Gölbaşından beraber gittiğim bir arkadaşım yok düzenli. Muhtemelen denk geldiğim bir arkadaşımdı. Ben bile hatırlamıyorum kim oldugunu o detay nasıl kalmış hafızanda 🙂 Enteresan ve ilginç. Seni hatırlatıp hatirlamayacagima ben karar vereyim. Merak ediyorum. Gizliden çıkabilirsin
Ben 106 veya 105de bir kıza açılmayı cok düşündüm. Cok defa bakşııyorduk ikimiz de üniversiyedeydik o zaman. Bir türlü yapmadım. Rahatsız olur, uygun olmaz diye. O musun da kaderin cilvesi karşıma çıkardı merak ediyorum. Kendini göstermek istiyorsan sohbete devam edelim yoksa uzatmanin benim için de anlamı yok
O olmadığından nasil emin olabilirsin ahahs? Erkeksen evet kesinlikle o degilsin. Kadinsan evet ihtimal var o olmana çünkü onunla Şu an tek ortak noktan seni görene kadar kadın olman? Ahahs. Konuşabiliriz uygundur
Bir kere ise evet. Onu bircok kez görmüştüm. Gizli bir üyeyle arkadas olarka konusmak istemiyorum. Benimle sohbet etmek istiyorsan gizliden çıkmalısın arkadaşım. Kim olduğunu bilmediğim bir maskeyle arkadaşlık kurmak istemiyorum
Kızlar Ne Diyor
Eski türk filmleri ya da belgeselcileri anımsatıyorsun farklı tarz
Teşekkür ederim. Seçim hangileri?
1,3,7
Şapkasız cool doğada bir fotoğraf bence daha iyi olabilir.
Mevcut olanlardan 4 adet secer misiniz. Gecici cozum Şu an bu🙂 tavsiye dikkate aldım
Yeni 🆕 çekin bence onlar çiflik havasında 😀
Tutankhamunlu Sagalassoslu Clint Eastwood cosplayli temalarima çiftlik de dendi ya ahash
😄En son 🔚 kare 🔲 sol iyi onu seçebiliriz
Hiçbir sey anlayamadım. En alt satırdaki en soldaki fotorgaf mi? Hangi ss?
Gayet anlaşılır cümle kurdum oysaki en alt satır son kare 🔲 sol 😀
En alt satirda hemfikiriz. Son kare sol? 😄
Allah sabır versin kimlerle imtihan ediliyordum 😂bir yere bir şey çiziyorsunuz o işte aaa bbbb cCc yeter 😅
Hanımefendi siz öğretmen degil misiniz sabırlı olmaniz gerekli😁
Sabır da taşıyor öğretmen de olsanız 😄
Kovboy şapkalı ve en alt sıradaki mi öğretmenim😄
O sağ O değil diğeri soldaki
Sadece kankalarınla olan ve poponun göründüğü
Her sorumda senin gibi bir tane boş çar illa çıkıyor. Seni en iyi gorus seçeceğim. Heyecanlı mısın
istersen inanma diğerleri özgüvensiz çıkmış
Seni Gölbaşında çok kez gördüm
Göl kenarında kamp sandalyesinde mi 🙂
105 de
Ben uzun zamandır kullanmıyorum. Haftasonları hariç. Belki eskiden hatırlıyorsundur. Garip bi tesadüf olmuş bu platformda
Evet zaten geçen sene gördüm en son seni.
Dünya küçük
Ahah olaya bak :) koskoca platformda aynı otobüsten biriyle denk gel. Bir yılda nasıl unutmadın yüzümü?
Daha önceden sitede görmüştüm seni ondan
Anlıyorum. Ben de görsem hatırlarım belki
Görebilir miyim. Merak ettim
Hatırlamazsın sanmıyorum çok ciddi ve etrafa bakmayan birisin
Hatta yanında bir kız vardı onunla konuştunuz otobüs boyunca
Gölbaşından beraber gittiğim bir arkadaşım yok düzenli. Muhtemelen denk geldiğim bir arkadaşımdı. Ben bile hatırlamıyorum kim oldugunu o detay nasıl kalmış hafızanda 🙂 Enteresan ve ilginç. Seni hatırlatıp hatirlamayacagima ben karar vereyim. Merak ediyorum. Gizliden çıkabilirsin
Ya zaten öyle oldu durakta gördüm seni hemen tanıdım sitede kendini paylaştığın için. Otobüs de denk geldiniz kızla
Enteresan değil bence ben çok yaşıyorum bu tarz olaylar
Selam verseydin keske sen KS kullanıyor musun diye 🙂 yaşamadım daha önce bir platfromdan denk gelip baska yerde görmek. Enteresan benim için
Yok artık ne selamı vericem djdj
Ne munsaebet elin adamına merhaba..🤨 Ciddi duruyor olabilirim ama güler yüzlüyum sohbetimde. Sorun olmazdı benim için
Benim için sorun olurdu ben senin gibi değilim sjd
Evet zorla gülümseyisinden utangac olduğunu hissedebiliyorum..
Doğrudur zeki çocuk
Ee mezun oldun mu? Kullanıyor musun hala yurt okul arası 115.
Yurt okul arası yürüyordum genelde. Mezun olunca Ankara’da başka semte taşındım
Tebrik ederim. Hangi bölüm
O kadarını söylemiyoruz maalesef
105 otobüsün "Kimya" bölümü mezunlarının hepsinin listesini Egodan almıştım. Paylasmaman kimligini gizli tutman icin önemli bir adım..
Aynen kesinlikle djd
Ben 106 veya 105de bir kıza açılmayı cok düşündüm. Cok defa bakşııyorduk ikimiz de üniversiyedeydik o zaman. Bir türlü yapmadım. Rahatsız olur, uygun olmaz diye. O musun da kaderin cilvesi karşıma çıkardı merak ediyorum. Kendini göstermek istiyorsan sohbete devam edelim yoksa uzatmanin benim için de anlamı yok
Yok o değilim boşuna ümitlenme dndmd
Normal arkadaş olarak konuşmak istersen olabilir
O olmadığından nasil emin olabilirsin ahahs? Erkeksen evet kesinlikle o degilsin. Kadinsan evet ihtimal var o olmana çünkü onunla Şu an tek ortak noktan seni görene kadar kadın olman? Ahahs. Konuşabiliriz uygundur
Normal bir arkadaşlık sohbetinde de maske arkasından biriyle sohbet etmek istemiyorum. "Arkadaş" olacak isek de bu şekilde değil
Yav sadece bir kere gördüm seni o olmam imkansız
Nasıl yani normal arkadaş olarak konuşuruz sadece ne demek istiyorsun
Bir kere ise evet. Onu bircok kez görmüştüm. Gizli bir üyeyle arkadas olarka konusmak istemiyorum. Benimle sohbet etmek istiyorsan gizliden çıkmalısın arkadaşım. Kim olduğunu bilmediğim bir maskeyle arkadaşlık kurmak istemiyorum
Soruyu beğeneyim yaz bana o zaman gizli kalmam arkadaş olarak konuşuruz
1,3,4,8
Teşekkürler
Rica ederim
2 3 mük
En ust sıra orta ve en sag ust mu demek istediniz
En üst 2 ve 3
Teşekkürler
Rica ederim