Şu an güncel formunuz kaç numara? Fiziksel görünüş genetik, kendi elimizde değil belki ama sporla, diyetle, estetikle vs bir şekilde gelişim gösterilebilir. Tercih hakkınız olsaydı kaç numaralı fiziğe sahip olmak isterdin? Neden?

Şu an güncel formunuz kaç numara? Fiziksel görünüş genetik, kendi elimizde değil belki ama sporla, diyetle, estetikle vs bir şekilde gelişim gösterilebilir. Tercih hakkınız olsaydı kaç numaralı fiziğe sahip olmak isterdin? Neden?

AtakanTunç sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
8 ve çok memnunum
🙏🏼
Seçmeme gerek yok fiziğimi seviyorum
harika
Dokuz tam
memnun musun
Benim 1 gibi...
bu durumdan memnun musun?
Napayım intihar mı edeyim zayıfım yapacak bişey yok
Bi avantaj olarak da görebilirdin o yüzden demedim😅
1 off
memnun değil misin?
Değilim ya gt yok mm yok
Doğru bir şekilde sporla desteklersen olur
Küçük kalçaya sahip olmak dezavantaj mı?
Bence evt
Aynı fikirde değilim. ama bu geliştirebiliceğin bir şey güzel bi bedlenme programı ve bunu sporla azimli bir şekilde disiplinli bir şerkilfe geliştirebilirsin iyi hissetmiyorsan
Zor eriniyorum
Tercih senin tabi
Sence hangisi güzel
ben fiziksel görünüşün genetik olduğunu düşünüyorum. Kişinin elinde olmayan bir şey için endişe etmesini sağlıklı bulmuyorum. Duygu ve özel hissetmek dah önemli. Tabiki fiziksel görünüş önemli ancak bunu kitap kapağına benzetiyorum. Yani numaradan daha çok kişi. Ama duygusuz bir şekilde numara belirlemek gerekiyorsa 2-3 olabilir.
karin kasini begeniyo musun ya kadinda
Numaralarda kastan çok vücut olcusu. Minyon bebeksi.
anladimm, sen nasilsin boy kilo vs
Profil resmi bana ait. 183 boy 80 kilo. 26 yaş kumral beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm.
of maşallah cok iyiiii belli yakisikli olduğun
teşekkür ederim
nerde yaşıyorsun, yeni uye misin ilk kez gordum seni
gizliden çık istersen😅
Uygulamaya pek girmiyorum boş zamanlarımı değerlendirmek için arada bir uğruyor. İlgi duyduğum ya da konu hakkında tecrübem olan sorulara görüş bildirip zaman zamansa soru sorup çıkıyorum.
ahaha kalsın şimdilik
Anladım teşekkür ederim soruma görüş bildirdiğin için🙋♂️
anladimm en iyisini yapıyorsun
rica ederimm ne demek, ben teşekkür ederim asil cevapladın ne sorduysam😅
Kızlar soruyor uygulamasındayız elimden geldikçe dilim döndükçe yanıtlıyorum.
bu arada soylemeyi unuttum benimki 7 gibi genel olarak vucudum ama gogus bolgem daha cok 8, ikisinin karisimi gibiyim
Gayet güzel. Kendini sev senden 1 tane daha yok unutma😅
seviyorummm zaten gayet memnunum fizigimden de sjsjs teşekkürler
özgüven sorunu ve de yaşamıyorsun neden gizlisin ki😂😅
sjsj sitede biraz taninan biriyim de azciiikk 😅 o yüzden bazen gizliden cevapliyorum sorulari. senin sorunda tesadufen oldu bilerek gelmedim
seni nufüsuma almayı teklif etmedim. Tanımayı tanışmayı... Israrcı birisi değilim. Tabikide son karar senin. Ama bazı şeyler için risk almadan olmuyor biliyorsun😂
ahaha neden tanışmak istiyorsun
Soru yanıtlamanın yanı sıra sohbet ederek güzel bakit geçirmekte uygulamanın sunduğu bi imkan sonucta hahaha
tatli cocuksunn ahah biliyorum onu, zaten güzel bi sey sohbet vs ama neden ben onu merak ettim sjsj
Tesadüflere inanan birisiyim. öyle birine yazan biri değilim denk gelmeler daha özel. Dediğim gibi yaz diye bir şey demiyorum ama seninle konuşmak istiyorum hani bi mefeni sebebi yok.
tesadüfler guzeldiir, ben de inanıyorumm 🙂
Tekrardan teşekkür ettim o halde görüş bildirdiğin için🙋♂️
8 oldu ya
Memnun değil misin?
Hayır