Öncelikle herkese merhaba...
Şöyle söyleyebilirim insanlarin geçmişten beri değerleri yargıları istemleri ve zevkleri hep degiskenlik göstermiş ve çoğunlukla hep farklı olmuştur ki.. bu nedenle atalarımızın söylemekte elzem gördükleri " Zevkler ve Renkler tartışılmaz " Sözünü burda size hatırlatmak isterim... Ve sorumuza gelirsek ben iri kaslı ve yapılı kadinlara bayılıyorum çünkü bı duruşları ve yaptığı spor sayesindede diğer kadınlara oranla hatta çoğu erkeğe görede daha özgüvenli ve kendinden emin karakterleri vardır...
Asla erkeğin buyruğuna girmedikleri gibi erkeğin üstün görüldüğü megolamanist erkek düzeninde bile erkeği kendi himayesi altına kolayca alabilecek bir yapısı ve yeteneği vardır...
Hatta tüm kadınlara tavsiyem spor yapmalarıdır ki bu hem ruhen hem bedenen zaruri bir ihtiyaç olmakla birlikte karakterine katacağı birçok erdemi de düşünerek yaşamı kolaylaştırmak içinde elzem olduğunu ifade ederek herkese iyi günler sağlıklı gelecek diliyorum... Saygılarımla51 Yorumla- +1 yıl
Adamsın lan
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
Bu durum göz ve zevk meselesidir. Bence hiçbir kadına fiziksel özelliğe göre ön yargılı yaklaşmamak gerekir.😌Mesela dersin ben ince, zarif severim. Birgün gittiğin bi mekan, restoran, spor salonu ya da ne biliyim herhangi kafa dağıtabilecek bi yerde birini görürsün.😍Sendeki o ön yargıları paramparça eder. Bunada yaşanmışlık, tecrübe denir. Sadece çok kadın görmemişsindir. Ve o zaman ne kadar çok profil görürsen kendine o zaman sorarsın?🤔Birde şöyle bir durum var. Bir karşı cinsten birini gördüğünüzde kafanızdaki hislerin o an için olumlu ya da olumsuz olurken duygulara göre beyin karar veriyor. Aslında duygular bi perde gibi mantığınızı devre dışı bırakıyor. İlk izlenim önemlidir tabi ama o ilk izlenime kapılmamak herkes için en doğrusudur.😁
Çoğu kişi bu yüzden kaybediyor. Kendinize dürüst olun. Öyle hemen etkilendim, zannetmeyin bu benim görüşüm.
Sorunun cevabını da vermiş oldum sanırım😁😊31 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun
Hani aşırı kaslı erkekler itici olur ya işte aşırı kaslı kızlarda itici olur o yüzden ideal seviyede kaslı olması beni şahsen cezbeder. Yani dümdüz bir kızda ne bileyim hamsi gibi kalıyor :D hani adamın teki diyor ya et yok pijdir pij :D fiziksel özelliğine bakarak tabi ki hayati kararlar almıyorum. Fiziğine bakacak olursak sadece fikrim bu yönde pijdir pij... :D
10 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakımlı, temiz ve ateşli olsun da eni boyu fark etmiyor.. Hem yapılı kadın ile sevişmek gerçekten çok Seksi oluyor.. Hele ayakta dudaklarını uzanmak için çaba sarfı daha çok tahrik ediyor... Hele bir de iri bedeninle sırt üstü yatarken üste yatması tüm ağırlığı ile ve göğüsleri göğüse abanır şekilde öpüşmek inanılır bir an değil..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
+1 yılYa bu aslında değişir ama benim tercihim esmer veya sarışın olsun bu benim ölçütlerim için şöyle ki; ben 1.82 boyundayım. Genelde hafif minyok çok değil. 1.64-1.66 lık hatunlara bayılırım. Çok seksi gelir bana hep. Ama arada bir de Sırplar gibi böyle at gibi olsun diye istemiyorda değilim
20 Yorumla
+1 yılbence ince daha hoş ama zevk meselesi her vücut alıcısına göre güzeldir takıl kafana göre
90 YorumlaBence biraz kilosu olsun ama orantılı bir şekilde ayrıca kürdan gibi olan kızlar fiziğim var diye sevinmesin çoğu erkek itici bulur kıssadan hisse; herkes kendine yakıştırdığı kiloda olsun insanların dedikleri önemsizdir şaka şaka tipinizi skm
20 Yorumla
+1 yılLisede bir arkadaşım vardı kızın elleri benim iki katimdi ve çok da güzeldi hem yüz güzelliği hem de fiziği... ve voleybol cu oldu oda, o yaşlarda bile çok hoştu.
