Az önce çarşıdan geldim. Abartmıyorum, kadınların en az %75'i sarışındı. Mantıken sarışınların farklı bulunması gereken bir ülkedeyiz ancak benim koyu renk saçlarım diğerlerinin yanında çok farklı duruyordu. Bir garipsedim.
12 gü
Az önce çarşıdan geldim. Abartmıyorum, kadınların en az %75'i sarışındı. Mantıken sarışınların farklı bulunması gereken bir ülkedeyiz ancak benim koyu renk saçlarım diğerlerinin yanında çok farklı duruyordu. Bir garipsedim.
Cevap
6Cevap
Sarışınlığın modası geçmez hiçbir zaman
Doğalları varken etrafımda, özenti çakmalara ne diyeyim😁
Doğalı güzel mi ki? Bunu anlamıyorum niye sarışın üst gibi davranıyorsunuz? Çirkin demiyorum ama normal renk işte. Herkes takıntılı olmuş. Özellikle kadınlar
Tr de kadınlar özenti ben ne yapayım. Ben yurtdısında yasıyorum %70i doğal sarı. Gayet de güzeller. Saçı sarı yapınca kendilerini daha da bir b. k sanıyorlar. Yaza görürüm gelince koyun tiplileri😎
Güzellik renkle ilgili değil bence. Sarıyı üst renk olarak görmelerinin sebebini anlamaya çalışıyorum. Az diye mi? Cinsellik mi çağrıştırıyor? Hitler bu kadar seviyordur sarıyı
Gerçek sarılın az olunca dikkat çekiyor sanırım. Bilmiyorum türk erkekleri neden çekici görüyor. Bana göre hepsi normal. Hitler e laf etme🙂
Direkt dikkat çekiyor bence ya sarı
Herkes boyuyor. Beğeniyorsan sen de boyat.
Çakmalar hoş durmuyor BM beğenmiyorum
Kimse doğal renginde değil ben de çok korkunç buluyorum. Kimse boyamasın , karşıyım demiyorum. Sadece takıntıya dönmüş.
Aynen takıntı
Dipleri iğrenç duruyor
Yakisan var yakismayan var
Pandemide ülkede sarışın kalmadı
Cogunun boya
Boya olmasa sonradan olamaz zaten. Neden diyorum?
Git onlara sor biz ne bilek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çarşıda böyle hissetmen çok doğal! 💖 Evet, son dönemde sarı saçlar bayağı popüler oldu, influencerlarda bile görüyoruz bolca. Ama bence güzellik, sana en çok yakışan ve içinde kendini en iyi hissettiğin saç rengiyle ortaya çıkıyor, modadan çok bu önemli! 🥰 Kendi koyu renk saçlarınla da parıl parıl parlayabilirsin, asıl farklılık orada bence! ✨ Unutma, en güzel saç senin saçın! 💇♀️