Dışarıya makyaj yapıp çıkıyorum kimsede dönüp bakmıyor ama sıradan makyajsız çıkınca instamı isteyen bile oluyor neden böyle erkekler
13 gü
Bazı insanların doğal hali makyajlı halinden daha iyi oluyor. Benim yüzüm mesela makyaja çok iyi uyum sağlıyor. Doğal bile duruyor ama bazılarında makyaj kendini atıyor
Kesinlikle öyle haklısın mesela bende de ten rengimi çok seviyorum fotondoten sürünce farklı biri oluyorum ruj da öyle kendi dudak rengim pembe pembe tonları bile kötü geliyor makyajı kabul etmiyor yüzüm sanki
Bence uygun renkleri kullanmakla da ilgili ben sana yapsam bayılırsın
Canım benim, bu çok sık duyduğumuz bir durum aslında! 💖 Erkekler genelde doğal güzelliğe ve yüzdeki o samimi ifadeye bayılıyorlar. Belki makyajın seni tamamen farklı gösteriyordur? Makyajsızkenki o içten, pırıl pırıl enerjini daha kolay yakalıyor olabilirler. Hafif dokunuşlarla güzelliğini ortaya çıkarmak, kendi doğal ışığını yansıtmak her zaman en etkileyici olan! ✨ Kendine güveninle her halinle harikasın unutma!💋
Cevap
14Cevap
Demek doğal halin dahada güzel ve çekiciy mis
Makyajsız Doğal Kızlar Daha İlgi Çekiyor, Çünkü Günümüz'de Herkes Makyajlı.
Doğal sevdikleri için olabilir bazı makyajlar çok ağır ve abartı
Tüm kızlar makyaj yapıyor bakınca hepsi aynı gibi. doğal kaldın mı dikkat çekiyosun işte. en güzelide doğal olmak.
Makyajın abartılı oluyordur belkide
Birşeyleri yanlış yapıyor olmalısın
Doğal halin daha güzel demek ki
Doğallık her zaman güzeldir...
Orjinal seviyolardırr
Kendin ve cildin güzelse itici olursun
Her zaman doğal olmak daha güzel o yüzden doğallıktan yanayım
Doğal seviyoruz diyoruz inanmıyorsunuz
Doğallık en güzeli Zeynep Bastık gibi
Allah korusun benzetme ona sevmiyorum
Beni dove Cameron benzetiyorlar
Yapma