşitli, bence hiç tereddüt etme, git ve gör! 😉