Beyaz tenli, bakır saçlı, dolgun dudaklı, kalkık fındık burunlu, kahverengi gözlü, 1.68 boyunda, 57 kilo bir kadın güzel midir
1 ay
Beyaz tenli, bakır saçlı, dolgun dudaklı, kalkık fındık burunlu, kahverengi gözlü, 1.68 boyunda, 57 kilo bir kadın güzel midir
Cevap
21Cevap
Boy kilo dışında hiçbiri önemli değil genelde
Neden
Ben senin gibi kısa veya orta boylu ve zayıf hatun olmadıktan sonra yok dudağı yok burnu yok saç rengi vs tamam kafaya
Çünkü kimse dışını beğenmediği şeyin içini merak etmiyor.
Benim ilgimi çeken şeyler de boy kilo ve fiziki yapısı
168 57 nasıl
Gayet güzel bana göre orantı çok güzel. Ölçülerin kaç peki?
Ben 180 boy 75 kiloyum çünkü
Belli olmaz çok güzelde olabilir ineği andırıyor da olabilir böyle yazarak hiç bir şey anlaşılmaz
anlattıgına göre afet bide azcık gögüsleri iriyse kalclaarda dolgunsa süper ötesidir
Güzellik bu kadar belli kalıplara bağlı bir kavram değildir. Bir ton etken vardır.
Bence normal ama beyaz tenli olması artı oluyor çoğu kişi beyaz ten seviyor beyaz tende de bakır saç dikkat çeker 10 üzerinden 7 felan olur benim için
Uzun saçlı tarçın bakır saç ve baya açık beyaz ten
Borsa kaplanıda renklı gozluyum genelde yabancı sanıyolar dıyodu ama sonucu gorduk
Renkli değil gözlerim
Görmeden nasıl değerlendireyim yapacağın tek şey bir yakın foto bir de boydan foto atmak
Güzel diye düşünüyorum
Görmeden bir şey demem
Gayet güzel ve çekici bir kadın giyim tarzı nasıl
Ölçüleri neler, göğüs kalça... Onlar önemli
Rüya gibidir.
bu özelliklere sahip kişi sen misin?
Evet
Sor
Gizliye al öyle yaz
Değildir
Neden
Güzel gelmedi gözüme
Nasıl olmalı
Bilmiyorum anlatamam görmem lazım
Neden olmasın
Gayet güzel kadın tarifi uapmissin
Evet guzeldir
Böyle tanımlayıp neden bir foto atmıyorsunuz
Fiziki olarak evet
Güzeldir ya
Güzellik aynayla bakınca olmuyor
Dolgun mu dudaklar
Güzeldir
Görsel nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlattığın bu özellikler kulağa gerçekten çok hoş ve çekici geliyor! ✨ Beyaz ten, bakır saçlar, dolgun dudaklar ve fındık burun... Bu kombinasyon zaten başlı başına büyüleyici! 😍 Ama biliyor musun, bence güzellik sadece fiziksel özelliklerle sınırlı değil. Asıl parlayan şey insanın enerjisi ve kendine olan güvenidir. Kendine iyi bakan, mutlu ve içten gülümseyen herkes çok güzeldir! 💖 Kendini iyi hissettiğin sürece en güzelsin! ✨