00 Yorumlagüç yeter mi iri yapılı kadına :D altında ocak yaksan kalkıp inmez sonra diyorsunuz ki adam da bel fıtığı var tabi olur adam kaldırıp yan cevirmek için zorlarsa kendisini tabi bel fıtığı olur
00 YorumlaVoleybol oynayan kadınlar çok çekici iri olarak, fakat iri olup fiziği kötü olan kadınlar itici, onun dışında ben genelde orta boy ve fiziği düzgün kadınları beğeniyorum
10 YorumlaIri olup da güzel bulduğum çok az kadın vardır. Ufak yapılı, belirgin hatları olan kadınlar genelde saha çekici geliyor.
Burada önemli olan vücut hatlarının belirginliği ve güzelliği.10 YorumlaBen şunun gibisini seviyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara fiziksel bakacak olsam iri yarı olmayana bakardım çünkü kadınlık demek birazda zerafet demek değlmi
00 Yorumla Hayır
Barin olacak hassas olacak ilgilenmek gerek ondan
Yardımcı olmak uğraşmak gerek
İri yapılı cüsseli na yapalım bilek güreşi mi yapcaz00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı çekici yapan görünüşünden ise onunla vakit geçirdiğinde kaliteli bir zaman geçirip geçirmediğine bağlıdır.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. İri yapılı
Battal beden
Büyük beden
Kadın aldım bir tane bin pişmanım
Bir daha evlenirsem ince narin Alaçam00 Yorumlaeğer sadece bel altını geliştirdiyse evet.
eğer sadece bel üstünü geliştirdiyse hayır.
eğer bütün vücudunu geliştirdiyse de hayır.00 Yorumla
+1 yılBen oyle cit kırıldım sevmem azcık dayanıklı olmali ki zevk versin cit kirildimlar hep yavaş yavaş yeter diyenler hic sevmem
10 Yorumladış görünüş olarak soğuk gelir. Ama karakter kısmı farklı.. Sonuçta iri yarı olmak onun suçu değil, genlerle ilgili
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Kadının ince belli zayıf olanı güzeldir.
İri yapılı kadınlar itici geliyor bana02 Yorumla- +1 yıl
İri den kastım sporcu fiziği
- +1 yıl
Yani tabi ki spor yapan kız bitanedir
Ben narinciyim kanka, sporcu kadınlar cüsseli kadınlar bana futbolcu gibi geliyor shdhahdh
03 Yorumla- +1 yıl
Niye ya roberto carlos bacağı olduğu için mi 😃
- +1 yıl
İyi size çıt kırıldım yakışır 😃
+1 yılkadın demek zerafet demektirr narinlik demektir.. tabiki daha çekici olurlar
14 Yorumla- +1 yıl
Hmm değişik
- +1 yıl
sen nasıl bir hatunsun peki :)
- +1 yıl
Sanane 😃
- +1 yıl
bu sitenin amacı soru sormak :)) herkes birbirine sanane derse 2 güne kapanır burası :D :D
Ben severim açıkcası, ne varki burda? çok küçük olmasından biraz iri yapılı olması daha iyi, daha sağlıklı gibi geliyor
