+1 yılYanii abartmışsın sanki biraz. Her zaman bakımlı olmalısın okey de her gün her gün öyle giyinip altin takılır mı, kokoş musun sen zhshsj bir süre sonra heyecan kaçar , arada uygula bunları ki heyecan bitmesin. Tamam pijamayla da durma da giyimi de o kadar abartma. Normal eşofman ve askılı ile de gayet gayet cool olabilirsin ama bakıma devamke zsgsgfs
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence doğru yapıyorsun ama daha rahat olabileceğin şekilde süslen, makyajı abartma özel günlerde yaparsın , hafif bi dudak parlatıcısı maskara yeterli olurdu diye sanıyorum. Ama kendine özenmen iyi bir şey çünkü misafire bile hazırlanıyorsak mantıken eşin karşısında da özenli görünmemiz gerek. Ama altın takıya bir sürü makyaja da gerek yoktur diye düşünüyorum. Sonuçta evinde biblo gibi oturamazsin yerine göre davran mesela uzun tırnak , fırçalanmamis diş, taranmamis saç , lekeli kötü kokulu fazla özensiz bir kıyafetle karşılamasan eşini sorun olmaz herhalde. En iyisi bu durumu kendisiyle uygun bir üslupla konuş. Her gün fazla abartılı olursan bı sure sonra kıymeti kalmazdı herhalde.
00 Yorumla
+1 yılYani saçma, seksi giymeden de seksy olabilirsin, tayt giy, ya da sporcu atleti, saçlarını sal, parfümünü sık, ille her gün takıp takıştırmak saçma, bu doğallığın dışına çıkarır seni, itici bir durum bence, ben erkek olsam kadınımın evde hergün öyle olmasından rahatsız olurum şahsen.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz için ve ona güzel görünmek için hazırlanmanız çok güzel tebrik ederim. Lakin biraz abartı olmuş. Yani makyaj yapmanıza gerek yok bu kadar kasmanizada , özellikle tanga olacak diye bir durumda yok bunun farklı seçenekleride var. Eşiniz gelince sevişmeye eğiliminde bulunuyor mu her gün?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılSevişmedene önce altın takmak çok önemli bir detay seni kutlarım. Allık ve pudra sürmen sevişirken teninin tadından önce gider adamın ağzına e demek teninin tadından daha güzel pudraların tadı. Adam seni hergün böyle altınlı, pudralı görüyor o gidince maskeyi çıkarıyorsun. Çok enteresan insanlarsınız. Kocanın gözü muhtemelen dışarda sende elinden kaçmasın diye debelenip duruyorsun. Bu dediğinin hergün yapılması çok saçma ve samimiyetsiz. Adam kendi yuvasına değil randevu evine geliyor gibi hissediyor olabilir. Aman ne tatlış bir çift ajdjfkfkglhlhlh
60 Yorumla
+1 yılKendine bakmayı sevmiyorsun, bakmaktan da bakımlı olmaktan da anladığın tek şey boya cila ve tavus kuşları gibi süslü olmak. Bunu "eşim gidince eski halime dönüyorum, paspalım." lafından anladım.
Eşin senin için neler yapıyor onu söyle bir de?41 Yorumla- +1 yıl
😂Haha
+1 yılTatlım nasıl davranmak giyinmek istiyorsan öyle yap sen belli ki kocan işten geldi diye onu rahatlatmak memnun mutlu etmek istiyorsun ama hep böyle olmaz. Kocan don atlet sen Seksi Seksi gerek var mı evlendiyseniz herşeyiyle birlikte olun kasmayın bu kadar. sende kocama bunu dile getir ben senin yanında rahat giyinmek istiyorum de. Yani hiç tanga giymedim ama eminim normal kilot kadar rahat değildir onları kocanla özel gecelerinizde ya da kocana naz kur yapacağın günlerde giyersin. Bunları yapmak zorunda değilsin
10 Yorumla
+1 yılTamam her şeyi anladım da evin içinde altın takı takmak sence de çok abartı değil mi? Nedir bu beğendirme çabası sadece bakımını yap doğal ol yeterli.
