Hayatıma birisini almak istiyorum ama güzel değilim, güzel olmak için neler yapmalıyım
10 gü
Hayatıma birisini almak istiyorum ama güzel değilim, güzel olmak için neler yapmalıyım
canım bu işler kısmet oncelikle onu diyim. sen kıcını da yırtsan olcagı varsa olur sadece. ama tabi kendini geliştir. hatun kişisin. isin sırrı bi ozgüven. kendini sevmen gerek. güzel olmadını niye dusunuyorsan onun üstüne git. estetik yap misal. hiçbirsey senin kendi ozgven ozsaygını edinmenden daha onemli olamaz. ezik kız olursan beyaz atlı prens gelsede bu ne bicim kız la der geri doner. misal kılo kontrolü yap. afet gibi manken gıbı kız nasıl olunursa oyle ol. yeme gerekirse. egzersiz yap uykunu duzenle. spora yazıl misal. plates yap. kızların cok calısması gerekn bolge yok. kalca bacak karın kafi. fit sıkı diri vucut yaparsan mis gibi olur. bilmiyorum nasıl sımdı ama. bir ekrek seni baska yerlerden begenmesede valla kız bi kere azimli helal olsun kadın gibi kadın der ordan sana kapılabilir. bunlar altın tavsiyeler bence:D tabi ego kasmayayım da. kilosuna fiziğine ozenen kız artı puandır erkek gozunde. güzel hos kokular ile de arzu cekebilirsin. kendi tarzını da belki sıfırdan yaratabilirsin sacınla oyna mesela. rengi uzunlugu değiştir. arastır. hangisi en cok begeniliyor sen begeniyorsun. bi dişil hava kat sacına kasına. beyler burada bi dişi varı hissettir ortama girince. gıyımıne el atabilirsin. farklı fikirler veren arkadasların vardır onlara danıs.
spor yapmalısın. burada önemli nokta yapacağın antrenmanları kadınların bacakları inceltmek için omuzları açmak duruş pozisyonunu desteklemek için vs gibi paylaştığı antrenmanlar olmalı. erkeklerin kas kütlesini arttırmak için yaptıkları değil. spor sana enerjide verir ve cildinin ışıltısını arttırır. buradan hareketle spor yapan kız çekiciliğini hissetmen için 3 aya ihtiyacın var. eğer sağlıklı beslenmeye özen gösterirsen hele.. çünkü terliyerek toksikleri atıcan sağlıklı beslenerek vucuduna destek olduğunda güzel hissedeceksin.. güzel hissettiğinde güzelleşeceksin.
Bence önce kendine güzel değilim diye bakmayı bırakmalısın. Güzellik sadece yüzle değil; duruşunla, bakımınla, enerjinle ve kendine verdiğin değerle tamamlanır. Küçük dokunuşlar, temiz bir stil, sağlıklı görünüm elbette etkiler ama insanı asıl çeken şey kendini değersiz görmeyen o içten ışıktır. Birini hayatına almadan önce, kendini kendi gözünde eksiltmemelisin.
Bence kendine biraz haksızlık ediyorsun. Hepimizin aynaya bakıp kendimizi beğenmediğimiz zamanlar oluyor. Ama inan, bir insanın hayatına birini alabilmesi sadece ne kadar güzel olduğu ile ilgili değil. Kendine bakman, kendini sevmen, mutlu olduğun şeylere yönelmen zaten seni daha çekici yapan şeyler. Hem doğru insan geldiğinde seni sadece görüntün için değil, sen olduğun için sevecek.
