efendim neden bu beden çünkü bu bedeni daha ben bu bedenin içine girmeden önce yukardan seçtim de geldim bu bedenin içine yanlış seçim yapmış olamam dime bundan 5000 yıl öncede bu bedenin aynısının dişiisnin içindeydim ve mısirda rahibeydim sonra rahiple iş tutarken basılınca linç edildik baktım bu beden dişi olarak çok sakata geliyor bende bu gelişimde bunu erkeğe değiştirdim bu modeli değiştirmedim çok severim 156 bin yılda 42 sefer gidip gelmişliğim vardır bu dünyaya hep bu şimdiki beden le gittim geldim
Evet ama başkaları da beğeniyor. Kızlar beni sevip övmeselerdi bugün olduğum gibi özgüvenli olabileceğimi hiç sanmıyorum. Üniversitede her ay başka sevgiliyle geziyordum kimi erkekler hiç yapamıyordu onlar özgüvensiz kalıyordu. Özgüvensizlik kendi kendinden beslenen bir kısır döngü. Tipsizsen beğenilmiyorsun , beğenilmiyorsan da özgüvensiz oluyorsun ve özgüvensiz olursan da yine beğenilmiyorsun. Yani aslında beğenilmediğin için beğenilmiyorsun 😂 Özgüvensiz çocuklara da gidip özgüvenli ol demeyin kendi ellerinde olan bişey olsa özgüvenli olurlardı zaten. Bu gidip evsiz birine " madem evsizsin o zaman git kendine ev al veya kanser birine madem kanser olmak seni üzüyor o zaman kanser olma " demek gibi bişey. Sevilen beğenilen erkekler daha özgüvenli olur net. Konu özgüven değildi ama belirtmek istedim beğenilmek ve kendini beğenmek arasında bir doğru bağlantı var. Beni kimse beğenmeseydi ben de kendimi beğenemezdim bu kadar basit bişey bu.
Güzellikten ziyade bedenimi seviyorum. Beni asla yar yolda bırakmadı. O uzun yolları da geçtik, dehşet ağrılara da katlandı... ne zaman ihtiyacım olsa asla pes etmedi.
Evet seviyorum. Bazen kilolarımla, bazen zayıf hallerimle, bazen sivilcelerimle, bazen güzel tenimle, bazen kısa saçlı hallerimle, bazen uzun saçlı... her halimle kendimi seviyorum. Sağlıklı bir bedene sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ben, beni ben olduğum için seviyorum. Nefes almak yaşamak çok güzel. Her anımıza bin şükür diyorum her uyanışımda her gözümü açtığımda. Bir insanın bedenini sevmemesi düşünülemez bence. Güzellik çirkinlik bunlar gerçekten gelip geçici şeyler. Her şeyden önemlisi sağlıklı bir bedene sahip olmak.
şıwdı bıraz kılo aldıgıw ıcın bedenıw fızıken bıraz yawuk yuwuk oldu yıne de buna ragwen kendıwı cok sevıyoruw ben heryseyden once once can sonra canan derıw her organıwı kendıwı severıw sorunuw yok ıyıyıw yanı
Sadece birkaç ay öncesine kadar hiç sevmiyordum çünkü vücut ölçülerin beni hiçbir zaman tam anlamıyla böyle tatmin etmiyordu kalçam göğüslerim aşırı derecede yani tahta gibiydi neredeyse yoktu ama sonra tedavi oldum bazı ilaçlar filan kullanıyorum hala artık gerçekten memnunum diyebilirim kendimle barışığım bir insan kendiyle barışık olmadan yapamıyor yani ilerisi gelmiyor hiçbir şeyin. Herkes ilk önce kendini ve bedenini sevmeli. #reda
Sonuçlar beni memnun etti. İnsanların kendisiyle barışık olduğunu gördük 😊 Ben bedenimi seviyorum, tabiki bir çok rahatsız olduğum şey var ama kusurlarım dahil bende kendimle barışığım.
Yakışıklı değilim ama bedenimle bir sorunum yok. Sevmemek ne haddime. Sonra Allah bir kaza verir başıma maazallah o beğenmediğim bedenimi kullanamaz olurum bu günlerimi ararım. Şükrediyorum o yüzden.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet seviyorum. Özellikle de elim ayağım tutuyor şükür ki. Ha evet keşke karnım düz olsa şu göbüş olmasa :) ama onun dışında her şey gönlümce
Kilo alamama gibi bir problemim var ve sanırım 6 7 seneye kafamda saç kalmayacak önler bayaa döküldü allah böyle yaratmış genetiğimi değiştiremem bu böyle kendinizle barışık olun 😊
Kendimi sevmeye çalışıyorum. Su zamanda sokakta bile doğal insan bulmak zor. Burnum kemerli olsada estetik hiç düşünmüyorum. Allah burnunu bu şekilde yaratmış ama onun dışındaki heryerimi beğeniyorum. Fizigim biraz ergenlikten kaynaklı gel gitli. Ama gobüşümü de çok seviyorum 🙈