Yolda yürüyünce, markete girince bazen kötü kötü bakıyorlar
7 gü
Yolda yürüyünce, markete girince bazen kötü kötü bakıyorlar
Cevap
8Cevap
Zihniyet meselesi bizim insan "Güzel bakmak sevaptır" sözünü bile alıp çıkarı için güzele bakmak sevaptır diye anlattı birbirine
Bence düşündüğün şeylerin çoğu yanlış böyle bir genelleme yaparak kendini diğer kızlardan ya da kadınlardan ayrıştırman doğru değil! Daha bu hayatın başında sayılırsın üç beş kendini bilmez sana kötü davrandı diye hayata bu şekilde küsmen hiç doğru bir yaklaşım değil daha farklı yerler görecek farklı insanlar ile tanışacaksın kendine bunu yapma. Evet eksik yönlerin olabilir ama onları tespit ederek geliştirip düzeltebilirsin boyun kısa olabilir olsun herkes uzunda ne işe yarıyor sende boyunu uzun gösteren elbiseler giy saç modelini ona göre sen hayatı insanların sana yaptığı ya da söylediğine göre yaşama...
ben kendimi ayıştırmıyorum erkekler böyleyken kadınlar da kıskanıp dışlama peşinde ya da entrika kurma peşinde yani hep tekim
evet o açıdan haklısın da 7/24 yalnızlık da sıkıyor bi süre sonra
Güzel gözle baksalar neyse sonuçta dikkat çeker. Ama maalesef çoğunluk aç köpek gibi bakıyor evet.
Evet öyle bakıyorlar iki şort giysek sanki çıplak geziyormuşuz gibi bakıyorlar
teşhircilik değil ki bu kombin yapmak mutlu hissettiğin gibi giyinmek
Maalesef buna inanmıyorum evet övgüye giriyor çok güzel bir düşünce ama kadınların da insan ve düşüncelerinin olduğunu mücevherler gibi materyallerden olmadığını hatırlamak gerekiyor öyle olsaydı afganistan da kadınlar işkence görmezdi tesettürü Allah için giymelisin bir erkek için değil
Elbette. Ama benim demek istediğim tesettür değildi. Tesettür kişi ile Allah arasında olan bir şey. Benim demek istediğim tamam tesettür istemeseler bile, yani, beden hatlarını belli etmeyecek kadar hoş ve özenli bir giyim ve ya giyim kombinasyonları tercih etmeleri. Örneğin zarif bir elbise gibi bu yaz aylarında.
Boyum çok kısa çirkinim hiçbir erkek beni sevmiyor begenmiyor evlenmem bu dünya üzerinde imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum doğru insan yok erkeklerin hepsi ama hepsi dış görünüşe taparcasına önem veriyor bir kadın o.. rospu olsun ama güzel olsun boyu da orta ve uzun olsun erkeklerin hepsi gidip o kız evlenir ama bir kız temiz düzgün ahlaklı edepli zeki kültürlü entellektüel bilgi birikimine sahip olsun boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o kızla asla evlenmezler
@hayalkırıklığı20 Abicim daha 20 yaşında ve yolunda çok başındasın. Bunları düşünmek için daha çooook erken. İnsanların evlenmek istediği insanların tercihlerine gelirsek, biz de aynı aynı şeyi düşünüyoruz. Biz de diyoruz ki "kadınlar nerede serseri, işe yaramaz, suç makinesi hırt ve keko varsa onları tercih ediyor."
Ona da bakıyorlar :( geçen gün uzun tulum giydim yani ona rağmen baktılar bugün de elbise giydim annemle çıkıcam yine bakacaklar geçen gün normal giyindim babamla dışarı çıktık duvar boyası almaya ayakkabıcıdakiler bildiğin cama yapıştı çok saçma bence
O tipler daha İnsanlık evrimini tamamlayamamış olanlar
Katılıyorum kesinlikle
Yani bakiyorum ben de çünkü güzel kizlara bakmak bana neşe veriyor
@hayalkırıklığı20 Yaşadıkların için üzgünüm. Zor zamanlardan geçmişsin ve birçok erkek için güzellik önemli olsa da kendi adıma şunu söyleyebilirimki aşık olursam eğer o kişi bana çok güzel görünür. Yani entelektüel bilgi birikimi yüksek, zeki kızlar bana aşiri cazip geliyor mesela. Gerçekten zeki birini bulsam tipe bakmam bile.
Neden baktıkları belli degılmı
sapık ruhlu olduklarından
Hiç görmemişler çünkü ne yapsınlar knk
İstanbul kadın kaynıyor nasıl görmemişler
hömm anladım şimdi ama yine de rahatsız edici ya yolda yürüyorum kuaför önünde oturmuşlar topluca bana bakıyorlar tedirgin oluyor insan normal değil bence
Evet , rahatsız edici bu noktada haklısın ama bunun için bir şey yapamazsın en iyisi umursamaz tavırlar o zamanda egolu derler … Bir zaman sonra karakterini bile olumsuz etkileyebiliyor insanlara bakışın değişiyor hayatına birini almak bile istemiyorsun fazla ilgi görmenin kötü özellikleri. Belkide şu an bile başlamıştır yalnız kendi halinde takılmak istemeler.
