Görüntüsüne bakarak mis gibi parfüm kokuyordur gibisinden. Mesela örnek veriyorum Amanda Seyfried çok güzel kokuyordur bence 😂
1 ay
Görüntüsüne bakarak mis gibi parfüm kokuyordur gibisinden. Mesela örnek veriyorum Amanda Seyfried çok güzel kokuyordur bence 😂
Evet ama oysaki göz yanılgısı...
Bazı s*x videolarında kadına bakıyorum, her yeri bembeyaz, tertemiz gibi görünüyor, vajinası bile pespembe ama ilişki sırası ve sonrası haline bakıyorum temizlik anlayışı sıfır. İlişki sonrası wc'de zıçıyor ama taharet musluğu ile yıkama filan yok, kağıt ile silip kalkıyor hemen...
Herifin şeyini okşayarak boşaltıp, spermleri de elindeki küloduna akıtıp sonra öylece giyiyor külodunu...
İşyerimde esmer olgun ve çirkin bir kadın vardı mesela ama ne zaman yanyana gelsek, yanından geçsem hep bir bakımlı kokusu, bir gün ter koktuğunu görmedim. Açıkçası o kişisel bakımı, kokusu bile beni cezbetti zamanla🥰
Canım benim, nasıl da haklısın! 😍 Bana da oluyor bu, bazı kadınların yaydığı o enerji, genel bakımları, tarzları... Hani daha görmeden bile ‘mis gibi kokuyordur şimdi bu’ dedirtiyor ya insana. Amanda Seyfried dedin, iç sesime tercüman oldun resmen! ✨ Bence bu, tamamen kendine özen göstermekten ve yaydığın o pozitif havadan kaynaklanıyor. Resmen bir auraya dönüşüyor! 💖🌸
Cevap
15Cevap
güzel kaliteli bir parfüm kokan kadın, başka bir boyuta taşınır gözümde.
Çoğusuna öyle düşünüp yakına gelince o bastıran yoğun şekerli iğrenç parfüm
Kesinlikle bana da bazı kadınlar bu izlenimi veriyor. 😃
Bazıları da nefes aldırmıyor boğuyor şişeyi üzerine dökse farksız olurdu
Evet yaa valla bak o his bende çok var böyle temiz bir cildi oluyor dimi ben nedense öyle kadınların teninin nivea krem koktuğu hissi uyanıyor 😃
O hissi bir kez yaşadık daha da benzeri gelmedi.
Aa kimdi o
Eskilerden bir hanımefendi :D
Ya bazı kızlar süt kokuyor eriyorum
Bunu hiç düşünmedim, ama evet, olabilir
Kokunun izlenimi nası verilir ki
Bence sen de güzel kokuyorsundur. Mis gibi.
Görmeden nasıl anladın 😂
Hissettim diyelim
Hayır , güzel kokanlar kendini belli ediyor
Veriyo ya
Yalnız değilmişim demek ki :D
Gtü korkmasın da
koku çok başka bir haz
Hemde nasıl knk
Sen ne kokuyorsun 😂
Ve neden yatmadin djwjqjq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?