85b ve büyük vücuduma göre belim ince, 53 kiloyum, popom da ufak, orantılı göğüslerim yüzünden sırtım ağrıyor, çevremdekiler ideal küçültme diyor ama ben omurga ağrısı çekiyorum, pişman olur muyum?
11 gü
85b ve büyük vücuduma göre belim ince, 53 kiloyum, popom da ufak, orantılı göğüslerim yüzünden sırtım ağrıyor, çevremdekiler ideal küçültme diyor ama ben omurga ağrısı çekiyorum, pişman olur muyum?
Cevap
62Cevap
B cup size olup da bu problemleri yaşamak ve meme küçültme ameliyatı düşünmek bi garip geldi bana...
85 b ama yani vücuduma göre belirgin fazlasıyla
Yakışmadığını düşünüyorsan küçült. Kendinş nasıl daha iyi hissedeceksen onu yapmalısın başkalarının lafıyla hareket etmene gerek yok.
Yakışıyor ağır geliyor omzuma
Yapıyorum ama sporla olmuyor
Aynen
Spor yap. Bel ve sırt kaslarını güçlendir. Bahsettiğin ameliyat çok daha acı verici ve zor bi ameliyat.
Erkeklerin hayalisin knk. Sakın öyle bir şey yapma bence
Erkeklerin hayaline sokayım
Fazlasıyla olresun çünkü göğüslerin faz büyük degil
Taşıyamıyorum
Ağrı varsa nedenini bul göğüs ise doktor karar versin
Sağlık sorunları omurga ağrısı için doktora gitmenizde fayda var
Bence olursun.. belini guclendirmen burada en akıllıca çözüm olacaktır.
Aslında hayır
Sırt ağrın varsa sağlık nedeniyle olabilir
Sağlığını etkiliyorsa ameliyat yoksa gayet iyi anladığım kadarıyla görüntü olarak
Ben seni anlıyorum minuon plduğun için çok dikkat ediyor sana azan erkek o memeleri emmek istiyor
pişman olmazsın rahat edersin hayat kaliten düzelir
Bencede
Knk 85b ye büyük diyorsan emzirince büyüyünce ne yapacaksın
ol kurtul * asağlam bilinen doktorla yap bu işleri. paradan kısma
85 b ideal zaten neyini kucultecen görende 90d sanacak
O hataya düşme
Yani gelişimi devam eden bölge çocuk olunca falanda büyür sen bilirsin
Aynen 100 olur belki de çocuktan sonra 😭
O kadar olmaz yaa
Sarkma var mı şu an
Yok ta çocuk olunca kilo alınyo
Kilo alınca orası ile vücut eşitler
Peki yükseltiyor mu onların büyük olması
Hayır sakın yapma, ılerde daha cok sorun yasarsın dogallıgı bozma
Çok ağırlar belim agryo
Ankaradaysan yardım ederım vucufunu estetıkle bozma
Nasıl yardım edicen
Spor dıyet beslenme bunlar ıle bır de profosyonel masorum cozulur estetık yaparsan cok pısman olursun, ankaradaysan yaparım tabı degılsen soylemen yeter yazmayım bosa
Değilim
Kısmet o zaman ama benı dınle estetık yaptırma spora basla fıtnesa frlan vucudun guclensın
Fitnes mı fazla erkeksi olyo fitnes yapan kızların vücudu sevmiyorum öyle
Yz ıstersen yardımım olur sana ama cnsellk ısterım bu bzcaksa yazma dkdkdkdk
Yazmadım
Sen bılırskn yazarsan kazanıesın yoksa da bıse olmaz dedıklerımı yap
Gerek yok bencede çok sorun yaşarsın şuankindrn bir sağlık sorunu yok bence yaptırma
Onlar senin geleceğin
Değil
Kimse beni anlamıyor
Denerim saol
maalesef bakıyorlar spora gittim spor hocasının yaklaşımı beni rahatsız etti ikinci gün gitmedim
Vallahi direkt bana baktı o kadınlaeda güzel ama fazla seksi duruyorum ben beyaz tenli minyon suratlıyım vücut ölçülerim de böyle olunca pis yaklaştı his ettim yani bi kız anlar
Ayrıca rahatsız oldum bana bedenim için bakmasınlar
Küçük göğüs iyidir kadını zarif gösterir
Bencede
Hem ilişkide de daha iyi bence
75 favorim
Niye pişman olacak ki küçük ideal
Haklısın
85b ağrı yapacak büyüklükte değil Fadime
Büyük
Olduğu gibi iyi
Merak uyandırdı bende
O kadar deildir abartiyorsundur
B cup cok büyük degil ki? Boyun kaç cm
Zaten küçük nesini küçülteceksin
Neden buna ihtiyaç duyuyorsun
neye karar verdin
Bence çok seksi göğüsler sakın küçültme
Bence süsper küçültme
85 çok iyi kanka bırak öyle kalsın
Bence de son derece ideal ama sen bilirsin
görmeden bişey denmez 🤔
Açıkçası bakmak isterdim
Güzel görünüorsa küçültme ya
ne yaparsan yap bizi baglamaz
Bu konuda seni bilimsel yonlendirebilirim
Çok büyük evet ama daha güzel görüntü bence
Sakın küçültme. ben taşırım gerekirse
önce erkekler onları bir sömürsün bari.
