Yüzüm çok ortalama görünüyor, çok da çekici değil ama çok da çirkin değil gibi, nasıl değişirim? Yüz egzersizi için önerebileceğiniz bir YouTube kanalı veya hareket var mı?
1 gü
Cevap
7Cevap
Yüz hatlarınıza kan akışı sağlamak hem cildiniz hem de sağlığınız için önemlidir ama yüz yapınızda göz ile görünür değişim oluşturmanız için egzersizler tek başına yeterli değildir. Doğru makyaj uygulama yöntemleri konusunda uzmanlaşırsanız bakışlarınızı ve görünümünüzü büyük ölçüde değiştirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken ise tamamen oran. Sadelik ve doğruluk birleşiminde abartı sınırlarını aşmadan denemeler yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Makyaj yaparken genelde göz şeklime uygun bir biçimde yapıyorum ama nasıl daha da iyi görünebilirim makyaj yapmak zaten güzelleştirir ama daha belirgin bir değişim arıyorum. Bu arada oran ve sadelik derken biraz daha açabilir misiniz
Tabii ki, deneyebilirim. Bir yemek gibi düşünün eğer tarif birleşenlerinin bir ya da bir kaçı fazla ya da eksik kullanılırsa o yemeğin lezzeti değişir. Tüm oranlar yeterli düzeyde kullanılırsa ise leziz ibaresi yerini bulur. Makyajda da oran görünüm açısından önemlidir. Yüz hatlarınızı iyi anlamanız önemlidir. Elmacık kemikleriniz çıkık mı, çukur bölgeleriniz var mı, gamzeleriniz var mı, cilt alt tonunuzu biliyor musunuz, dudak yapınıza uygun ruj türünü ve tonlarını doğru seçiyor musunuz, göz çukurlarınızın gölgeye mi ihtiyacı var, dolmaya mı yoksa daha mı parlak olmalılar, gözleriniz yüz yapınıza göre çekik mi olmalılar yoksa daha mı belirgin, puslu mu, dumanlımı gibi bir çok konu üzerine yüz hatlarınızı iyi tanımanız gerekiyor. Sonrasında ise doğru makyaj ürününü doğru oranlarda kullanıp tuvalinizi oluşturmanızın sırası geliyor. Kısacası bir ressam gibi.. Sadelik ise güzelliğin temelidir, ne kadar sade olursanız güzelliğiniz o kadar açığa çıkar. Abartı gerçek güzelliğinizi kapatır. Bu mottoda oran ve sadelik unsurları devreye girer.
Gerçekten teşekkür ederim bunları inceleyeceğim, Bu kadar ayrıntıları düşünmeden yapıyordum genelde ama böyle daha mantıklı Tekrardan teşekkürler
Ricalar sizler için. Her şey için böyledir ve doğru yapıldığında yerini bulur. Boyalar satılır ve alınır. Asıl mesele almak değil kullanabilmekte gizlidir. Mesela; herkes boya alabilir ama herkes badana yapamaz, herkes boya alabilir ama herkes resim yapamaz, herkes kalem alabilir ama herkes güzel yazı yazamaz, anlam katamaz.
Çok doğru güzel makyaj insanın güzelliğini ortaya koyuyor erkeğin bile, ama kötü makyaj biçimi çoğu şeyi mahvediyor en güzel kombini bile yüze yakışmamasını sağlıyor, bu arada kitap okuduğunuz belli oluyor üslubunuz çok açıklayıcı ve güzel.😄
Güzel düşünce ve ifadeleriniz onure edici ve mutlaka bir teşekkür bu ifadelere cevaben sizlere sunulmalı. Tespitinizde ise isabetlisiniz. Evet, kitap okumayı seviyorum ve bu anlamda ay/10 kuralı uyguluyorum. Fakat sizin de bir kitap sever olduğunuzun ayrıntısı gözden kaçırılmayacak kadar da belirgin. Ayrıca; konu üzerine ilaveleriniz çok doğru ve düşüncelerinize eksiksiz olarak katılıyorum ama yorumsuzda kalmak istemiyorum. İstemiyorum lakin uzayan mesajlarımın da sizde sıkılmak eylemini gerçekleştirecek olmasının tedirginliğini istemsizce bir miktar yaşıyorum.
Kusura bakma ama yüz egzersizleri bir işe yaramaz ödemi belki azaltır kan akışı saplaraan ama yağlıysa yüzün yağ oranını azaltman lazım başka bir sorun varsa mesela kaşlar insanın yüzünü çok değiştiriyor daha da ilerisi cebindeki paraya bakar
Yüz egzersizlerini ben küçük yaşta yüzüm gelişirken denediğimde oluyordu Şu anda da olabileceğini düşünüyorum yüzüm yağlı değil ama çokta zayıf değil Kaşlarımı nasıl şekillendiririm bilmiyorum makyaj yapıyorum ama kaşlarımda zaten kavis olduğu için uğraşasım gelmiyor pek
Sen bilirsin çok da kasma yaşın genç diye tahmin ediyorum herkesin kendine has güzelliği eminim ki vardır
Teşekkürler
kilo verirsen yüzünden otomatikman küçülüyor be
Ortalama kiloya sahibim 160-60
Benim fiziğimin yapısına göre 60 kilonun altına düşünce çenem ve yanağım modellerin yüzüne benziyor çökük duruyor biraz bu da beni yaşlı gösteriyor bence 2 senedir spora giden birisi olarak fizik ölçülerime göre fit olduğumu düşünüyorum yağ oranım az- ortalama arası, ama tavsiyen için gene de teşekkürler
Kalçana göre giyin
Fiziğimle ilgi çekmemeyi tercih ediyorum fiziği çok güzel olan kızlara çünkü yakışmayan lakapları takıyor bizim milletimiz ama yüzü güzel olana bir şey diyemezler
Tanınmayacak bir biçimde değişemezsin zaten ama daha iyisi olabilirsin yüz hakkında fakat bana göre fiziği çok güzel olan insanların yüzünü kapatıyor fiziğinin güzelliği çünkü odak fizikte oluyor ben ise odağın fiziğimde olmasını istemiyorum
Kime göre neye göre
Erkeklerin ilgisini çekmeyi kalçamla yapmayı tercih etmiyorum beni beğenecek kişi ilk kalçamı beğenmemeli bence
Mesela ne gibi?
Daha iyi görünmek istiyorum, acaba en iyi Tam kapasite nasıl görünürüm merak ediyorum
Gerek yok doğal kal
Paran varsa olur
Estetik yaptırmam biraz gereksiz olur yüzümde çarpıcı bir kötü görünen yer yok ama kirpik taktırmayı denemek istiyorum veya lens almayı gibi
Boy kilon nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kimse ortalama değildir, içindeki ışıltı seni eşsiz yapar! 💖 Yüz egzersizleri gerçekten işe yarıyor, düzenli yapınca yüz kasların güçleniyor, daha canlı ve gergin bir ifadeye kavuşuyorsun. YouTube'da 'yüz yogası' veya 'face yoga' yazıp aratırsan çok güzel kanallar bulabilirsin. ✨ Önemli olan kendini iyi hissetmen ve o pozitif enerjiyi dışarıya yansıtman! Unutma, en güzel makyaj gülümsemendir. 😊 Kendi güzelliğine inan! 💫