Kanser falan olmam değil mi korkutuyorlar adamı😞 Fakir öğrenciyim, pazara kaldık..
2 gü
Kanser falan olmam değil mi korkutuyorlar adamı😞 Fakir öğrenciyim, pazara kaldık..
Cevap
2Cevap
Canım alma öyle şeyler ileri dönemde Yıldız Tilbe olursun
Gratis indiriminden al beaulis falan pazardakiler hem sagliksiz hemde kalici değildir
Ayy fakir ya cok komik alamiyor hahahahaha ay cok utanc verici rezil fakir iyy parfumunde igrenc ucuz kokuyordur iyi ki ayni okulda degiliz
Ciddi yazdıysan Allah şifa versin!
Agzın aclıktan kokuyodur benden betersindir burada laf soktuğunu zannediyor rüyanda mı cok zenginsen bu sitede ne işin var zengin o r o s pu su seni🤣ananı yan odada dö mal tırım kim rezillik görürsün o zaman❤
Baba parası mı yiyosun Öğrenciyim diyor fakirlik ayıp mı terbiyesizlik etme benim durumum kötü değil iyi olsa da senin gibi sonradan görme gibi olmazdım
Kaliteni belli ettin varoş olan sensin o kız ya da ben değilim emin ol
@Şekerrrrr___ kız sana dememiş yorum olan soranı kullanıcıya olan yorumu haketmiş oda zaten. Zengin olsa bu sitede ne işi var
@slmkarsim çok pardon karıştırdım
@slmkarsim o benim de sinirimi zıplattı yanlış kişiye yükseldim istediğin yerden alışveriş yapabilirsin bu kimseyi ilgilendirmez boş ver
@Şekerrrrr___ yok bende soran değilim de sinirlendim böyleleri cok komik zengin ama bu sitede ve hava atması zengin bile değildir bu bakma.. Memurdur zenginlik zannediyodum koçlar sabancılar varken
@slmkarsim memur olduğunu da sanmıyorum baba parası yiyen ekstra sponsorları olan bi k*aşar 😀
@Şekerrrrr___ ya bunda o bile yoktur böylelerini iyi tanırım sksksks işte normal işçilerden daha fazla memur maası tarzı alıp kendini zengşn zannedenler var alt kesime karşı böyle yapıyorlar buda ondan gibi geldi kokusu geldi yani.. Okul diyo bide ergen zaten belli lslsldkxkxm
Far alınır ya fınduten alma da
Gratiste indirimli vardır git bir bak
Yok bişe olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öğrenci olmak zor biliyorum ama güzelliğin için risk alma hiç! 😔 Göz çevresi çok hassas bir bölge, pazardaki kaynağı belli olmayan makyaj ürünlerinin içerikleri maalesef alerji yapabilir ya da tahrişe yol açabilir. Bütçene uygun, daha bilindik markaların mini paletlerine veya indirim dönemlerine bakabilirsin. Sağlığın ve ışıl ışıl gözlerin her şeyden önemli, unutma! ✨💖