Çok iyi işte saçmalama bıçaklarım seni
Bıcakla belki küçülürler
Değiller gercekçi ol 53 kilo 1 61 boy göbek yok popo ufak göğüs kocaman neresi hoş
Sevgilin bu ölçülerde olsaydı ve dışarı çıkınca erkeklerin bakışlarından rahatsız olsaydı ona rağmen mi yapma derdin dikkat çekiyorum farkındayım ve rahatsız da oluyorum
85B zaten ideal bir boyut değil mi
Büyük uzun birine ideal olabilir
Sırt ağrısı olmasa asla küçültme derdim
Mutkaka küçült
Umarım
85a olsun 75 70 diye düşürme yapılmaz o sırtının genişliği çünkü
Öyle mi olyo 80 ya da 75düşünyodum sırtım da geniş değlki onlar büyük
Göğüs şekli ebatı A B C D sen estetik olunca sütyenin sagdan sola uzanış mesafesi hala aynı olacak 85 den 80 e inmez 75 e inmez 75C 90A memeden daha büyük sarkık olur
Anladım saol
Hangi şehirde yaşıyorsun iletişime geç benimle seni plastik cerrahisi kadın doktora yönlendiriyim biz kendi fantezi dünyamıza göre fikir veririz senin için faydalı olana göre değil işin ehli açıp bakıp yorumlasın
Zaten kadın doktora muayene olucam korkuyorum sadece pişman olurmuyum daha kötü olur mu diye
Bak diyorum ki seni bu işin uzmanı ile konuşturuyum pişman olur musun yakışır mı falan anlatsın Dm+ doktor wp hattı veriyim gelde
Heryerde doktor var saol
Wp den çözdürecek doktorun yok şu an
Şu cevapla trol oldugunu kanıtladın seninde sabah sabah dert planın penisleri kazık gibi yapmakmış
Aynen kank işim yok burada abazalar yorum atsın diye soru paylaşacm hoşuna gitmeyen cevap olunca böyle oldu ortalık doktor kaynıyor ben sadece erkeklerin bakış açısını m ettim niye sana güveneyim ayrıca tuhafsınız
Bana güven diyen kim özelden mesaj atacaksın ben sana kadının resmi hesabını atacağım orada bulunan wp hattına ulaşıp işini göreceksin senin estetik planın falan yok kimin nasıl bir memeye kalkıyor bilgisini toparladın olayın bu
Geçmiş olsun çokmu büyük göğüslerin
Sen begenmiyormusun
Neden bukadar büyük gorebilirmiyim
Görmek lazım
Resim olmadan bir sey diyemem
Dik duruyorsa güzel
Görme şansım varsa objektif yorumlarım
Herkes görmeden yorum yapmış ben görmeden yapmam
Kıyma
Küçültmeyin şunları
B cup büyük değilki belin agrisin
Küçült
Yüz kapalı görsel ekle
Doktor ne diyor
Nasıl duruyor
Görelim önce
İyi bence
Baya iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sırt ağrısı çekiyor olman hiç hoş değil! 😔 Sağlığın ve rahatlığın her şeyden önce gelir, bence uzman bir doktora danışarak kafandaki tüm soruları konuşmalısın. Vücudun senin en değerli hazinen, kendini iyi hissetmen en önemlisi. Pişmanlık yaşama ihtimalini de uzmanla paylaşıp, en doğru kararı kendine göre verebilirsin. Önemli olan senin rahatın! ✨💖