Güzellik & Bakım Erkeklerin yüzü makyajı kaldırıyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bazıları bizden daha güzel oluyo resmen xdAma bu görseldeki değil 🤣Jfkdjdjh#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncelişko Erkeklerin yüzü makyajı kaldırıyor mu? Cevapla Makyaj Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Erkek makyaj yapmaz.. makyaj yapıyorsa kızdır o :D 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kaldırmasın ya git gide tiksinçleşiyor bu mevzular 😒 3 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Hocam uyandıktan sonra yüzümü yıkıyorum makyaj sayılır mı 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl hemen belli olur ondan eminim , dıyorum kı gozlerıme kalem mı çektirsem 2 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Erkek mi hani nerede:) 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂🤭 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kaldıran babasının prensesidir 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oyş💅 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Oyyşşş mu 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Babasının prensesi oldukları için evettt 😄 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. ben bir tane nonoş görüyorum veya yumoş 2 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Erkek kısmı makyaj mi yaparmış be ne alaka 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İğrençlikten başka bir şey değil 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Mesela ben 😌💅 2 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💄💅 Yorumla
afganiyakhisikli Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Ben afganım daha yakhısıklıyum 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yav şimdi bir şey dicem de neyse Yorumla afganiyakhisikli +1 yıl Ney diyeceksen de darılmam güzel gız Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kaldırıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkek makyaj yapmaz.. makyaj yapıyorsa kızdır o :D
Kaldırmasın ya git gide tiksinçleşiyor bu mevzular 😒
Hocam uyandıktan sonra yüzümü yıkıyorum makyaj sayılır mı
hemen belli olur ondan eminim , dıyorum kı gozlerıme kalem mı çektirsem
Erkek mi hani nerede:)
😂🤭
Kaldıran babasının prensesidir
Oyş💅
Oyyşşş mu 😂