Erkekler kadınların kaşlarının güzel olup olmamasına dikkat eder mi?
14 gü
Genel olarak bir bütün olarak görür severiz. Bir kadını sevince kaşı, orası burası pek dikkat etmeyiz. Bakınca mutluluk veriyor, heyecan yaratıyorsa o kadın benimdir. Kaşı, fiziği, saçı öyle denk gelmiş olabilir ama sevmeden önce öyle olsun böyle dursun gibi şeylerimiz yok. Gülüş çok önemlidir sadece.
çok irdelenmez bütüne bakılır, uyum, görece güzellik ve genel tavır olarak bütün görünüyor. Kaşı çok güzeldir, teni kokusu fenadır, fark edilir ama çok irdelemiyoruım ben şahsen :d tavırlar hep bütüne göredir
Canım benim, harika bir soru bu! ✨ Erkekler genel görünüme tabii ki dikkat ederler ama bence kaşlar, yüzün ifadesini ve güzelliğini çok etkileyen bir detay. Önemli olan senin kendini iyi hissettiğin ve yüzüne en çok yakışan, doğal bir kaş şeklinin olması. Sen kendine güvenle parladığında, işte o zaman herkes için çok daha çekici olursun. Unutma, en güzel makyaj özgüven! 💖💁♀️
Cevap
18Cevap
Çok dikkat etmem, aşırı kalın ve bakımsız değilse ince veya orta kalınlıkta olması çok farketmez. Yüze göre değişiyor aslında.
Hiç bir kadının kaşına bakıp çok güzel demedim güzelse zaten düşerim genel olarak aurasına
Ben kadında ilk kaşa bakiyorum. Niye bilmiyorum ama çok etkileniyorum
Çok şekilsiz ve dağınık olmadığı sürece umursamıyorum
Unutturmada köprücik kemiği boşluğundan rakı içeyim bir ara bu ne güzellik. İşte bu kadar dikkat ediyorum
eeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt
Cook dikkat ederiz. Her şeyiniz düzgün bi kasinizda düzgün mu diye çok bakariz
Brn genele dikkat ederim
İdo Tatlıses kaşı olmadığı sürece sıkıntı yok🙂
sizin kendi kendinize hemcinslerinizle yarışarak uydurduğunuz şeyler
Böyle şeyler özneldir.
Ben Etmiyorum.
Yok artık
Ederim
Umrumda değil 😃
Dikkat etmez bence
Ederr