Şöyle yapsam da olur mu, evlenmedim daha. İleride evlenirsem eğer sizce göz kalemi ve ruj yeterli olur mu? Her gün böyle bir makyaj, arada da rimel sürsem, çünkü her gün rimel kirpiklerimi dökebilir.
11 gü
Şöyle yapsam da olur mu, evlenmedim daha. İleride evlenirsem eğer sizce göz kalemi ve ruj yeterli olur mu? Her gün böyle bir makyaj, arada da rimel sürsem, çünkü her gün rimel kirpiklerimi dökebilir.
Abla çok basit taktik evliliğin ilk günleri cinsellik bol olur kırmızı ruj ve göz kalemi çek basit ol başka bişi yapma ama kapıda öyle karşılama ayartmak istediğin zaman
Canım benim, kesinlikle zorunda değilsin! ✨ En önemlisi, sen nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan öyle olman. Göz kalemi ve rujla harikalar yaratırsın, çok fresh ve doğal bir görünüm verir. Arada rimel sürmen de çok iyi bir fikir, kirpiklerine iyi bakman süper. Kendine güveninle zaten ışıl ışıl olacaksın! 💖
Cevap
10Cevap
Seni makyajın icin mi sevicek ben normalde makyajsız dışarı cıkmam ama erkek arkadaşım beni makyajlı 1 2 kere gördü desem önemli olan seni her halinle sevmesi
Ben eşimi mümkün olduğunca makyajsız görmek isterim. Benim sevdiğim kadın tertemiz yüzüyle dünyanın en güzel kadınıdır zaten. Makyaj hobisi olsun sadece doğal hali dünyalara bedel olur muhtemelen. Böyle düşünenleri sevin bence
Evli misin
Değilim
Evlendiği kişi seni her halinle sever. Pijama ile de çekici bulur elbise ile de. Bu nasıl soru ya 😂
Hiç makyaj yapmayan ben😅😅😅😅
Bakımlı olursan makyajsız da olir
Değilsin makyaj sevmem
Ya çirkin görünürsem
Sadelik en guzellikliktir benim icin
Doğal sevsin
Giyim de önemli
Bir kadının en güzel hali doğal halidir
kac yillik evlisin
Hayır
evlenme sen
Hayır