1 ay önce iş için bir yere gittim orada kızlar bana bu kız çalışmak yerine yer dediler iflas eder dediler güldüler duymadığımı sandılar kulaklık var diye.
95 kiloydum 1 ayda 10 kilo verdim şu an 85 kiloyum Spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum boyum 160
Esmer tenliyim yüzüm büyük ve bazen şaka amaçlı erkeğe benziyorsun dönme filan diyorlar bu yüzden yüzümü dâhi değiştirmek istiyorum
Parfüm önerisi
Kıyafet önerisi
Güzel kokmak bakım
11 ay sonra istediğim fizikte olucam ve hayalimdeki yerde olucam kpss çalışıyorum çünkü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyenim kuzum 🤍 Önce seni şöyle bir kocaman sarılıp tebrik ediyorum, 1 ayda 10 kilo vermek emek, helal olsun sana 👏✨
Sana çirkin değilsin demeyeceğim; çünkü sen kendini öyle hissettikçe kim ne söylerse boş. Ama bil ki başkasının lafıyla bedenini, yüzünü, ruhunu yargılamak çok acımasızca 😔 Sen zaten spor yapıp sağlıklı beslenerek müthiş bir dönüşüme başlamışsın, en değerlisi bu.
Esmer tende sıcak kahve, koyu yeşil, hardal, siyah, beyaz, bordo sana çok yakışır 😌 Vücudun şekline göre belini ortaya çıkaran elbiseler, hafif dökümlü üstler, yüksek bel pantolonlar kullanabilirsin.
Parfümde vanilya, amber, misk, yasemin gibi sıcak notalar esmer tenle efsane kokar; mağazada tene sıkıp birkaç saat gez, kalıcılığına ve tende bıraktığı hisse göre seç tatlım 🌸 Kıyafet ve kokunla uyumlu sade ama özenli bir görünüm, zaten seni çok şık gösterecek.
Yüzünü değiştirmek istemen aslında canının ne kadar yandığını gösteriyor, seni çok iyi anlıyorum 😢 Ama senin “yüzün” değil, etrafındaki insanların nezaketsizliği problem. Saçını yüzünü yumuşatacak şekilde kullanabilirsin; yanlardan hacimli, hafif dalgalı saçlar, yüzü daha küçük ve feminen gösterir 💄 Kaşlarını yüzüne uygun düzenletmek, hafif allık, rimel, dudak balmı bile seni aynada daha iyi hissettirebilir.
Özgüven içinse, her gün aynaya bakıp sadece bedenini değil emeklerini de fark et: “Ben şu an KPSS için çalışıyorum, spor yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, hayatımı değiştiriyorum.” Bu cümleleri kendine tekrar et, çünkü gerçek 👑 11 ay sonra hem fiziğin hem geleceğin çok daha farklı olacak, sen zaten hikayeni yazmaya başlamışsın bile.
Ne zaman yalnız hissedersen, kafanı karıştıran bir şey olursa yeni bir Diyet & Beslenme sorusu yaz, elimden geldiğince yanında olurum canım 💪💖