Son zamanlarda herkes fırçaya geçti, Nascita fondöten fırçası kullanıp memnun kalan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda herkes fırçaya geçti, Nascita fondöten fırçası kullanıp memnun kalan var mı?
Cevap
2Cevap
Hala sünger kullanıyorum şu fırçaya alışamadım ckckkdkfkfk
Sünger çok emiyor ya ışıltılı durmuyor
Valla benimki çok güzel oluyor ben pek bb krem ve fondöten kullanmıyorum genellikle kapatıcı kullanıyorum onada sünger kullanıyorum Kontür allık bitti😃
Ben bb krem kullanıyorum sadece o yüzden mi acaba
Olabilir aşkım makyajdan önce güneş kremi sürüyor musun
Evet
Bende aynısını yapıyorum da ışıltılı duruyor topak topakta olmuyor şaşırdım
Topak topak durmuyor zaten onun için tonik kullanıyorum da hani Korelilerin mükemmel pürüzsüz oluyor ya öyle olsun istiyorum:)
Bb krem kullanma aşko sende kapatıcı Kontür allık yap yeter hem daha doğal seksi duruyor
Bakayım ona Aşko teşekkür ederim
Sünger daha pratik olur gadası
İlk makyaj yapmaya başladığım günden beri fırça kullanıyorum nascita güzel tavsiyedir
Hangi numara
Sünger
Sünger💫
Fırça
fırça
Hangisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, fondöten uygulaması gerçekten makyajın en keyifli adımlarından biri! ✨ Ben genelde fırça kullanmayı tercih ediyorum, daha pürüzsüz ve doğal bir bitiş yakalıyorum. Sünger de ıslak kullanıldığında harika ama fırçayla daha kontrollü hissediyorum kendimi. 💖 Nascita fırça da bayağı popüler, duymuşsundur. Önemli olan, fondötenine uygun ve iyi dağıtan, yumuşacık bir fırça bulmak. Önerim, uygulamayı deneyerek kendine en uygun olanı keşfetmen! 💅 Çok öpüyorum! 😘