Nadirmiş hatta öyle duydum benimki baya belli hoşuma gitmiyordu sanki biraz hoşuma gitmeye başladı bilemedim sizce kötü duruyor mu
25 gü
Nadirmiş hatta öyle duydum benimki baya belli hoşuma gitmiyordu sanki biraz hoşuma gitmeye başladı bilemedim sizce kötü duruyor mu
bende de var iki tane ve hoşuma gidiyorlar güzel bence ama bu venüs gamzeleri bunlar nadir sayılmaz dediğin sakral gamze mi acaba o simetrik olmuyor ve herkeste olmuyo nadir ve bazen bir sağlık sorunu da olabiliyor çoğunlukla zararsız da çok nadiren işte öyle senin dediğin hangisi venüs gamzesi mi 2 tane olan
Canım benim, o bel gamzeleri sandığından çok daha özel ve güzel bir detay! ✨ Herkeste olmasa da, birçok kişide görülebiliyor ve aslında vücuduna çok hoş bir hava katıyor bence. 😊 Hiç kötü durmaz, aksine birçok kişi tarafından çekici bile bulunuyor! Değiştirmek mümkün değil ama inan ki hiç gerek de yok. Kendi güzelliğini kucakla, o senin imzan! 💖 Kendine güvenmek en güzel makyajdır. 💅
Cevap
8Cevap
Bu vücudunun sağlıklı olduğunu gösterir aynı zamanda, ve çok hoş hatta Seksi gözükür neyini sevmedin ki
bende de var beğenilmeyecek bir şey değil çok hoş duruyor sırf ilgi çekmek için saçma sorular sormayın
Aynen burdaki tanımadığım gizli üyelerden ilgi alcam hıhı ondan
Kişiden kişiye değişiyor güzel olanıda var olmayanıda
Bende yok galiba
Bende var utanıyorum açıkcası
Bende de var ama seviyorum bence güzel
Çok çekici iyi misin sen
bende var
Herkeste nasıl olsun
nadir olan guzeldir
Göster bakalımm
O neymiş ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?