10 YorumlaHayır değiller. Uzun boylu, narin ve ince yapıda olması daha çekici bence.
10 Yorumlaİri yapılı olmak erkeklere yakışıyor kadınlar ince ve zarif olmalı
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar iri mesala boy kilo kas yağ örnek versene merak ettim
- +1 yıl
@leadoftheintegral ben mesela 1.85 boyundayım ama iriyim de böyle bir kız olsa gayet çekici bulurdum ben açıkçası ama böyle bir boy zor
Önemli olanda boy değil zaten kilolu balık etli derler ya hani 70 kilo falan olsa mesela boyu da ortalama bir kız boyunda olsa gayet çekici olur
Geçen kazayla böyle bir p*rno açtım kabus gibiydi adam sktikxe göbek dalgalanıyor falan ay ayy
712 Yorumla- +1 yıl
jksjsksk
- +1 yıl
Sizin söylediğiniz p*rno türü “Fat” olarak geçer. İri yapılı olmak farklıdır. Sanırım siz normal p*rno izlemek isterken yanlışlıkla fat denkgelmiş.☺️
- +1 yıl
İlk defa mı p*rno izledin
- +1 yıl
bende bi p0rn0 da gördüm kız erkeği s1k1yodu erkekte ooaahh oaahh diye ses çıkartıyordu amkkkkk bide g0t deliği kanamıştı içinden hafif çiğnenmiş sakız gibi bi et çıktı tövbe tövbe her yemek yicem zaman aklıma geliyo öğürmemek için kendimi tutuyorum. ama onun dışında başka seksii normal vidyolarda dassağa devam 3🖤1
+1 yılobez seviyorum ben aynı ksnin koyduğu resimlerdeki gibi 😋
00 YorumlaHani derler ya hükümet gibi kadın diye. İşte o misal ye ye bitmez :)
00 Yorumla
+1 yılBen daha çok çıtı pıtı beyaz kızlardan hoşlanıyorum.
00 YorumlaBana hep öyle kadınlar düştü:) menmunda kaldım ama bazen zayıf çiti pitida özenmiyor değilim ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki hayir. Ne o öyle eyfel kulesi gibi...
Kadın dediğin minyon olur sarılınca kucağa gelir. Büyük kadınla sarılınca sanki onun cocuguymus gibi hissediyorum 😬10 Yorumla
+1 yıliri yapılı kadınların çekicilikle hiç alakası yoktur
00 YorumlaSpor yapan hafif kaslı kadınlar güzeldir. Ben çekici bulurum.
10 Yorumla
+1 yılBen narin severim. Ne o öyle kaslı kütleli kadın itici oluyor
00 YorumlaUltra narin yapılır, küçük, kısa boylu kalça genişliği ve omuz genişliği çok fazla olmayan
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılİri yapli demiyim de minyon ama balık etli kadınlara bitiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİri yarı kadınlar çok çekicidir. Kesinlikle testle sabittir. Mesela game of thrones daki şu iri kadın dehşet geliyor bana. Bendde iri olduğum için de olabilir. 189 boy 94 kilo
00 Yorumla
+1 yılbana göre değil çünkü ben uzun boylu ve iri değilim
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. Tabiki ince ve zarif bir bayan çekici tartışmasız.
00 YorumlaKadından kadına değişir o kimi kadınlara kilo yakışır kimisine yakışmaz.
10 YorumlaBen iri seviyorum diğer kızlar küçük kalıyor yanımda
00 YorumlaBu devir de kadınların çoğu iri. Zarif ve naif kadın mı kaldı 😏
00 Yorumla
+1 yılOrantılı bir vücut yapısı varsa bana iri yapılı kadınlar çekici gelir
10 Yorumla
+1 yılO kadar iri değil ama hafif balık etli güzel gösteriyor bence bir kadını
10 Yorumlaİriden kasıt kiloysa çekici değil de eğer iriyse ve fiziği varsa çok daha çekici olabilir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Erkek cucuk kadarsa tuhaf kacar o biraz.
