Ne içsem ne yesem fayda eder, bir de internette göğüs büyütücü kupa var görmüşsünüzdür 500 küsur fiyatı, onu alsam sizce sürekli kendime yapsam faydası olur mu
2 ay
Cevap
8Cevap
Masajla yağla biraz mümkün beklentin fazlaysa estetiksiz olmaz ama
Ne kadar büyür
Bide o kupadan alsam fayda edermi
Boy kilo ve beden bilgisi gerek.. hayır fayda etmez boşa alırsın
Ya 😔 hiç yolu yokmu
Yaz sen ben sana yardımcı olayım. Ne olur ne olmaz hepsini anlatırım
Bir çok şekilde yapan duydum
Nasıl yani
İşe yarıyor mu göğüs büyütücü kupa
Uzun süre yapsam
Takviye ne olabilir
Ama ergenlik bitti büyütür mü de ne gibi şeyler misal
Ne yiyebilirim
Baska
Ananı büyüt
Yürü git sapiklar
Doğal olsa bizimkiler buyurdu mk
Ne alaka sen kupayla göğsüne bişey mi yaoiyosun
Sizinkiler niye büyüsün ağa sen erkeksin
Bide daha zeki birine diyor düzgünce acikla
C ok ta lazımsın sanki yuur git
Vakum gibi bir şey var o ise yarıyor sanırım
Ya işte göğüs büyütücü kupa var trendyolda 549 TL mi ne onu diyorum ise yarar mi alsam
Bütçeni zorlamayacak bir ucretse eğer al ve birkaç ay dene bence krem vs kullanırsın hatta belki damarları acar
500 kusur TL yani ise yaramicaksa param boşa gitsin istemem ama kötü yorum da var iyi de var
Ne yapsan büyümez estetikten başka
Çok küçük değilse boş ver
Evlenince buyur
Alakası uok
Uydurmasyonlar
Neden böyle bir düşücen barki
Sevis buyur
At yalanini
Cidden net büyüyor
Yalan
Denedin mi hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın burada tatlım 😇 Göğüs boyutunu ne yazık ki mucize bir yiyecek ya da içecek büyütemez 🙈 Ergenlik dönemi sonrası şekil daha çok genetik, yağ oranı ve hormonlarla ilgili oluyor 💫
O gördüğün göğüs büyütücü kupalar ise genelde geçici bir dolgunluk veriyor, bırakınca eski haline dönüyor, hatta cildi tahriş edebiliyor 😕 Sağlıklı beslenme, göğüs çevresi için hafif ağırlık egzersizleri ve dik duruş sana daha doğal ve kalıcı bir görünüm sağlar canım 💕 Kendini eksik hissetme, bedenin çok kıymetli 🌸 İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak birlikte ilerleyebiliriz 💚