Sadece kadınlar hakkında neden böyle düşünülüyor bilemiyorum. Erkekler de kokusuna, duş almasına özen göstermek zorunda değil midir?

Sadece kadınlar hakkında neden böyle düşünülüyor bilemiyorum. Erkekler de kokusuna, duş almasına özen göstermek zorunda değil midir?

Erkek kadın hijyenik olursa iyi olur duş alması deo kullansın yeterli parfum sıkmak zorunda değil. Zaten sağlıklı değil
Koku endüstrisinde kullanılan 3.000 kimyasaldan 884'ü kansere, doğum kusurlarına, merkezi sinir sistemi bozukluklarına, cilt ve göz tahrişlerine, alerjik reaksiyonlara ve kimyasal hassasiyetlere neden olabilir (kaynak: 1989, ABD Ulusal Mesleki Güvenlik ve Sağlık Enstitüsü, NIOSH).
Gül suyu gibi şeyler daha hafif yinede içeriğini okumak gerek.
Japon usulü parfümü az miktarda kıyafete sıkabilirsin.
Evet, güzel kokmak hadi neyse geçtim kötü kokmamak da gerekli, güzel koku denilince hemen parfüm deodorant geliyor akıla yalnız söylemem gerekirse bunlar tenin kokusu ile ayırt ediliyor, bence her iki tarafta kötü kokmamalı, ten kokusunun güzel ve temiz olması önemli şahsen karşı cinsten birinin kötü kokusunu alsam soğurum.
Teşekkür ederim
Tüm insanlar güzel kokmak zorunda 😄 kokan erkekler kapatılsın
Bence mantıklı azalma olur, dünyanın selameti için onay verin 😂😂
Neeeeeeeeee, nasıl yani. Acilen hanımkıza söylüyoruz seni deodorant ve parfüm bulutunun içine hapsediyor 😄 yapma bunu bak
Ben kullanıcı adı olarak demedim ki 😄 hani denir ya hanımkızımız diye o manayla.
Madem güzel kokuyon ne diye kendini feda edip ortalığı karıştırıyosun sen sağ kalanlar safında bekle 😂😂
@Degisik_-_ sevdiceğim dışındakiler kapatılabilir.. 😂 Özelikle de karektersiz olanlar.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 yaw sadece kokanları kapsıyoruz o başka soruda 😂
@Degisik_-_ tamam o kokanlardan değil benim sevdiceğim.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 kendisi kendini topa koydu kendini feda ederek ben bilmem 😄
@Degisik_-_ hayır böyle bir şeye müsaade etmem.. 😅 @o-m hayatım sen neden feda ediyorsun kendini..
@TatlıKızzzz34 iki kişiyle savaşmak zor ayrı ayrı sorularınızda görüşmek üzere yaşlıyım ben siz halledin 😂😂😂
İşte sevginin gücü.. 😂😂
Teşkürler ✨🎈
erkek kadına göre daha bakımsız olmalı, bu tabi görece kadına göre, tıpkı erkeğin cildi kadın kadar pürüzsüz , yumuşak, güzel olmaması gerektiği gibi bakımda görece kadına göre az olmalı, ama bu asla bakımsızlık değil.. yoksa transeksuel tarzı erkekler olur ki onları kadınlar erkekten saymayacaktır.
Kesinlikle haklısın, güzel kokmak sadece kadınların sorumluluğu değil! Herkes, cinsiyet farketmeksizin kişisel hijyenine özen göstermeli. Temiz ve hoş kokmak, kişisel bakımın önemli bir parçasıdır ve çevremizdeki insanlara saygımızın bir göstergesidir.