Belki de eşinde bu durumdan bıkmıştır. Nasıl rahatsan öyle güzelsindir.
#Лена45 Yorumla
Soran+1 yılya zarif şeyler alyans tek taş künye ince kolye ve hoş küpeler.. çünkü altın takmak dişil enerjimi yükseltiyor
- +1 yıl
Yüzükten bir sorun olmaz. Demek ki sen kendini beğendirmeyi seviyorsun ve fazla takıntılısın bu konuda.
Soran+1 yılaynen yoksa dogulularin taktiği ağır şeyler değil yanix😂
- +1 yıl
Nasıl özgüvenliysen öyle devam et
Soran+1 yılböyle 😀
+1 yılBak bacı seksi olmak seksi kiyafetler giyip suratina badana yapmak demek degildir altina bi esofman cekip ustune dar bi askili guzel bi goz makyaji ve daginik bi topuz ortalikta jartiyerle gezen kadindan bile daha cekicidir bence hafifte guzel kokarsan tmdir sıkma kendini bukadar emin ol erkeklerde surekli makyajli tam takir gezen kadinlari yapmacik buluyorlar dogal seksi olmayi ogren hem dogal ve cekici olursun hemde kendine agirlik yapmazsin
41 YorumlaTrol bir soru eğer değilse de seni dış görünüşün için mi almış? Eğer öyleyse bırak gitsin. Bakımlı olmakla makyajlı olmayı karıştıyorsunuz. Paspal kıyafetler yerine güzel pijamalar tercih edin. Seksi olmak zorunda değil. Kimse evde makyajlı, seksi, dizilerdeki gibi dolaşmıyor. Yapmayın böyle. Kendinizi olduğunuz gibi gösterin.
30 YorumlaElbette dış görünüş çok önemli o noktaya hiçbir şey diyemiyorum fakat
Eğer seni çok samimi bir şekilde seviyorsa seni her halinle sever.
Onun seni her halinle sevmesi gerektiği gibi sende onun yanında her halinle rahat ve güvende hissetmen gerekir.20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılEşinde seksi olmaya bukadar çabalıyor mu onu bilmek isterim. Ayrıca hayır, hep güzel olmak zorunda değilsin, ev hali diye birşey var. Evde insan rahat olmalı. Köle değilsin ki 7/24 onun fantazisine hitap etmek zorunda ol.
42 Yorumla
Soran+1 yılo kaslı geniş omuzlu evde hep siyah sportif atlet ve şort ile gezer erkekler biz gibi degilki
- +1 yıl
Kendini buna inandırdıysan senin daha çok yolun var demektir. Bak güzelim, sen insansın. Vitrin mankeni değilsin, iç çamaşırı mankeni değilsin. Ev, senin en rahat ve kendini en iyi hissetmen gereken ortamken, sen görücüye çıkmış gibi dolanıp bunu görev haline getirirsen, bir yerde ruhsal olarak bir yerde fena patlarsın haberin olsun, ama yine de sen bilirsin.
+1 yılBakımlı olmak ve makyaj çok ayrı kavramlar bence. Makyaj yapmadan da bakımlı olabiliyor insan. Ayrica nereye kadar böyle devam edeceksin ki? Nasıl rahatsan öyle davran bence.
70 Yorumla
+1 yılBence ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun çünkü bu durum çok sürmez. Yaptığınız şeyin doğru olduğunu düşünmüyorum ama benim görüşüm. Ne yapıyorsanız kendiniz için yapın kendinizi güzel görmek için yapın. Ama içinizden gelmiyorsa neden mecbur hissediyorsunuz sizce de saçma degilmi
00 Yorumla
+1 yılNe kadar çok eleştirmisiniz çok normal bence bakımlı ol onemli olan herseyi arvadinda bulması zaten gozu de dışarda kalmaz iki süslü kadın görünce bakmaz bile normal bakımsız veya hee zman rutin karşıladığına zaten erkek bi arayışa bi merak erme duygusu oluyor ama disariya sende görürse bi erkek zaten bi arayışa da girmez seni de hee zman arzular eşin sonuçta çok doğru yapiyorsun bence
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Kocan geldiğinde Seksi olmak için illede takıp takıştırmak zorunda değilsin ki. Normal ev ortamında güzel bir tayt ve badi ile de Seksi olursun. ya da kısa dekolteli ama rahat bir elbiseyle. Askılı bir bady giyersin altına rahat bir diz üstü etek giyersin altında da kırmızı iç çamaşırı giyersin olur biter. Diğer türlü sıkılırsın zevk almazsın.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun size, eşinize bu kadar değer vermeniz bence mükemmel birsey, 7/24 öyle olmakta biraz sıkıntı, kocanizi istediginiz de, ya da o sizi istediğinde hemen üstünüzü değiştirirseniz daha iyi olacaktır. Tabi ayni hassasiyeti kocadan da beklemek gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaçma değil Psikopatlık. Kocan seni aldatmıyorsa Bende başka birşey bilmiyorum. Güzel giyinmeyi anladık’ta gidip gidip allık sürmek, teni beyazlatmak, altın maltın takmak nedir? Bu yaşa gelmişsin hala kocanın yanında rahat değilsen evliliğin iyi gitmiyor ve kendini Pazara çıkarır gibi süsleme gereği duyuyorsan evliliğinizde büyük sorun var demektir. Troll soru olduğu çok belli.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli değilim ama senin sorunu okurken içim sıkıldı bir ömür böyle geçmez ya sal kendini
Yanj sal derken saçlarını tarama dişlerini fırçalama vs demiyorum yine sen kişisel bakımını yap ama çok aşırıya kaçma
Özel günleriniz olur evlilik yıldönümü gibi doğum günü gibi o zaman seksi kıyafetler giyersin ama normal yaşantında sıradan ol
Yarın öbür gün yaşlanınca ne olacak doğal olmanı tavsiye ederim10 Yorumla
+1 yılyaaa böyle mi evlilik be :/
ben pijamalarımla oturmak isterim eşimin yanında hatta çoraplarıma pijamanın paçalarını sokup ev topuzumla oturmak istiyorum :/44 Yorumla- +1 yıl
Ahhha kral
- +1 yıl
komik mi 😂
- +1 yıl
Gomiggg 🤠
- +1 yıl
😂😂
+1 yılNe seksi giyinecem pijmami giyer otururum o benim için giyinsin süslensin
72 Yorumla- +1 yıl
Wow bak sen şu kraliçeye
- +1 yıl
@RRRaskoInikov efendim
+1 yıleşim şu an yanımda ve ben hayla pijama larımlayım makyaj yapmadım birazdan hazırlanırım herhalde 6 saat sonra falan jrfrhotşush
53 Yorumla- +1 yıl
Allah ayırmasın dostlar :)
- +1 yıl
sağol
- +1 yıl
rica ederimm
aşağıda bi yorum var koptum yaaa. müşterisi eve geliyor sanar :))))))
51 Yorumla
Soran+1 yıl😬😬
bence saçma hani eşine süsleniyosun oky de o takmıyosa seni biraz sal bence sıkılmış olabilir
54 Yorumla
Soran+1 yılpijamayi çekip sutuensiz dağınık halde olunca benden ne anlar ki
- +1 yıl
bence pijama bile yeterli yahu :D
Oho evimde eşimin yanında rahat olmayacaksam niye evleniyorum.
Kusura bakmasın ben pijamalarımi çorabın içine koyup gezerim oda öyle sevsin 😏40 YorumlaRahat giyinebilirsin asleama mutlaka bakımlı ol bir süre sonra bu durumdan sıkılacaksın ve giyinmen değişecektir. Sonra da değiştiğinde eşin bunu sorgular bence rahat ve bakımlı ol.
