Güzellik & Bakım Yapay sarışınlık sizce güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yapay sarışınlık güzel mi sizce?#EdamedaBeauty 💄💅 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Yapay sarışınlık sizce güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Yakışıyorsa güzeldir. Ama kaşlar siyah saçlar sarıysa çok kötü duruyor. 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar EdacımSenin ki güzel doğal sade bunlar itici 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben sarışın değilim Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Biliyorum snnsnsns Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yakışıyorsa güzel olurbazı insanlar için saç rengi önemli değildirkişi güzelse her saç rengini kaldırır 1 0 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bazilarina yakisiyor ama surekli dibi geliyor 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Yakisan var evet ama dogalin yerini tuttugunu dusunmuyorum. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. Tenine yakıştığı sürece sorun yok. Bi de kırmızı ruj 💄 sürerse. Fıstık gibi olur. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Orijinali bile güzel değil ki yapayı olsun. Zerre kadınsılık olmuyor , çocuk gibiler bence tabi 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tabiki değil hiçbir şey Allah'ın yarattığı gibi olmaz 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sarışının her türlüsü güzeldir. Yapay doğal hiç fark yapmaz 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Modifiyeli şahin gibi ne o öyle 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Hayır değil bence nadirde olsa yakışan var 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. herşeyin doğalı 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır değil ama nadirde olsa yakışan var 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Böylesi güzelmiş gözler efsane 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Fena değil 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. yakışıyorsa güzel 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence güzeller 😂 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet güzel 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. idare ediyor işte :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Yakışıyorsa güzeldir. Ama kaşlar siyah saçlar sarıysa çok kötü duruyor.
Merhabalar Edacım
Senin ki güzel doğal sade bunlar itici
Ben sarışın değilim
Biliyorum snnsnsns
yakışıyorsa güzel olur
bazı insanlar için saç rengi önemli değildir
kişi güzelse her saç rengini kaldırır
Bazilarina yakisiyor ama surekli dibi geliyor
Yakisan var evet ama dogalin yerini tuttugunu dusunmuyorum.
Tenine yakıştığı sürece sorun yok. Bi de kırmızı ruj 💄 sürerse. Fıstık gibi olur.
Orijinali bile güzel değil ki yapayı olsun.
Zerre kadınsılık olmuyor , çocuk gibiler bence tabi
Tabiki değil hiçbir şey Allah'ın yarattığı gibi olmaz
Sarışının her türlüsü güzeldir. Yapay doğal hiç fark yapmaz
Modifiyeli şahin gibi ne o öyle
Bazılarına iyi geliyor bazılarına hayır
Yakışana yakışıyor gayet güzel.
Hayır değil bence nadirde olsa yakışan var
Dip boyası gelmediyse güzel
Hayır değil orjinal olmalı
herşeyin doğalı
seviyorum ben.
Hayır değil ama nadirde olsa yakışan var