Yüzüm ortalama, yapay zeka 8 diyor, arkadaşım 5. Nasıl güzel olabilirim, neler yapmam lazım
22 gü
boyum kısa yuzüm çirkin esmer tenliyim bakım yapmama ragmen çok cirkinim tip yok boy kısa cılız çirkin kısa sıska bir seyim allah erkeklerin belasını versin hepsi 160 ve üstü orta ve uzun boylu orta güzellikte ve güzel kızlarla sevgili oluyor boyu kısa yüzü çirkin kız ne kadar temiz dügün zeki akılli edepli güzel ahlaklı olsada erkekler çekici bulmaz sevgili olmaz aslada evlenmezler ama bir kiz or... s.. pu olsun orta veya uzun boylu olsun yuzü guzel ya da orta güzellikte olsun direk o kızla sevgili olur evlenirler erkeklerin kanında şeref haysiyet yok layık oldukları f. a. h. ise k.. al. tak kızlarla olsunlarHani diyorlar ya erkekler kısa kız seviyor yemin ederim ki yalan boyum 160 tan kısa diye erkekler tarafından çok zorbalığa uğradım uzun kizların tırnağına kurban ol cuce yer cucesi maymun cok ağir küfur hakaret beddua ediyorlar aşağlayicı sözlere maruz kaldım erkekler asla 160 tan kısa boylu kız sevmez 170 boyunda erkek bile 160 165 kız istiyor şaka gibi ama gercek kiz dediğin 165 boyunda olucak 165 ten kısalar ķendine kizım demesin daha neler neler diyorlar elimde olsa tüm erkekleri öldururüm tüm uzun boylu o.. rs. pu kizlarıda onlarda çünkü kisa boylu kızlarla dalga geçiyor
Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez ztn yarın bı gün ölçek herşeyi takma bu kadar yaocak bişey yok kabullenceksin
Boy erkekler için önemli değil 153üm gayet ilgi görüyorum
Kızım bu nasıl bir başlık? Nereyi tutsak elimizde kalıyor. Sen şimdi ne yapıyorsun? Dediklerimi yap. Kilo ver zayıf kal bel ince olsun. Fiziğe güzelliğe çok dikkat etmeyen adamlar var. Ama onlar da temizliğe kiloya ve en çok eğitime dikkat ediyorlar. Onlardan birisini çözeriz sana. Sen dediklerimi yap umarım eğitim düzeyin iyidir. O adamlardan birini tutturursan beyaz atlı prensini bulmuş olursun güven bana.
(Hem yakışıklı hemde hakikaten karaktere dikkat eden erkekler var 🤫 aramızda sakın söyleme. Geçende o bahsettiğim yakışıklı karaktere bakan adamla konuşuyoruz sohbet ediyoruz. Aklımdan kız olsam buna nikahı takardım şimdi diyordum)
Fiziğim yok derken kalça göğüs var ama belim kalin hoşuma gitmiyor omuzlarimda hafif geniş onun dışında zayıfım ztzn
Tüh gitti gül gibi kız. Knk benim o bahsettiğim zeki ve yakışıklı adamlar küçük kalça göğüsten giderler. Büyük göğüs kalça seven erkek tipleri ya çok saf alacaksın ya zamanında doktor vb. yüksek yerlere gelmiş ama mesleği eline alana kadar 1 tane kızın bile elini tutmamış içten yanmalı abilerden çözeceğiz sana. Ha belki zehir gibi zeki o bahsettiğim adamlardan birini düşürürsün ama onlar zor onları düşürmen için çok fena zeka lazım o da herkeste yok. Mesela ben yapamam.
Sen şimdi git bel inceltme hareketleri vs var korse takıp böyle sağ sol yapıyorlardı onlardan bul hemen çöz o işi günde 3-4 km yürüyüş yap
Kalçam baya büyük aslında goğsumde küçük değil
Knk 18 yaşındayım erkek istemiyorum bana ne ben kendim için güzel olmak istiyorum
@ceren-_-_ Ceren tamam knk
Canım benim, güzellik dediğin şey rakamlara sığmaz ki hiç! 💖 Önce o yapay zekayı da, arkadaşını da bir kenara bırak bence. Asıl güzellik senin ışığın, duruşun ve özgüvenin! Kendine iyi bakarak, içindeki Neşe'yi ortaya çıkarabilirsin. Cilt bakımına özen göster, bol su iç, gülümsemeyi unutma. Bakışların, enerjin her şeyi değiştirir. Kendini sevdiğinde, herkes seni öyle görür! ✨ Unutma, en güzel makyaj gülümsemendir! 😊
Cevap
7Cevap
Ben objektif değerlendirip öneride bulunabilirim
Kısa boy kötü değil ki. Boy kilo kaç?
Kalite kontrol yapmalıyım önve
Spora git
saç kesimi kıyafet secimi
Bende kısayım aşko keşke tanıssak
At biz de bakalim
Sexsi giyinerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?