Silikon çok mu yapay durur, özellikle silikon taktıranlar cevap verirse sevinirim
1 ay
Gayet iyi tatlım. Üzülecek bir durum yok. 70 beden göğüslerin var. Dışarıdan vücuda giren her şey zararlıdır. Normali doğal yoldur. Onları severek ve okşayarak bir beden büyütürüm. Doğum yaptığında da bir beden daha büyür!!!
Canım benim, doğal yöntemlerle göğüsleri büyütmekten çok, genelde daha sıkı ve dolgun görünmelerine yardımcı olacak uygulamalar ve masajlar var. 💖 Önemli olan kendini nasıl iyi hissettiğin! Silikon konusuna gelince, bence bu tamamen kişisel bir tercih ve uygulamanın nasıl yapıldığına bağlı. Doğal durup durmadığı kişiden kişiye değişebilir, ama öz güvenin paha biçilemez! ✨ Kendi bedeninle barışık olmak en güzeli! 🥰
Cevap
15Cevap
Doğal yönlerle büyümez biraz kilo alırsan ve spor yaparsan toparlanır yapay olmayanıda var önemli olan nekadar büyüklük istediğin
Çeşitli yöntemlerle büyütebilirsin, ben bir kaç tanesini büyüttüm, bazısı genel büyütmek istedi bazısı sadece ucunu büyütmek istedi mesela
Güncel olarak nedir beden ve cup
70B
Doğal olsun küçük olsun 👍
Doğal yontem yok
Meme uçlarına şırıngayla hava bas
Doğal olmaz ki işlem şart
Doğal büyümüyor
büyük onlar yapma bişey
Çok yapay yapma öyle , kaç bedenler ki
Doğal yolu var elbette
Kaç beden şu an
Ufakmi
Büyümez
Subliminal dinle
Ama sonuca fazla odaklanmamaya çalış dinlerken zaten büyükmüş gibi yaşa hayatını sanki hayatin hep değişiyormuş gibi
Emzirince büyür knk
Nekadarki
Doğal büyümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?