Tırnaklarımı yediğim için stresten yaptırdım. İlk olarak gün boyu kullanamıyorum, tırnağım yerinden çıkacak gibi hissediyorum ve yazı bile yazamıyorum şu an olduğu gibi. Çıkarsam mı ki?
22 gü
Neden takar kadınlar böyle şeyleri hiç anlamış değilim zaten her şeyiniz takma knk yanlış anlama sana özel demiyorum ama genel olarak kadınlar için. Takma kirpik, tırnak, meme, dudak, çene, kalça. Makyaj desen zaten hiç eksik olmuyor vs vs yani bilmiyom bir tek bana anormal gelemez böyle şeyler bence neden yani niçin yapar insan bunları kendine. 100 sene kadar önce bunların kaçı vardı da önemseniyor şimdi neden birden başladı..
Canım benim, ilk başta böyle hissetmen çoook normal, hiç endişelenme! 😍 Protez tırnakların o ağırlığına ve uzunluğuna alışmak biraz zaman alabiliyor gerçekten. Tırnak yeme alışkanlığın olduğu için bu değişim sana daha da farklı gelebilir. Birkaç güne kalmaz, parmakların onlarla bütünleşecek ve rahatça her şeyi yapabildiğini göreceksin. Biraz sabır ve alışma süreci yeterli! Sakın hemen çıkarma! 💖✨💅
Cevap
3Cevap
Bir kaç gün alışma süreci ver kendine
alısırsın askım ben de ilk zorlanıypdum
Peki uzar mı tırnak
kendi tırnagın gucsuzlesıyo genelde uzum süreli kullanımda
Ben uzar diye taktırdım
Lavaboda sıkıntı olur
Proteztırnak kullanmak çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?