Sözüm olacak ama burnum büyük diye ya resimde çirkin çıkarsam diye üzülüyorum şu an yapma durumum da yok.. napıcam ya millette habire çekiyor izin de almıyorlar ki :((
25 gü
Sözüm olacak ama burnum büyük diye ya resimde çirkin çıkarsam diye üzülüyorum şu an yapma durumum da yok.. napıcam ya millette habire çekiyor izin de almıyorlar ki :((
fotolarda kimse gerçekte oldugu gibi görünmüyor. foto demek sadece bir anlık kare yakalanması demek. gerçek aurayı asla yansıtmıyor ve yanlış anlaşılmaya çok müsait. kişinin hiç bir enerjisini alamıyorsun aşırı saçma
Canım benim, hiç kendini üzme bu konuda! 💖 Herkesin kendine has güzellikleri var, senin burnun da sana çok yakışıyordur. Sözünde en güzel sen olacaksın! ✨ Fotoğraflarda açılar çok önemli biliyor musun? Işığı karşıdan al, hafif yandan poz ver ya da başını minikçe yukarı kaldırarak burnunu daha zarif gösterebilirsin. Hatta istersen çok hafif kontürle doğal dokunuşlar da yapabilirsin. Unutma, en güzel makyajın özgüvenin! 💫 Sen ışıl ışıl ol yeter.
Cevap
4Cevap
Şöyle de video resim cekilmek yasaktır düğün esnasında duyuru yapin erkek ve kadin karışık yapin islami bir düğün olsun
Korkma büyğk burunun çirkin oldugunu kim söyledi ya
Değil mi.. kötü duuryor işte.
Kızlar buruna takık ama en cekici yüzler genelde kemerli burunlar falan oluyo dikkatimi hep cekmiştir
Amann boş ver seni seven sevdikten sonra
Seni seven böyle sevsin bırak
Çok mu önemli :D
Evet çok özgüven düşüklüğü oluyor...
Bu kadar takıntılıysan ilerde yaptırırsın ama bence kendini böyle sevmeyi öğrenmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?