Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece kaynanamla anlaşamıyorum eltim olucak kişiyi sürekli evime soktuğu için başka yerde gôrev yapıyorum evimde orada eve bişey olursa su basarsa diye anahtri verince evimde keyif yapıyorlar gidip anahtar alıcam bu ay
Merak ettim yoksa tek benmiyim kaynanamla anlaşamıyorum sebebi kına geceme geç gelmeleri orada tartışma sebep olduğu için birde düğün olayı salonu benim istediğim gibi yaptırmamış gidip salonla konuşup iptal ettirmesi eltim olucak kişiyi hiç takmıyorum yalakalık yapmaktan tanıyamadım kaynanam hakkımda ettiğini gelip bana anlatıyor bir kaynana niye gelin hakkında başka gelini olucak kişiye ederki daha olmamış bile gelini istenilecek kızda bana soruyor nasıl bir elbise giyceksin nasıl olucaksın diye sonra bana sordu burnun hangi doktor yaptırdın kadın estetik yaptırdığımı demiş yaptırsam haklı ondan dolayı kadına ısınamadım hakkımda ediyor kendi oğlunun hakkında da ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok kişi var
kadınlarda anlaşan heralde 10 kişide 1 kişidir onunda kaynanası ölmüştür :)
Valaha hadi inşallah benimkide gitsin🤲🤲🤲🤲🤲
sahdsahhahahdsah sesli güldüm allah seni ajsjajasjasdjsdjajasjjsa
Valaha ya okadar uzaktayım birde evim orada ama bu ay gôrecek anahtarımı alımda keyif yapmaları için vermedim havalandırma arada bı baksın diye verdim anahtarımı
:))) nasıl ya anlamadım :)))))
Ben ve eşim başka şehirde görev yapıyoruz evimiz kurulu düzenli duruyor kaynanam kôyde bizim evimiz merkezde su patlıyor falan diye evimiz anahtar ona bıraktık oda kaynımın kız arkadaşıyla birlikte benim evime girip kendi evleri gibi davranıyor o kız daha yüzük takılmamış ortada bişey yok benim evime sokması ne kadar normal hangi gelin izin verirki birde o kız gelip haftalarca aylarca kalıyor bı insan ôvmeden sorar bu kız geliyor bende haftalarca niye kalıyor der benim kaynanam olucak kadınin bu hoşuna gidiyor kızın ailesini anlamıyorum sonuçta hiç gôrmediler kôtüde çıkabilirler di
hııı öyle şeymi olur yaa hesini geçtim senin evini öyle kullanmaları saçma ayıp
Aynen biz ondan anlaşamıyoruz nişanlı olsalar yine sokamaz orası ôzelim benim evim sonuçta
haklısın eşşeklik ediyo kaynanan :)
Bunların hiç biriyle anlasamiyorsan suç sende demek ki😋
Yok sadece kaynanam la
Kocan anlaşıyor mu
Annesiyle oda anlaşamiyor kadın küsüyor falan değişik
Sana ne diyor kocan
Duymazdan gel annesine diyor bak anne sürekli ôvüyosun başkasın onun için arama bizi dedi
Senin yanindaysa sorun yok sert etme yani
Benim yanımda sinsi biri eşimi sürekli arıyor varya keşke ôlse gelin gelecek kız onunla yaşıcakmiş ondan işlerini yaptircak kendide oturcak ondan seviyor ben onun dediğini yapmadım eşyamı eşimle aldık nişanlıyken ôdedik evimiz kurduk ondan şimdide evimize eşya Alacaz diye aklı gidiyor
Kadin şeytan gibi nereden buldun sen bunları ya
İlklerde bôyle değildi kaynım kız arkadası gelince bôyle oldu nedeni kendi oturcak ona her işi yaptircak ama yapmicak evlendikten sonra şimdi gôzüne girmek amacı sevmem ben yalaka insani
Anladım 😂😂
Çok anlaşmaya gerek bir kadın değil bence kaynanan
Ben yüzüne diyorum herşeyi sussam çok sever niye ezdirim kendimi
Ama bence biraz geride dur bu kadar fazla açık sözlü olma sonra kötü durumlar olur eşinle
Ondan sevmiyor kadın bana laf edince cevap veriyim ya
Kadın bu saatten sonra seni sevmez sen de zaten sevme ama eşinle olan ilişkine ileride çok sorun oluşturur senin için
Böyle bir ailede olmak zor sanırım
Valaha zor ya kadın ôlse elti kendi halinde
Ben seninle konuşmayı çok istiyorum ama fırsatını bulamıyorum bu konuda sürekli seni görüyorum
Baş edemiyom kadınla napim biri bı fikir verirde uygulay diye bakıyorum yapma dedikçe yapıyor kadin
Ya zarmısın bana
Niye fikrin varsa burada de gidince onlardan kurtulun😂
Hem fikir hem muhabbet olsun amacım 😂
Fikir olsun muhabbet gerek yok ciddi soruyorum bunları nasıl yapacam nasıl kurtulcak bilmiyom bende onlar kıskandirsam annem gelinine neler yapyor diye gerçekten de yapıyor annemin ikitane gelini var kadın ayırtım yapmıyor ya bazen soruyom sen ayırtım yapiyonmu yapma kôtü kaynana olursun diyom
Anlat sende bunları onların yanında kıskanıyorum gelinleri ne güzel anlaşıyolar de
Gerçekten elti değiller kardeş gibiler