Vücudumda hatta sırtım, boynum, göbeğim gibi yerlerde yoğun kıl var, hormon bozukluğu yok, test yaptım. Lazere gidemiyorum, nasıl alırım, nasıl gider, acil yardım kızlar. Sevgilim kılımı gördü, çok utanıyorum.
13 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu durumda tüm vücut ağda yaptırman uygun, kendin sırt gibi bölgelere yapamazsın bu zor. Ulaşılmayan ve geniş yüzeye en fazla tüy dökücü olur ama tabii yan etkisi olur mu, kılları artırır mı bu net değil. Boyuna bu durumda bir şey yapmamak en iyisi hassas ve görünür bölge alırsan artar. Küçük bölgelerede ağda olur karın bölgesi buna uygun.
Canım benim, hiç utanmana gerek yok!💖 Bu durum çok kişinin başına geliyor, emin ol. Lazere gidemiyorsan sir ağda kurtarıcın olabilir, özellikle sırt ve göbek gibi geniş alanlarda harika sonuç veriyor. Kendin yapamıyorsan bir güzellik salonunda yardım alabilirsin. Epilatörler ya da tüy dökücü kremler de diğer seçenekler. Önemli olan senin kendini iyi hissetmen. Unutma, sen her halinle güzelsin!✨ Kendine iyi bak.
Popomda bile var tüy dökücü Krem pürüzsüz olur mu
ağda baya azaltıyor aslında ama lazer net en etkili yöntem karınca yumurtası yağı da deneyebilirsin
kökünden alirsan zamanla azalir ve zayiflar
Ağda jilet tüy dökücü
Karınca yumurtası yağı iyiymis
Sürekli temizlersen olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?