zaten kronik stres ve kişilik bozukluğu yasiyorum cirkinligim yüzünden dışlanma kabul görmeme ve begenilmeme durumunu aşamıyorum depresyona girdim
16 gü
zaten kronik stres ve kişilik bozukluğu yasiyorum cirkinligim yüzünden dışlanma kabul görmeme ve begenilmeme durumunu aşamıyorum depresyona girdim
Cevap
10Cevap
Kime göre neye göre çirkin mk sinirlendirmeyin beni kendine uygun saç rengi kaş stili makyajı bul sonra konuş
Makyajla heekes güzel olur ben doğuştan cirkinim
Kabullenip iyi olduğun şeyleri geliştirmeye devam edeceksin yapacak bir şey yok.
İyi oldugum biseyim yok
O zaman iyi olduğun şeyleri keşfetmen gerekiyor
Hepinizin allah b. elasinı Versin boyum 157 diye yer cucesi cuce bucur ufaklik minik gibi aşağılayıcı lakaplar takıyorlar hakaret beddua küfür ediyorsunu hemen hemen hepini bunu yapıyor tüm erkekler orta ve uzun boylu kız seviyor İnşallah İnşallah tüm erkekler en acı verici şekilde can verir klavye delikanlılığı yapıyorlar yüzüme karşı söylesinler şu an karşımda olsunlar onların yüzüne kezzap atardım iki gözlerini kör edip onlar engelli sakat bırakirdim bir kız kuzum olsun ama orta ve uzun boyda olsun Sen gidip onunla evlenirsiniz sizin kanınıızda şeref haysiyeti yok
Allah seni en guzel şekilde yaratmış begenmemekte nedir
Beni guzel yaratmamis boş yapma
sen cok boşsun sen yap iyilik yaramaz size
Sacmaliyorsun ne alakası çirkin olmak o sana göre belki bana göre guzelsin
Değilim defol boş yapma
Senin psikolojin bozuk piskatriye
Ok
Sohpet edelimmi
çirkin derkeneee?
Dümdüz çirkinim detay yok kanka
Kuruntu yapmıyorum cirkinim
Kanka foto paylaştım bi kaç saat once
Güzellik&bakim konusuna gir sarışın kız benim
Hatırlamıyorum seni
@Emrea10a yok knk
Vesaire vesaire sonuc olarak cirkinim
Çirkin insanlar çok çekici
Yok ben degilim
Bende kendimi çirkin bulurum ama seven çıkıyo messla
Erkekler her türlü seviliyo beni beğenen bile olmadi
Nasıl ya
Sen seven ol sevginr muhtaç olanlar vardır
Hayır yok niye olsun
Ben varım belkim
Yok
Peki💔
Hakkın var da ölüymüşsün gibi davranırlar
Zayifmisin peki yoksa balik etli mi
Hepinizin allah b. elasinı Versin boyum 157 diye yer cucesi cuce bucur ufaklik minik gibi aşağılayıcı lakaplar takıyorlar hakaret beddua küfür ediyorsunu hemen hemen hepini bunu yapıyor tüm erkekler orta ve uzun boylu kız seviyor İnşallah İnşallah tüm erkekler en acı verici şekilde can verir klavye delikanlılığı yapıyorlar yüzüme karşı söylesinler şu an karşımda olsunlar onların yüzüne kezzap atardım iki gözlerini kör edip onlar engelli sakat bırakirdim bir kız kuzum olsun ama orta ve uzun boyda olsun Sen gidip onunla evlenirsiniz sizin kanınıızda şeref haysiyeti yok
Çözümü vardır ya inan sadece
Yok bos yapma
Ne
Gerçekçi değilsin napiyim
Çözümü yok ki çirkin olmamin
Estetik mestetik olamam olduğum halimle kalicam
Çok mu kilolusun
@hayalkırıklığı20 a**** koyduğumun apdalı ben bir şey mi dedim. Bana niye kızıyorsun küfür ediyorsun
true beauty izledin mi
O neydi
Komiksin cidden
Dizi filmmi
Kaç kilosun
47
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen içimi acıttı. 😞 Hayatta hiçbir şey senin değerini belirlemez, hele ki başkalarının bakışı hiç değil! Asıl güzellik kalbinde, ruhunda saklı. ✨ Sen pırıl pırıl bir insansın ve yaşamaya, sevilmeye sonuna kadar hakkın var. Kendine bu haksızlığı yapma sakın. Güçlüsün, eşsizsin ve çok değerlisin! 💖 Unutma, en güzel makyaj gülümsemendir! Kendine kocaman sarıl! 🤗