20 Yorumla
+1 yılOlman gerektiği gibisin tabiki güzel olucaksın paspal gibi olmayacaksın. Simdi herkes kendin ol diyecekte bu zamana kadar olmadığın için bundan sonra olursan sana çok değiştin diyip senden soğur. Bence o yokken de bakımlı olsan bu duruma alışsan iyi edersin
20 YorumlaHem rahat hem şık kıyafetler seçebilirsiniz. Ayrıca kadın boxerı giyerek hem seksi hem de rahat olabilirsiniz. Böylece eşiniz gelmeden önce değiştirmeniz gerekmez.
09 Yorumla
Soran+1 yılanladım da tepkisel konuşmaya başladılar :(
Soran+1 yılonu da giyiyorum tabiki ben genel anlamda bahsettim hergun robot gibi aynı şeyleri giymiyorum.. slipler le de takılıyorum elbet...
Soran+1 yılaklımda 👍😀 peki ☺️
+1 yılGizli sakat üye merhaba, ne gerek var öyle şeylere?
Normal iç çamaşır yetmiyor mu?
Makyaja gelecek olursam, bence gerek yok. Ben orjinalliği severim. Kocanı bilemeyeceğim.
Kocana anlat bu durumu. Anlayışla karşılayacaktır.00 YorumlaDoğru olanı yapıyorsun
Sen elinde geleni yap dişiliğini kulan eşin buna rağmen aldatırsa birileriyle ozaman salkendini sen görevini yap basta vicdanen rahat olursun10 Yorumla
+1 yılBence eşinin yanında istediğin gibi ol nasıl rahatsan öyle ol sırf onun gözüne girmek için öyle giyinme
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. evde seksi takılmayı yanlış anlamışsın
senin yaptığın özel gece için seks oncesi hazırlık olmus13 Yorumla
Soran+1 yılevde seksi iç çamaşırı ile geziyorum demedimki
Soran+1 yıl😀😀
+1 yılEvde süslü ve bakimli olman cok hos ama bu kadar abartma bence. Daha rahat şeylerlede cok güzel olabilirsin. Ve makyaj yapmanada gerek görmuyorum açikcasi. Zaten makyaj yüz için iyi bisey degil. Makyaj malzemelerine verdiğin parayı yüz jelleri ve maskelerine versen hem bakimli hem doğal güzel görünürsün.
00 YorumlaBen evlendiğim insanın yaninda rahat olucam aga başka türlü olmaz her halimi görücek o benim ben onun.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın kendine yaptığını başkası yapmazmış. Ne gerek var böyle şeylere? Onun meslek ne senin ne acaba onla mı alakalı? Onu üstün mü görüyorsun?
12 Yorumla- +1 yıl
He iyi o zaman ama yine de ev rahatlık demek sal biraz. Abartılı progil çizen ya da çizmemizi sağlayan sendin.
- +1 yıl
Tanga giyeceğine külot giyme.
+1 yılResmi nikah derken siz olayı yanlış anladınız galiba 😂😂
20 YorumlaAslında tam tersi olmalı en rahat eşinin yanında olmalısın evdesin sonuçta ona güzel görünmen güzel ama bu kadar abartmaya gerek yok..
00 Yorumla
+1 yılKendin için hapıyorsan mutlu olmalısın eşin için yapıyorsan biraz eşinden ablayış göstrrmrdini beklemelisin
00 Yorumla
+1 yılNiye yapıyorsun bunu, o mu istiyor, o seksi mi oluyor senin yanında, altı üstü yün gelip yatacak tv izleyecek yanında sana mı bakacak.
00 Yorumla
+1 yılBakımlı olunabilir ama makyaj zorunlu değil asla. Kocamın yanında rahat olurdum rahat olamayacaksam neden evlenelim ki bu çok saçma olurdu.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşi evdeyken rahat giyinemiyorum demek, trolün kralıdır...
Sen türk kadınısın ve masal anlatmayı bırakmalısın.05 Yorumla- +1 yıl
Yok vallahi bende öyleyim trol değildir yani kendimde öyle olduğum iÇin
- +1 yıl
@gurbetcikizz Kocan da kesin bunu değil taktir etmek hiç fark bile etmeyen öküzün biridir... Genelde öyle oluyor..