Ama cok cekici kadinlar da var.10 Yorumla
+1 yılBenim için cekici sen benim sevdiğim eşim olsan sana taparım kul köle olurum
00 Yorumla
+1 yılCok çekici geliyor bana özellikle ilişkide cok merak ediyom 😃😃
10 Yorumla
+1 yılYani kapılar herzamsn bir adım öndedir duruş bakış asalet arzulu istekli vs
10 Yorumla
+1 yılİri yapılıysa kilosu yoksa çekicidir. Geniş omuzlar geniş bel diğer kadınlara nazaran daha seksi
00 Yorumla
+1 yılmemeleri ve kalçaları yuvarlak hatları yani kaybolmamış ise bence güzeller..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBıngıl bıngılı tercih ederim.. sevmiyorum zayıf olmak için yırtınan hatunları
00 Yorumla Vallahi abazamıyım bilmiyorum ama bana her kadının farklı bir çekiciliği var gibi geliyor sadece kötü görünenler genelde sağlıksız göbek yağı çok olan bakım yapmayan görünüşüne özen göstermeyen kişiler oluyor genelde
00 Yorumlaİnce belli olsun belini elle kavranacak gibi olursa daha iyi iri olmak kadına yakışmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın dediğin ince narin olmalı. Diğeri yemiş yemiş çıkarmamış gibi 😂😂
010 Yorumla- +1 yıl
Hay zihniyetine kesin sende çelimsiz birşeysindir genel de öyleleri iri bayan istemez 😃
Cevap sahibi+1 yılHahhaa yok 183 boy 86 kilo biriyim.
- +1 yıl
Hmmm şaşırdım😃
Cevap sahibi+1 yılSenin boy kilo kaç merak ettim
- +1 yıl
1.65 64 kilo
Cevap sahibi+1 yılYani sende çok iri sayilmazsin baliketlisin sadece. Ama kıvrımlı bir fiziğin varsa fiziksel olarak çekicisin
- +1 yıl
Balıketli değilim boşver anlamadığın olaylar 😃
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😂😂balıketlilerde 3 e ayrılıyor. Hamsi gibi olanlar, palamut gibi olanlar , orkinos gibi olanlar 😂😂
- +1 yıl
Byeee 😃😃
Cevap sahibi+1 yıl😂😂byee
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne narini. Kadin dedigin söyle sıkı olacak. Dipdiri olcak. Yanıma da yakışsın
115 Yorumla- +1 yıl
Aferin tuttum seni 😃
Cevap sahibi+1 yılWow. Tarif etsene bi kendini ya merak ettim bak
- +1 yıl
Üşendim yazamıcam 😃
Cevap sahibi+1 yılHadi kirma beni. Pur dikkat seni dinliyorum burada. Okuyan kizlarda çatlasın 😂
- +1 yıl
Kendimi övmeyi sevmem boşver 😃
Cevap sahibi+1 yılOo yag ficisi olmadigina göre kaslı bir hatunla konuşuyorum sanırım😅
Cevap sahibi+1 yılGel seninle bi gureselim😂 Cok hosuma gittin
- +1 yıl
Sevgilim var 😃
Cevap sahibi+1 yılHaydaa. Ben senin fiziğine tapardim be. Cok sey kaçırıyorsun
- +1 yıl
Senin gibisini çok bulurum benim için sorun yok 😃
Cevap sahibi+1 yılYok sen demek istediğimi tam anlamadın. Seni begeneni bulursun. Benim bahsettigim sey bambaşka. Oylesini zor bulursun işte
- +1 yıl
Hmm bak sen havalara 😃
Cevap sahibi+1 yılSenin havanın yanında benimki ne be 😅
- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak ben yedeğin olurum. Bi değerlendir beni😂
+1 yılİri yapılı daha çekici geliyor bana
İnce dediğin elinde kalır gibi 😂😂10 Yorumla
+1 yılİri yapılı değilde mesela Hadise'nin fiziği gibi olmalı 😅
00 Yorumlabu soruyu göze değil gönüle sormak lazım çünkü göz görür gönül beğenir
00 YorumlaBence kişiye göre değişir iri yapılı kadın da seven olabilir
00 Yorumla
+1 yılAllahım nasip etme yarabbi
Ben ömür boyu yanlız kalmaya raziyim 😃😃😃😃10 Yorumla
+1 yılZayıf ince narin tercih ederim. İri yapılı yapılı kadınlar çok çekici gelmiyor. Mesela game of thrones daki şövalye Brienne ile khaleesi yi. Biraz taraflı örnek olduğunun farkındayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf şişman iri sıska sarışın esmer fark etmez kobra kimseyi affetmez 🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliri kadinlar kusura bakmasin onlari duvardan duvara vurmak mümkün degil
01 Yorumla- +1 yıl
ha?
- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım