Erkekler asla bu tarz makyaj hilelerini hiç anlamazlar eminim ki
youtube.com/shorts/kpP4SVsfu5s?si=H8Z2w1H2m9xOotY0
Hem de hiç anlamazlar
youtube.com/shorts/kpP4SVsfu5s?si=H8Z2w1H2m9xOotY0
Hem de hiç anlamazlar
Kadının makyajı efso, kontür çok önemli kaşlar felaket önemli. Yüz şeklini bile etkiliyor. Erkekler de anlıyor artık bakma sen 😅
Ben bir fazla şapşal düşünüyorum acaba onları 😂😂😂
Galiba 😅
Teşekkür ederim:)🌸
Rica ederim ne demek 💕💕💕
Anlıyoruz. Söyleyince de küsüyorsunuz.
Bana söyleyebilirsin ben küsmem makyajdan anlayan erkek tabii ki biraz tuhaf geliyor ama anlamamanız da çok komik
Gayler için söyleyemiyorum bunu çünkü hani gey ya sonuçta erkek gibi değiller ama normal erkeğin bilmemesi bana normal geliyor
Ben de öyle düşünüyorum tabii ki makyaj malzemelerini %100 bilecek diye bir şey yok ama çok basit şeyleri de bilemiyorlar var ya o kadar komiğime gidiyor ki
Ben de öyle düşünüyorum tabii ki %100 bilemezsin ben bile bilmiyorum %100 ama işte hiçbir şey bilmiyorsan çok komik yani ama şimdi ben buna bu kadar laf ediyorum da mesela bana futbol sorsan futbol bilmem
Bence Makyaj ile futbol aynı kategoride değil bu konuda. Futbol'u bilmemen çok normal bir durum. Ama yine de futbolun amacını, veyahut futbol ne ile oynanıyor bunu biliyorsun. Yani bu konuda temel bilgin var bir şekilde. Çünkü mutlaka görmüşsündür, belki izlemişsindir hayatının bir yerinde.
Haklısın yani temel bilgileri biliyorum
Canım Melike'm, o videoyu izledim! ✨ Aslında erkeklerin çoğu makyajın *teknik kısmını* değil, yarattığı doğal ve taze görüntüyü fark ederler bence. 😉 Bizim amacımız da zaten o pürüzsüz, aydınlık ve "ben makyaj yapmadım ama harika görünüyorum" havasını yaratmak değil mi? Onlar da "bugün ne kadar canlı ve güzelsin" derken, aslında o minik hilelerden habersizce etkileniyorlar! Kendi ışıltımızı ortaya çıkaralım yeter! 💖💄
Cevap
10Cevap
Erkekler hafif makyaj seviyor zaten
O yüzden deriz ki
Kadını akşam değil sabah uyandığında görmek lazım
Çünkü başka türlü evet anlamayız
O zaman sen beni akşam eve döndüğünde herhalde canavar olarak görürsün ben çok aşırı derecede göz makyajı yapan bir insanın bayılıyorum göz makyajına çıldırıyorum
😭😭😂😂😂😂
Yok be öyle bir makyaj değil 😂😂😂
Sizler, biz erkeklerin fark etmediğini sanıyorsunuz ancak biz yer şeyin farkındayız sadece o kadar uğraşmış bir çift söz fena olmaz diyoruz.
Yaşım 20 ruhum 15 gibi olduğu için sırıtmıyor 🤣🤣
Anlamıyorum, farketmiyorum ve de önemsemiyorum.
Önemsememek ayrı bir şey anlıyor musunuz onu merak ediyorum
Uzaktan güzelsiniz yakına gelince değilsiniz fark ediliyor
Şu kadının ikisini ne yaptığının arasında hiçbir fark yok gibi gelir çoğu erkek için bence hemen ağır makyaj yapan bir insan değilim nasıl bir yorum yapıyorum
Kadınlar makyaja aşırı kafayı takmış doğal en güzeli
Tabii ki doğal en güzel ama ben mesela değişik fütüristik makyajları çok seviyorum böyle değişik farlar sürmek farklı renklerde makyaj yapmayı çok seviyorum böyle bir terapi gibi geliyor yani makyajı güzel görünmek değil de eğlenmek için yapıyorum Ben genelde yani mesela 20 yaşına kadar hiç makyaj yapmadın 20 yaşından sonra bir kafaya taktım böyle değişik makyajları işte örnek vereyim mor far ile allık sürmek ondan sonra değişik makyaj şeyleri alıp onları denemek falan hoşuma gidiyor tabii ki bazı kızlar var sırf kendilerine çirkin buldukları için makyajları kendi güzelliklerini kapatmaya çalışıyorlar onları gerçekten ben de anlamıyorum bazı şeyler de var mesela örnek verin göz altı çok mor onu kapatması Bir de mantıklı yani kendini çirkin buluyorsan o tarz şeylere ben gerçekten okeyim ama öbür türlü işte çok güzel bir kadınım da git de ağır makyaj yapması Bence çok saçma hafif makyaj Bence her türlü kadına yakışan ve makyaj türü olduğunu düşünüyorum hafif makyajdan da bahsettin zaten kadının yaptığı 2 makyaj var ya o o zaten bizim hafif makyajımız o makyaj zaten o sürdüklerinin yarısı sadece işte yüzün önemlendirmek daha genç gözüksün diye sürdüğü şeyler yani makyajla alakalı olan şeyler değil
Ben çok güzel yazarım böyle benim klavyede konuşarak yazma özelliği var tamam mı bütün söylediklerimi otomatik yazıyor o yüzden böyle 2 metre bir şey yazabiliyorum her şeyi böyle konuşarak sanki bir karşındaki bir insanla sohbet ediyormuşum gibi yazabiliyorum çok güzel bir özellik ya
Ben de diyorum ki kısaca Bence de doğal olarak güzel ama mesela bir yerini beğenmiyorsundur buraya düzeltebilirsin sonuçta mesela saçını kestirmek sakalını kestirmek beğenmediğin için yaptığım bir şey ya da böyle şalvar gibi giyinip abuk subuk giyinmemek
Kadın olduğundan daha da çirkinleşti :D
Aslında yalan değil bence de 🤣🤣
Biz herşeyi biliyoruz merak etmeyin jzjz😂
Allah'ın aşkına şu kadını iki türlü versiyonuna karşına koysalar hangisi makyajla hangisi makyajsız anlayamazsın
Hiç biriniz orjin değilsiniz kanka o anlamda çoğu makyajlı ve estetikli buradaki pp lerinize inanmadığımız gibi onada inanmıyoruz. jçjçzj 😂 yanlış anlama sana demiyorum genelleme benimki
Tabii ki çok fazla birbirine benzeyen kadınlar onunla tek sebebinin erkekler olduğunu söylüyorlar erkekler hep böyle insanları seviyorlar diyorlar ama ben mesela doğal bir insanım ben pek inanmıyorum sadece biraz abuk subuk makyaj yapıyorum 🤣🤣https://www. instagram. com/p/DYf5hPrj1CQ/? img_index=5&igsh=dG9uNDJwejl0bjFs
Nasıl istiyorsanız öyle yapın link açılmıyor jsjs
Böyle seviyorum çok eğlenceli
Abartı bu sade olsun
Göz makyajı abartı seviyorum www.instagram.com/.../?igsh=ZG0xbW54Y3VsajQ0
%85i anlamsız birisi de benim 🤣🤣
Bence kızlar anlar
Erkeğin tek makyajı sakalıdır 🤭
İşte o yüzden diyorum erkeklerin anlayabileceğine inanmıyorum
Biz erkekler kolay kolay anlamayız
Aynen anlamayiz
Hiçbirinin umrunda değil
Aa bilmiyoruz