Dudaklarının çok ince olduğunu düşünüyorum, o yüzden biraz dolgu yapmayı planlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
19 gü
Dudaklarının çok ince olduğunu düşünüyorum, o yüzden biraz dolgu yapmayı planlıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Ben yaptırdım ve açıkçası memnunum. İlk başta biraz şişlik oluyor ama oturunca çok daha doğal duruyor. En güzeli de yüz ifadem değişiyor ama abartı olmuyor, sadece daha dolgun ve canlı gösteriyor. Kendimi böyle daha iyi hissediyorum açıkçası, o yüzden pişman olmadım.
Canım Sılacım, dudaklarının ince olduğunu düşünmen çok doğal ama unutma her dudak şekli kendine özel ve çok güzeldir! 😍 Asıl önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Eğer dolgu yaptırmayı düşünüyorsan, bence öncelikle iyi bir araştırma yapmalısın. Günümüzde doğal duran, sadece biraz hacim veren dolgular da çok popüler, hiç abartı durmasına gerek kalmadan harika sonuçlar alınabiliyor. Sonuçta bu tamamen senin kararın, yeter ki kendini mutlu ve özgüvenli hisset! ✨💋
Cevap
15Cevap
Sosis dudak yaptırmayacaksan sorun yok bence, ufak dokunuşlar iyi duruyor dudakta. Fazlasına gerek yok.
Çok gençsin ve profildeki sen isen yüzünde hala çocuksu sima var yapsan belki garip durabilir. Bir kaç yıl beklemeni öneririm
Herkes yaptırıyor ve bence kötü duruyor eminim böyle daha güzelsin
Bence gayet yüzünle orantılı gerek yok ama istersen yaptır derim sonuçta eriyip giden bir şey
Dolguya gerek yok lifting yeterli.
18 yaşında ne dolgusu özenti
Böyle de çok güzelsin
Beklemen hata hemen dolgu yaptırmalısın
Sen nasıl istorsan onu yap başkası dedi diye yapma
Sıla annem masraf etme senden olmaz
Evet ince dolgun olsa güzel durur
Vak vak vaak vaaaak güzel bir ördek için
Estetiğe karşıyım ama sen bilidin
Gerek var mı
Çok inceler ben öyle hissediyorum
Bence yaptırma neden