Ama sana bir tavsiye başkaları için keneini değiştirme asla. Sen istemeden değişebiliyorsun
Boyum çok kısa çirkinim hiçbir erkek beni sevmiyor begenmiyor evlenmem bu dünya üzerinde imkansız ölene kadar aile evinde yaşicam üni kazanamadım Türk erkekleri hepsi uzun boylu ve orta boylu kız seviyor tüm erkekler istisnasız 155 159 arası boyunda olan kızlarla Asla evlenmez asla sevgili olmaz 170 boyunda Kısa boylu erkeklerde 163 165 kız istiyor Orta boylu erkek erkeklerle orta boylu kızla evleniyor sevgili oluyor uzun boylu erkekler zaten direkt uzun boylu kızla Sevgili olup evleniyor Boyum 157 Olduğu için tüm erkekler beni ezdi aşağıladığı dalga geçti zorbaladı kötü lakaplar taktı uzun boylu ve orta boylu kızarda beni ezdi aşağıladı dalga geçti alay etti kötü lakaplar taktı İnsanların hepsinden nefret ediyorum doğru insan yok erkeklerin hepsi ama hepsi dış görünüşe taparcasına önem veriyor bir kadın o.. rospu olsun ama güzel olsun boyu da orta ve uzun olsun erkeklerin hepsi gidip o kız evlenir ama bir kız temiz düzgün ahlaklı edepli zeki kültürlü entellektüel bilgi birikimine sahip olsun boyu kısa yüzü çirkin olsun asla o kızla asla evlenmezler
evet tek takılıyorum arkadaşlarım bile beni kıskanmaya başladı
eğer benim için diyorsan evet
evde kaldım o zaman evlenmiyorum kfjgmbkjn zaten ailemin bana sağladığı imkanları şu an sağlayabilecek biri çıkmadı karşıma
Bu zamanda evlenme olaylarına hiç girme zaten. Hayatta keyfine bak. Evlenip ayrılan birçok örnek var bunları görünce evlilik olayları biraz riskli görünüyor. Pozitif enerjiyle hayatta önceliklerine şans vererek ilerlersen dünyanın en mutlusu sen olabilirsin mutlu olmak için birine ya da birilerine ihtiyacın yok aslında kendinle mutlu olabilirsen seni kimse kolay kolay üzemez.
Katılıyorum şu an tek sorunum mobbing sanırım başka bir problemim yok
Bence kendi kendine problem ediyorsun. Dış dünyayı boş ver. Bakan bakıyor. Sana bir örnek vereyim kendimden ben kız değilim belki öyle sen kadar dikkat çekmiyorum ama ister istemez yaşadığım yer yaptığım spordan kaynaklı fazla ilgi görüyorum ilk zamanlar fazlasıyla takıyordum şimdi hiç umursamıyorum istediğim renkleri giyip istediğim kısalıkta taytlar kullanıyorum. Bunları tamamen kendim için yapıyorum amacım ilgi görmek ya da başka bir şey değil kendimle giydiklerimle fazlasıyla mutluyum.
Bence sende bu noktada bir değişim yapmalısın. İlgiyi gör kıskansınlar ama umursama inan çok rahatlayacaksın.
Evet bende mutlu olduğum için giyiniyorum zaten bu hayata beni kazandıran en önemli şeylerden biri de nedense güzel giyinmek oldu yıllarca akran zorbalığı görmüş bir insan olarak hep kendimi çirkin zannederdim ama değilmişim daha yeni yeni kendime geliyorum ve insanları aslında o kadar umursamıyorum lakin hayat devam ediyor çalışmak zorundayız ve sırf bu yüzden iş yerlerinde tacize uğruyorum ya da kızlar kıskanıp bana savaş açıyorlar mobbing yapıyorlar örneğin bir keresinde elbise giymiştim iyi hissetmek için çünkü gece vardiyasına kalacaktım 19 saat çalışma yapacaktım sonra o gün izinliymişim meğer beni kandırmışlar kız işi bana bırakıp gitmeye çalıştı bende hakkımı savundum eve döndüm ama elbisemi gören diğer kız bu niye böyle giyinmiş falan dedi mesela umrumda değil ancak davranışları dışarda kalmıyor iş hayatında
Çıktım zaten farklı kliniklere girdim orada da doktorlar asıldı evli olmasaydım seninle evlenirim falan diyenler oldu şu an evde boş boş kpss hazırlanıyorum
Sana şöyle bir tavsiye verebilirim. Evde durmak seni kötü hissettirebilir. Kendine zamana ayırabileceğin bir şeyler yapmalısın. Koşu , dans ve şeyler içi klüplerde var hem seni anlayabilen arkadaşlarda edinebilirsin. Benim çok güzel kafam dağılıyor minik arkadaşlarda var öyle koşu yaparken güzel muhabbetler oluyor rahatlıyor insan
Değişiyor
Güzel bakiyiruzki
rahatsız edici ama
Nasil bakiyorlar ki
yolda yürürken küçük esnaf örneğin kapıya çıkıp onlara bakmam için özellikle benimle yürüyor normal değil bu hele de İstanbul'da teyzeler baştan aşağı süzüp kötü kötü bakıyor
Tipini merak ettim rsnafi daha da merak etttim
Yani esnaf normal esnaf işte tipimde 1.58 boy beyaz ten ela/yeşil göz 49kg normal insanım işte
Kıyamam yazik
:(
Fiziğin nasil 90 60 90
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyor musun güzellik zaten doğal olarak dikkat çeker! ✨ İnsanlar sana belki hayranlıkla bakıyorlardır, belki de içten içe ilham alıyorlardır. 🙏 Bazen de dışarıdan gelen bakışlar, aslında bakan kişinin kendi iç dünyasıyla ilgili olabilir. Sen en iyisi hiç takılma böyle şeylere! Işığını saçmaya, enerjini yansıtmaya devam et. Senin özgüvenin ve parıltın her şeyden daha önemli! Kendine güvenle gülümsemen yeterli.💖 Kendine çok iyi bak!