- +1 yıl
Hayır öyle değil kendi de aynı özeni gösteren kibar bi adam şükür binlerce şükür Allah’a
- +1 yıl
@gurbetcikizz Hadi yaa... Şaşırdım gerçekten buna. Sevindim de senin adına... Nazar değmesin size.
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻
+1 yılhayır tabiki yahu en rahat halinle takılman lazım evdesin sonuçta insan kendi evindede rahat edemezse ne bilim adamı kötü alıştırmşsn ama
00 YorumlaÖyle olur. Sadece koca ya giyinmez bakım yapmaz kadın. Sadece koca ya seks sevmem der. Dışarda geyşa olur. Sistem böyle
00 Yorumla
+1 yılKocana karşı süslenip püslenmen cidden çok mükemmel bir şey ama sürekli süslenip püslenmek zorunda değilsin rahat olmayada hakkın var.
00 YorumlaSaçma değilde peki neden bunu eşine açıklamıyorsun durumdan rahatsız olduğunu söylemiyorsun söyleyemiyorum dersen bence psikolog dan yardım al
00 Yorumla
+1 yılYahu kime ne anlatıyorsun sen nasıl mutlusun nasıl seviyorsun nasıl istiyorsun öyle yap sal gitsin ohhh keyfine bak
00 YorumlaSen doğru yapıyorsun bakımlı ve kadınsı olman güzel ama eşinin ya gözü kör ya da evlilikten soğumuş yaşlı ya da yorgun bir koca olmuş
00 Yorumlao ne be öyle saçma şeymi olur görende müşterisi eve geliyor sanar :P
012 Yorumla
Soran+1 yılbiraz öyle görüyorum ben 😀
Soran+1 yıldişil enerjimi ayakta tutmaya çalışıyorum yaninda
Soran+1 yılhehehe☺️🤭🤭
Soran+1 yılniye? o nasıl giyiniyor evde sen neler dusunuyorsun
Soran+1 yılya bende evde jartiyerle gezmiyorum zaten ama daha seksi iç çamaşırları dış kıyafet olarak renkli bir tayt dar bir bluz yalandan herşeyim ben burdayım diye bagarsin diye 😀
Soran+1 yılabartmadigi sürece arada böyle arkasını dönmesi daha mı kıymetli oluyor
+1 yılBen aska bunu yapmıyorum neysem oyum seven beni her halimle sevmeli
10 YorumlaPeki eşin? Dizi çıkmış eşofmanla gezdiğine o kadar eminim ki :)
70 YorumlaOnu önemsediğini gösterir sana bişey kaybettirmez kazandırır bence
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Abartmamak gerek. nasil alıştırırsan oyle gider. En iyisi doğal takıl o ne öyle
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılYeri zamanı mekanına göre giyinmek gerek 😄ruh hali önemli😊😄
00 Yorumla İstediğini giy canın ne istiyorsa onu yap takma kafana boşver, meçbur değilsin.
00 YorumlaÖyle olmak zorunda değilsin, normal giyin. Düşünce yapını değiştir.
00 Yorumla
+1 yılZorla tadı olmaz ki bu işlerin
Elinde sendeki keyifsizliği anlıyodur muhakkak00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi takıl bakımlı oldukça öyle şeyler giyinmene gerek yok
00 YorumlaEger seni seviyorsa herhalde sever. Boyle kendine eziyet ediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılkasmayın bu kadar donu giy çık rahat takıl işkence gibi
00 Yorumla
+1 yılmalesef türk kadının klasik durumu evlenene kadar süslenme bakım tavan evlendikten sonra rahatım paspal giyinirim sonrada adamın gözü dışarda oluyor
10 Yorumla
+1 yılRahat olup da Seksi görünen giyecekler de var kalıp gibi oturmanıza gerek yok
00 Yorumla
+1 yılRahat ol ya evlisin sonuçta kime beğendireceksin kendini
00 YorumlaDoğallıktan daha güzel bir şey olamaz. Özel giysilerin zamanı gecedir bence.
00 YorumlaÖyle olmak zorunda değilsin doğal ol kocan o senin her türlü beğenir
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne