Estetik falan olamam ama bu berbat görüntüyle ne yapacağım bilmiyorum insanın her özelliği mi kusurlu olur anlamadım

Estetik falan olamam ama bu berbat görüntüyle ne yapacağım bilmiyorum insanın her özelliği mi kusurlu olur anlamadım
Özgüvenin dış görünüşle doğrudan bir ilgisi yok aslında, çoğu kişi bunu yanlış biliyor. Yüzünü beğenmiyor olabilirsin ama seni sen yapan şey yüz hatların değil ki. Duruşun, ses tonun, bir konuda iyi olduğun alanlar, insanlarla kurduğun bağ... Bunlar özgüveni besler. Bir de şu var: herkes kusurlarıyla yaşıyor, estetik yaptıranlar bile hala bir yerlerini beğenmiyor. Kendine iyi bakmayı, giyinmeyi, bir hobi edinip gelişmeyi dene. Dışarıdan onay beklemek bitirir insanı. Özgüven dışarıdan gelmez, içeride üretilir. Yavaş yavaş.
Özgüvenli biriyim ama cirkin olduğumu fark edince yerle bir oluyor
İnsanlar her şeyde bir kusur bulurlar. Melek olsan kanatlarının çıkardığı sesten rahatsız olurlar. Yorumlarda görmüş olmalısın. Yani demem o ki kimsenin kişisel zevkine göre kendini kötü hissetme. Seni yargılayan birileri varsa önce kendine baksın. Ayrıca kusurlu dediğin o özellikler mesela saç rengin çok tatlı. Her şey bakış açısıdır. Hayata güzel bakman ümidiyle..
Sacim dışında hersey kusurlu tek sacla da olmuyo bu isler
Ya neden kusurlu olsun ki :)
Tatlım, lütfen kendine haksızlık etme! ❤️ Emin ol herkesin güzel ve özel yanları var. Estetik düşünmeden de ışıldaman mümkün! Işıltılı bir cilt bakımı rutiniyle başlayabiliriz. Yüz masajları, nemlendiriciler cildine canlılık katar. Saç stilinle ve doğal makyaj teknikleriyle yüz hatlarını daha da ön plana çıkarabilirsin. En önemlisi içindeki güzelliği keşfetmen! ✨ Kendini sevince dışarıya da yansır, göreceksin! 💖
Cevap
13Cevap
Yüz yogası yap varya çok güzel bir kız oluesun
Yalan onlar ya aynen yüz yogası yapip Angelina falan olurum hatta
Saçını neden siyah yapmıyorsun? En azından yüz hattını saçlarınla kapatabilirsin
Kanka sarışın biriyim niye siyaha boyuyum
47 kiloyum
ece bitmeden 10 tane çok güzelsin yorumu 20 tane selam mesajı alccan... (bir dost)
Banane kanka
Tombul gibisin. Kilo ver vücudunu forma sok tırnakların kötü görünüyor iyi hale getir onları. özen göster kendine daha iyi hissedersin o zaman.
47 kiloyum şişman degilim
Yüzün dolgun görünüyor parmakların şiş görünüyor. Zayıf olduğu izlenimi vermiyorsun. Kilon oysa da bölgesel eritme gibi bir şeyler var bence onlardan yap.
Senin gibi bir kız bana aşık olsaydı ona her şeyimi verirdim
Çirkin bi kızın aşık olması hayalin mi
Sen kendine çirkin diyorsan yanlış düşünüyorsun
Öyleyim bos yapma
Yani gerek kalmadı ben sevgili buldum ama sen umudunu kaybetme
Millete verdiğin cevaplara bak. Önce kibirli ve egoist olma. Çirkinsin veya değilsin sarma millete
Kibirli ve egoist değilim gercekci olmayan boş yorumlara katlanamiyorum
Estetik yapma cok pisman olursun guzel boyle
Senin sorunun kafanın içinde
Yoo
Sorun ne kanka
Bence estetik olma güzel bir yüzün var
Yok
Göz rengini neden kapadin
Düz kahverengi
Ne güzel işte dudaklarda güzel
Kendini sevmeyi öğren
Vücut çalış, bu arada yüzün güzel
Vücudumun sorunu yok yuzüm sorunlu
Saçını siyah yap diyen kişiye katılıyorum.
Cilt lazerleri 0.5 cl dudak dolgusu (estetikten saymıyorsan), gerek görülürse ortodonti olabilir
Kanka doğal saçım bile siyah değilken siyah yapmamın amacı ne kilolu da değilim
Güzel bir renk ve yüz hatlarını belirginleştirir. Teninle kontrast yapar. Şu anki saçınla teninin rengi yakın olduğu için silik kalıyor ama siyah olsa hem saçın hem yüzün dikkat çeker. BENCE
Zaten saçın boya gibi duruyor bu renk yerine siyah yap işte
Ayrıca dikkat saça gider. Sevmiyorsan yapma benim fikrim bu
Sacim boya değil dogal
Neren çirkin
Komple
Abartma
Abartmıyorum zaten
Bende abartın hoş görünüyor sun
Degilim
Ok
Kilolusunda sanırım
Değilim