AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
bence çikolata krema sür daha etkili olur pudradan ben en azından öyle tercih ederim...
Bence doğrudu bu. Önem vermek kötü birşey değil. Ama farklı tarzlarlada bakımlı seksi görünebilirsin
Yooo senin düşüncen yanlış hep Sexsi olan diye bi kural yok
Evet çok saçma, görücü gelecek gibi hazırlanma. Yatağa girerken hazırlan.
Benim sevgilim eşim pijama da giyse benim için seksidir. Ya sende sorun var kafaya cok takiyorsun. Ya da adam karaktersiz baskasina gider diye korkuyorsun hangisi?
ya arkadas niye oyle odunlar duser boyle cicekler anlamiyorm
Bu yazdıklarını sen kendin içinmi yapıyorsun? Yoksa o yani kocan istediği içinmi yapıyorsun sorun burada sanki, o istediği için zoraki yapıyorsun muş gibi yazmışsın, onun için yapıyorsan o seni güzel ve seksi görmek istiyor demekki
doğrusunu yapiyorsun eşin seninleyken başka birine gitmez ište zaten sabahtan akşama iş yerindedir akşamda bi kaç saat idare et
Tabiki disarida nasıl bakimliysan o sekil evde de olmak lazim ama. Sürekli dort dörtlük olduğun zaman senin o şıklıgina alışmış olacak ve hep daha fazlasini isticek. Bu sefer senin en güzel hallerin bile gozunde normal olcak
Evde çocuğumla tüm gün ilgilendiğim için eşimin geldiğini pek takmıyorum o da benden ekstra bir süsleme ve ya bakım istemiyor.
Ka cyillik evlisin
@Esmereldaaaa 2 yıllık evliyim yeni doğum yaptım 20 günlük
Masallahhh oyle mi
Altın takmak daha çekici yapmaz bence, daha iğrendirici hatta. Eşler bakımlı olmalı tabi, genel bakımını yaptığın sürece yeterli. (bakım≠makyaj)
Eğer evde pijamayla olursan eşin belli süre sonra bakımsı göre bilir seni fazla dikkat çekmeyen gecelik al
ne alaka adam sana zorla seksi giyin her işten geldiğimde bir kere ilişkiye girip yatıyım mi diyo?
cinsel arzu beyinde başlar
cinsel arzu beyinde başlıyorsa o zaman kusura bakmada o adam seni sevdiği için değil seninle sürekli ilişkiye girmek için evlenmiş adamın beyni sikinde çalışıyorsa ona bir şey diyemem arkadaşım
olsun , okadar kadın içinde beni canı istemiş , cinsellik duygusunu benimle yaşıyor ;)
dimi işte sizin gibi güçlü duramayan kadınlar oldukca benim kendini güçlü sanan angut hemcinslerim size zarar veriyor sonunda istediklerini yapmayınca siz hanımefendi ölümle cezalandırıyolar sizi.. Yani demek istediğim şu fazla poponu kaldırmayın sonucunda olan size oluyor kölesi olmayın aptalca bir düşünce içine girmeyin o kadar kadın içinden seni seçti ne salakça bir cümle tabi zaten bütün kadınlar sıraya geçmiş beni seç diye yavarıyordu ya bırakın Allah aşkına biz güçlü kadınlar olsun diye uğraşırken siz hemcinslerinizin onurunu ayaklar altına almayın istediği her boku ona ödül gibi vermeyin biraz kadınlık gururunuz olsun sizinde cariye değilsiniz modern çağda yaşıyoruz bilmem anlatabildim mi açıklayıcı oldu mu?
@Rimming şu yorumun altına ne yazsam az kalır o kadar haklısın ki etraf kendini kocasına beğendirmek için dolaşan bir sürü kadınla dolu
yaw siz yaşlanacaksınız paran biticek o altınları satmak zorunda kalıcaksınız bu neyin süsü püsü bir gün hasta düşeceksiin yüzün betin benzin atmış olucak kocan yüzüne bakmicak mi o zaman aynı şeyi o senin için yapıyor mu aman karım görsün beni diye bakımlı davranıyor mu eminim çorabını pijamasının içine koyup ayağını uzatıp eline kumandayı alıp kıçını dönüp uyuyordur.. kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz eşin sana bakımsızsın dediğinde bile bu benim tercihim böyle olmak hoşuma gidiyor demelisiniz.. sizin kendinize saygınız olsun o adamın gözünde cinsel objeden öteyede gidebilin yoksa dışı renkli içi tahta kurusu bir evliliğe döner sizde sıkılırsınız bir zaman sonra yani sanırım sıkılmaya da başladınız ki bu soruyu sordunuz
@nazzyeşilll mesele zaten her şekilde sevdiğini beğenmek değil mi bakımlı ya da bakımsız imza niye atılıyor nikah masasında hastalıkta ve sağlıkta diye atılıyor imza atılıyor her şey değişiyor ya adam aldatıyor kadın mutsuz ya da kadın aldatıyor adam cani o yüzden ne yazarsak yazalım kafalar eski oldukça hiç bir bok değişmeyecek Ülkede
@Rimming ayynenn öyle
@nazzyeşilll teşekkür ederim bana katıldığın için :)
@Rimming teşekkür edicek bir şey yok fikrimi söyledim sadece
@nazzyeşilll peki tamam
Kocana güzel giyin lafini sen cok yanlis anlamissn
1. Icinden geliyorsa güzel giyin
2. Hergün abarti giymek zornda degilsn
3. Illa pasakli olmali degilsn bunun orta yolunu bulamiyor musun
Valla bende yeni evliyim ama rahatlığımı kimse için bozamam valla 😂 beni tanıdığındada hep rahat kıyafetler giyiyordum eşofman falan o yüzden yadırgamıyo Allahtan 😂
Yani bakımsız olursan aldatır gözü başkalarında olur keşke benim karı da böyle olda gibi
Allah akil fikir versin bacim
Niye lan uyus ne güzel bak kocası için yapıyor
Lan gicccik eksiledin mi bideeee. Giccik mallasmiyalim pls evlenip rahat rahat takilamicaksna niye evleniyon ozmn awk
@nes2mvarhayattaa benim yorumumu sen mi sildin?
Ne yorumu
@nes2mvarhayattaa soran şahıs silmiş o zaman akılsız kadın ya :D
kolay gelsin dostum
Ok sanada
@nes2mvarhayattaa sağol ☺️
@cleanman34 sensin akilsin çok konumdan bişey silmedim ben
E assolist olmuyorsan ne diye rahat olmuyorum diyorsun?
Eşine güzel görünmeyi istemek kadar dogal ne olabilir eşin de memnun oluyordur ister istemez her gün ne güzel karısı olduğunu bilmesi onu da mutlu eder
Bence bu yanlış bişey, özel zamanlar olur ama evlilikte spor salaş takılmak samimi bir ortam oluşturur. Ama tabiki her şekilde kişisel bakıma önem verilmeli 😄
Değilsin birbirinizin her halini göreceksiniz
İçim gıdıklandı okurken. beni de böyle karşılasan keşke
Esin için bunlara mecbur değilsin seni olduğun gibi istemiyorsa niye evlendi o zaman sevgi karşılıklı olmalı giyimden güzellikte sevgi aranmaz
pijamayla tv karşısında oturulup bıçakla elma uzatmadıktan sonra evliliğin ne anlamı var
10/10 yorum 😂😂😂
Okurken benim içim daraldı. bu kadar kasma ya
Hahah adam birakmasin diye yapmiyorsa hiçbirşey bilmiyorum
Hayır değilsin. Nasil rahat hissediyorsan öyle takil
Nasıl ki dışarı bakımlı çıkıyorsan evde de sallım saçak gezmek yanlıştır.
Aynen hep Seksi olmak lazım yatak odasına girince kilodunu kapının arkasına asman lazım
Elbet salacaksın alıştırma bence arada yapsan bunu daha hoş olur
Siz kadınları anlamak hakikatende cok zor hatta imkansız gibi
cinsellik dışında bi hayatınız yok mu la
Doğal ol kasma bu kadar
Hayır. İstediğini giy, bitsin.
Komplo yürüyen vajina gibisin başka amacın yokmuş gibi
Olum altın ne alaka djkdkdkxksod
Rahat giyin sen boşver eşini
bosverilmiyor işte of beksrlik sultanlık ya
Eşinin ismi adnan oktar felan mı
Sexy olunmaz sexy hissedilir.. 😏
Bende eşin evdeyken hep seksi giyinmesini isterim.
Ayyy erektee oldumm ama benn
Kime yakınıyorsunki sonuçta kendi isteğinizle yapıyorsunuz
Hiçbirşey için zorunda değilsin.
Doğrusu buysa ortalığı karıştırırım diyim 😂😅
Çok endişelenmeye gerek yok.
Evet baya bi sacma hemde sen takintilisinn
Neden buna ihtiyac duyuyosun peki
Gece yatakta görünce korkmuyor mu senl
Yeni gelin tripleri 😂😂
ne kadar boş ve gereksiz bir uğraş içindesin.
Seven her şekilde sever kasma kendini
Bunu o mu istiyor yoksa senmi
o öyle bişe demedi ama içgüdüsel olarak kadınlar hisseder yani
Bence nasıl mutlu huzurlu hissediyorsan onu yap emin ol onum daha hoşuna gider
ben pijama ile miskin miskin takılmayı seviyorum e kocamın yaninda böyle olamam ki... sevgiye bile güvenmem bu konuda
Miskin miskin oturma otur diyen yok ki
özel günlerde yap sıradanlaşırsın böyle yaparsan
Ziyagil Yalisi'nda mi yasiyorsun?😀
Sacma bence
Çok saçma
Doğal halini hiç mi sevmiyor
seviyor tabi ama ben takıntı yapıyorum pijamaları çekip oturursam içinden hakkımda ne düşünür acaba diyorum
Bence gereksiz kasmışsın
Ne kadarlık evlisin
sekiz sene
Aaa azmine hayran kaldım
Takip ediyorumdur umarım senin gibi azimli birini 😀
?
Niye zorunda değilsin hoş
Vay ve eşinin şansına bak
😂
Bizde hiç şans yok bizimkide sabah akşam arkasını dönüyor
nasıl giyiniyor evde
Sutyensiz dolaşıyor birde alt san ki hiç yok