Canım benim, böyle düşünmene asla izin verme! 💖 Herkesin kendine has bir güzelliği var, asıl önemli olan onu keşfetmek ve parlatmak. Önce sen kendini sev, kendine iyi bak. Cilt bakımı rutini oluştur, saçlarına özen göster. ✨ Hafif makyajla doğal güzelliğini vurgulayabilirsin. En önemlisi, içindeki ışığı yansıt, öz güveninle büyüle! Böylece istediğin kişiyi hayatına çekersin, buna eminim! 💅
Cevap
58Cevap
Kanka bende güzelim ama aldatıldım iki kez onu ne yapıcaz djdjjd
Hahahaha ilk defa bir kadın beni savundu ay şok çok teşekkür ederim 🤍
Güzel olabilirsin. Değilsin demiyorum. Ama şöyle bir gerçek de var. Bir araştırma yapılıyor. Kendini güzel zanneden kızların oranı 1. sırada en yüksek Hindistan çıkıyor. 2. sırada Türkiye. Eğer fotoğrafını paylaştığında erkeklerin çoğunluğu sana 8-9-10 civarı veriyorsa o zaman muhtemelen güzelsindir. Ama ben daha önce kendine güzel deyip de aslında güzel olmadığını düşündüğüm çok kız gördüm. Esmersin sanırım. Ben esmer severim. Daha güzel geliyor bana esmerler. Ama yüz ve fizik de benim için ve oylamam için çok önemli.
Ne anlatıyor bu
Güneşin kadını. Fotoğraf değiştirmişsin. Sensen, ahım şahım bir güzelliğin yok. Kesinlikle çirkin değilsin ama aşırı güzel diyebileceğim kadar bir şeyin yok. Al işte bak diyorum Türk kızları kendini fazla güzel zannediyor diye. 10 üzerinden 6-7 civarı derdim. 6.5 belki. Ama benim tanıştığım kızlar en aşağı 8 lik. Çok güzel değilsin. Orta veya ortanın bir tık üstü. Tabi fotoğtafın karanlık olmasından da olabilir. Belki daha iyi bir fotoğrafla 8-9 a çıkar güzelliğin. Belki gerçekte daha güzel ya da çirkin de olabilirsin. Bir de fiziğe bakmak lazım. Ben güzelliği fizikle birlikte oyluyorum. Sadece yüzle olmuyor. Kızın yüzü çok güzel ama çok zayıf ya da kilolu olursa güzel diyemiyorum. Sen fena değilsin gerçekten. En azından öyle gözüküyor ama dediğim gibi 10 üzerinden 8 i geçebilecek misin önemli olan bu
Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla yüzün güzel gibi ama sanırım biraz kilon var, bence spora gider, düzgün beslenir, kilo verir ve sıkılaşırsan gayet güzel olursun.
Uyku düzenine de dikkat et.
Mümkünse bir diyetisyene git, kendi başına iş yapma, sağlık bu, çok önemli.
“Güzel değilim” diye kendini tanımlaman biraz sert bir bakış. Çekicilik sadece yüz hatlarıyla ilgili bir şey değil; duruşun, kendine bakışın, enerjin ve bakımın da çok etkiliyor. Kendini daha iyi hissetmek istiyorsan işe en temel yerden başlayabilirsin: uyku, cilt bakımı, saç bakımı, temiz ve sana yakışan kıyafetler, hafif bir spor rutini. A
ma en önemlisi şu: birini hayatına almak için “mükemmel güzel” olman gerekmiyor. İnsanlar genelde kendine güvenen, kendini iyi taşıyan ve yanında rahat hissettiren kişilere çekiliyor. Kendini sürekli eksik görmek yerine, güçlü yanlarına odaklanman seni zaten daha çekici yapar.
İlişki konusu da sadece görünüşle değil, uyumla ve karakterle oluşuyor. Kendini geliştirmeye odaklandıkça zaten doğru insanlar hayatına daha doğal şekilde girer.
Fotoğraftaki sensen gayet tatlısın. Seni sevene yoğunlaş. Mükemmelliyetçi olma. Özgüvenini arttır, iletişimini geliştir. Davranışları ve karşı cinsin kafa yapısını anla. Ona uygun davran. Bazı kızlar çok güzel ama iletişimi çok kötü. Erkeklerin ruhundan ve duygularından hiç anlamıyorlar. Ve biliyor musun hepsi yalnız ya da mutsuz. Sen bu farkı kapatmaya odaklan ve onların önüne geç.
Nasıl gözüküyorsun bilmiyorum buna göre yorum yapacağım. Ben insanlarda önce kıyafete bakarım. Tarzının güzel olması seni diğer insanların gözünde de çekici gözükmeni sağlar. Eğer kiloluysan ya da zayıfsan spora gidebilirsin. Kadınlara büyük kalçada çok yakışıyor ve giydikleri her şey yakışıyor. Yüz yogaları deneyebilirsin. Eğer hızlı şekilde kalori yakmak istiyorsan ananas ya da avokado tüket. Birde youtube da kalori yakma egzersizleri deneyebilirsin. Duruşunu dikleştir ve kokuda çok önemli. Kendi tenine uyan bir parfüm satın al
Bakıma gir biraz değişim biraz spor biraz diyet birazda besin zinciri takviye güzel uyku moral ve motivasyon çok önemli sabah veya akşam yürüyüşü yapmak iyi gelir arada kendini odullendir konserlere etkinliklere katil orada yeni dostluklar kurmak için güzel ortamlar olur ha biraz sosyal çevreni genişlet bol bol kitap oku kültür çok önemli bir erkekle sadece futbol dışında konuşulacak bir sürü konularda var
Kim karar veriyor güzel olmadığına? Profilindeki sensen gayet de güzel, tatlış bir kızsın. Ben de aylardır birini bulmak için çabalıyorum ama ya ghost oluyor ya da bir süre sonra ben seni arkadaş görüyorum oluyor. Niyetin gerçekten sevmek ve sevilmekse, birbirimizi tanıyablilir miyiz? Belki birbirimize iyi geliriz...
Kardeşim sana ufak bi tavsiye verim konuşmanın başında de ben senle arkadaş olmak için konuşmuyorum diye
Biriyle olmamın sadece güzel olmaktan geçtiğini düşünen kadınlar yüzünden estetik ve kozmetik sektörü gelişti. Ama gerçek şu ki insan içine yatırım yapıp, özgüvenli bir birey olduğunda her şeyin en güzelini ve doğrusunu zaten çeker.
Oturup 2 çift laf edemiyorlar. Sorunun yeterince güzel olmamalarına bağlarlar.
Güzelliğe takılma çok. Seni kim sevecekse o görüntünün arkasındaki karakterini sevmeli ve değer vermeli. Kıstasın güzellik yakışıklılık olursa hep buna önem veren erkekler kapını çalar. Mutluluğun formülü bu değil.
Güzel olmak gerçekten bir işe yaramıyor. Ben de güzel değilim , kalp temizliği de işe yaramıyor. İnsan olabilmek sadece kendimize göre insanlık yapabiliyorsak ne mutlu bize, gerisi bomboooşşş. Afferdersiniz B. m. b. k bir hayat…
Yaşayabilmek çok önemli ve değerli. Önemli en önemli olan şey ise kendimiz başkalarını affedersiniz s. ktr etmelisin/etmeliyiz…
Kafanı dışardan nasıl göründüğüne yorma. Bir çok insan kendini beğenmez. Ama sen önce kendini sevmelisin, kendini seviyorsan bedenimi güzel bulmuyor olsan da öyle kabul eder, kafaya takmazsın
ben artik güzelmisim cirkinmisim hic sallamiyorum ya
Bu konuyu dert etme herkesin kendine göre çekiciliği güzelliğş vardır. Güzellik için gelen çabuk gider
Kendinizle ilgilenin, spor yapın, bakım yapın. Kendinizle ilgilendikçe daha çok sevmeye başlarsınız.
Güzelliğine gelen biri güzelliğin gidince gider. Tükenmeyen bir değer oluştur kendine ve insanların onu sevmesini bekle
Kadında önemli olan cilvedir bu arada aklınızda bulunsun
Konu güzel görünmek değil ki. İstersen model ol... Karakter yoksa 70 kg et parçasısın. Kendine güzel şeyler katıp iç ve dış bahçenin güzelleştirmeden. Mutlu olamazsın birini de bulamazsın
Öncelikle kendini beğen ve kendine değe ver ki başkası da sana aynı şekilde davransın
Çok tatlı ve güzelsin. Önce ise kendine güvenmek ve kendini benimseyerek başlayabilirsin 😀💕
Git sen kendin bir erkeğe teklif et o zaman güzelliğe ihtiyacın kalmaz
Güzellik algısını bı kalıba sigdiramayiz seni seven illaki sende bu güzellik görür
Gözlerin kaşların bakısın öyle güzelki.
Sadece hafif yapılı bir kafatasın var. Ama onuda dogru saç tarzı ile dengeleyebilirsin.
Sana puan vericek olsam 10/7,5 verirdim.
Bugün bir haberde eski Türkiye güzelini gördüm sen ondan daha güzelsin be
Güzellik herkese göre değişir. Belki ben görsem deli gibi aşık olacağım
Beynim yandı güzel değilsin diye üzülüyorsun daha güzel gözükmen için hayatına birini alacaksın 🤣🤣
Yoo pp deki sensen iyisin bencee belki kaşlarını biraz daha düzeltebilirsin bence
Senin boyun kaç usta
@birbeyefendii10 1.55
Bence tüm kadınlar minyon olmalı jdbsjdj
@birbeyefendii10 bence de skkdf
Hemenn takibe aldım seni sjsbsjbs
Radara girdiniz hanfendi jsnsjdj
Allah’ın yarattığı her kadın tatlı ve güzeldir bakım ve biraz özgüvenle değişir ya güven
Mesaj kutun kapalıysa aç yüzlerce mesaj alırsın burada.
Normal yasa zamanı gelince düzgün biri olur acele edersen abuk subuk tip çok pişman olursun
güzellik görecelidir.
güzel görünmek için ilk göze çarpan fazlalık kiloların varsa kurtul. bol makyajlı değil amam bakımlı iyi giyinen bir bayan ol.
zaten sonrası gelir.
ilişki v. b.
Kız boş ver güzelliği şansın olsun millet seni güzel de görür illa ki senin de kendine özgü farklı tarafların vardır bunu görebilecek olan zaten seni hak edecektir
Hiçbir şey yapmana gerek yok seni sevecek insan seni olduğun gibi sevsin hem güzellik görecelidir. Zaten çirkin kadın diye bir şey yok bakımsız kadın vardır
Olduğun gibi görün, süslen ama doğallığını bozma bence.
Hayatına birilerini almak için birşeyler yapma.
Heleki Bir kadın bunu yapıyorsa acizdir
Bırak o kişi seni bulacak
Pp deki senden kendine haksizlim yapma
askim benim insanları umursama bu kadar profil resmine baktım eger sensen o kadar güzelsin ki
Gerçekten 95d füzelerin varsa sabahlara kadar 3merim biceps sırt ne varsa feda edicem hskdhsksn yqz banaaa
Sen güzelsin Seni seven seni buşekilde kabul etmeli yoksa o kişi seni sevmio anlamına gelir senin yargılamamalı. Her kadın güzeldir bunu unutma 😻💕
güzel olmak için önce kendinin güzel olduğuna inandır çünkü güzelsin bide eğer biri güzel olup ya da olmadığına bakarsa hadi ordan bas
Guzellik takintin varsa ne yaparsan yap yeterli gelmeyecek hep kendini eksik hissedeceksin seni cok iyi anliyorum
Kendinle barisman lazim. kendini seversen herkes seni sever aura meselesi bu sekerim💅🏻
Bence gayet iyisin bakımlı ol yeter seni sevecek olan böyle sevsin kaldı ki Shakira gibi kadın bile aldatıldı kendinle barışık olmak en iyisi
Sen mi güzel değilsin
Dudaklarının maşallahı var senin dudakları yaptırmak için kaç ml dolgu malzemesi kullanıyorlar
Bağlanma ve kabul görme ile dışsal onay ihtiyacından kaynaklı kişinin kendiyle ilgili olumlu hissetmesi büyük ölçüde başkalarının onayına bağlıdır.
Kore makyajlarına bak çok değiştiriyor insanı
Bütün kadinlar güzeldir sekerim sen kendinş güzel hissettiğinde zaten herkes pesine düser
Bende güzel olmak istemiyorum. Değil tokuş yapalım mı
Güzel hiç değilsin reis bence kilo ver ve makyajı artır
Gönül kimi severse güzel odur. Hiç bir şey yapmana gerek yok. Sevgi gelip bulur seni.
Güzel olman seni zengin adamlarla ilişki yaşamani sağlar bence de güzel olmalısın 🤣
Bence güzelsin. Ama biraz kilo verirsen daha iyi olabilir
Bakım yaptır kendine odaklan onlar seni bulurlar zaten.
Üzülmene gerek yok bi insan sevecekse her halinle sevmeli
Yüzüm çirkin çocuk gibiyim 20 yaşındayım boyum çok kısa 157 ağır depresyondayım yeni nesil z kuşağı benden küçükler ortaokula gidenlerin boy ortalaması 164 ve benim Boyum çok kısa çirkinim hiçbir erkek beni sevmiyor begenmiyor evlenmem bu dünya üzerinde imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladı dalga geçti zorbaladı kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum doğru insan yok erkeklerin hepsi ama hepsi dış görünüşe taparcasına önem veriyor bir kadın o.. rospu olsun ama güzel olsun boyu da orta ve uzun olsun erkeklerin hepsi gidip o kız evlenir ama bir kız temiz düzgün ahlaklı edepli zeki kültürlü entellektüel bilgi birikimine sahip olsun boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o kızla asla evlenmezler İntihar edeceğim artık bu kadar uzun boylu kızların yanında o kadar kısa kalmak istemiyorum sürekli ezik ve zavallı görünüyorum dayanamıyorum artık her gün benden uzun kızları görünce acı çekiyorum Akiĺ hastanesine yatmak istiyorum üni sinavina 3. kez giricem ama kazanamicam ailem hakaret beddua kufür edicek ailem benim sene basindan beri calistigimi saniyor buyuk hayal kirikligina ugricaklar ben ağir major depresyon karişık anksiyete beden algısı bozukluğu dismofofobi hastasıyım doktor tanı koydu
Yüzüm çirkin çocuk gibiyim 20 yaşındayım boyum çok kısa 157 ağır depresyondayım yeni nesil z kuşağı benden küçükler ortaokula gidenlerin boy ortalaması 164 ve benim Boyum çok kısa çirkinim hiçbir erkek beni sevmiyor begenmiyor evlenmem bu dünya üzerinde imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladı dalga geçti zorbaladı kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum doğru insan yok erkeklerin hepsi ama hepsi dış görünüşe taparcasına önem veriyor bir kadın o.. rospu olsun ama güzel olsun boyu da orta ve uzun olsun erkeklerin hepsi gidip o kız evlenir ama bir kız temiz düzgün ahlaklı edepli zeki kültürlü entellektüel bilgi birikimine sahip olsun boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o kızla asla evlenmezler İntihar edeceğim artık bu kadar uzun boylu kızların yanında o kadar kısa kalmak istemiyorum sürekli ezik ve zavallı görünüyorum dayanamıyorum artık her gün benden uzun kızları görünce acı çekiyorum Akiĺ hastanesine yatmak istiyorum üni sinavina 3. kez giricem ama kazanamicam ailem hakaret beddua kufür edicek ailem benim sene basindan beri calistigimi saniyor buyuk hayal kirikligina ugricaklar ben ağir major depresyon karişık anksiyete beden algısı bozukluğu dismofofobi hastasıyım doktor tanı koydu.
Ya öyle düşünme bence çok güzelsin her gül her bahçede yetişmez sende doğru bahçeyi bul
@ruhsuuzkızz sana yorum atanların hiçbiri gerçek sağlıkçı değil içinde bulunduğun durumdan faydalanmaya çalışan aşağılık erkekler sakın özel hayatın hakkında detay verme seni kandırmaya çalışıyorlar konuşmaya başladıysan eğer iletişimi kopar
@ruhsuuzkızz
@ ruhsuuzkızz
aşkım çok güzelsinn sana uygun bi makyaj stili bul doğru renkleri kullan ve yüzüne uygun bi saç modeli bul ama boyle de çok güzelsin zatenn
Güzel olma bakımlı ol.
Ysşın genç elbet biri çikar karşına
Kaç yaşındasın
Tam aksine çok güzelsin
Ciddi ilişki ister misin
Git kariyer yap erkeği napcan
Göreceli bir durum ki ama seni beğenen vardır
Ben güzelim benimde yok üzülme
Niye güzel olmıcakmışsın gayet güzelsin
sarı saçlı mavi gözlü olsak rus karılar gibi olsaydım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?