Sen de bu konuda duyarlı olduğun için çok tebrik ederim. Elbette, bu sadece duş almakla sınırlı değil, güzel bir parfüm kullanmak da kendine olan öz güvenini artırabilir ve insanları olumlu etkileyebilir. Kendi deneyimlerimden biliyorum ki, hoş koku hem kendime olan güvenimi artırıyor hem de sosyal ilişkilerime olumlu yansıyor. Hem kadınlar hem de erkekler bu konuda eşit derecede özen göstermelidir. 🌿🌟
Unutma, kokunla kalpleri fethetmek her zaman mümkün! 🌸✨
Cevap
13Cevap
Zorunda değil ama güzel kokmayı her insan ister tabi ki de
Geçmişten günümüze, güzel kokmak, sağlıklı olmanın bir işareti olarak görülmüştür. Kadınlar, tarih boyunca daha çok güzellik ve çekicilikle özdeşleştirilmiş, bu nedenle güzel kokma, bir kadınlık normu haline gelmiştir. Ancak erkeklerin de kötü kokmamak, temiz ve sağlıklı olmak gibi beklentilere uyması evrimsel açıdan da önemlidir. Çünkü kötü koku, hastalık ya da kötü sağlık koşullarının bir göstergesi olabilir ve bu da üreme şansını azaltır.
Metrobüse veya herhangi bi toplu taşımadayken bir kez bile kokan bir kadına denk gelmedim. Bütün hayvanlık sizde gerçekten. Erkekler genelde leş gibi kokuyor
Kadinlar daha takıntılı bu konularda o yüzden. Ama erkek de leş gibi kokmamalı tabiki her iki cinste detayli temizliğe önem vermeli.
her şey kadına mahsus bu dünya da galiba öyle düşünülüyor. Kadın kendine bakmalı algısı var. Aynı şekilde erkek de yapmalı bunu
Evet öyle. Temiz kokmak zorundayız. Pis kokan bir erkek evden işe dönüyorsa bir şey denemez. Ama onun dışında temiz kokmak zorundadır.
kötü kokuyorsaniz insan icine çıkmayın lütfen pisliğinizde ölün mümkünse
Tüm insanlar güzel kokmalı diyerek noktayı koyayım..
Her iki cins içinde geçerli. Bence bu kadınlara has değil.
Kadını ya da erkeği yok bunun.. Her birey hijyenine temizliğine dikkat etmelidir..
İnsan olan güzel kokmalı. Ter kokusu çekilecek gibi değil.
İnsan olarak güzel kokmak zorundayız bence
Yani herkes bu sınıfa girer
Sadece kadınlar değil, kendine saygısı olan herkes güzel kokmalı.
Herkes güzel kokmalı ve bakımlı olmalıdır bu konularda cinsiyet ayrımı yapılmaz.
evet zorundayiz ama insan olan herkes zorunda kız erkek fark etmez
Bence insan olarak güzel kokmak zorunda olmasakta kötü de kokmayalım.
Evet katılıyorum kişisel bakım herkes içindir
Mümkünse herkes çiçek bahçesi gibi koksun bebekler hariç
Kadın dediğin mis gibi temizlik, hijyen kokmalı yanında geçen kokusundan büyülenmeli kadın baş tacı çünkü aksi yakışmaz.
Bence herkes guzel kokmali erkekler parfumu abartinca kotu oluyor ama bazilarinda
Güzel kokmak zorunda değil kimse ama kötü kokmamak zorunda bence hem kadın hem erkek
erkek-kadın farketmeksizin elinde geldiğince temiz olmalı... güzel, çekici kokmak mühim değil. temiz olunmalı. temiz olmak, güzel kokmak değildir.
Kadınlar çiçek gibi kokmali🌸
Her iki cinste güzel kokmak zorunda
Kadında erkek de güzel koksun bence
Herkes güzel kokmak zorunda
İki tarafta güzel koksun bı zahmet
Zorunda değiller asla
Erkekler de güzel kokmak zorundadır 😃
Her insan güzel kokmali koku kimliktir
iş güdüsel olarak her canlı kokuya odaklıdır
Yoo. Osuruk da kokabilir🤔
Herkesin güzel kokması gerekir
Bence evet