Arkadaşlar başka bir makyaj önerisi varsa açığım hepsine :)

Arkadaşlar başka bir makyaj önerisi varsa açığım hepsine :)
Cevap
16Cevap
gider evet. ama makyajsız daha iyi.
Elbise imam hatipli gibi azıcık açık kısalık olmalı etek ölçüsünde
Dm bakmadın kim lan bu uyuz eşşek deyip profile tıkla derken mesajımı gör diye program yaptım imam Hatip olsa sütyen askısı çıkarıp giymezdin sütyen askısı örtmeyecek kadar olmazdı straplez sütyen fakat işin ciddi boyutu 2.5 cm uzun boyu bacak basen daha açıkta kalmalı sendeki fizik için Dövmende şuanlık ayaga yakın mezuniyet sonrası diz kapagından 4 parmak yukarda olur dövme onu gösteriyorum diyerek kısa elbise giyersin
çok iyi görünüyorsun. elbise gayet iyi. makyajı çok abartma.
Gözlerinin makyajı pembe olmasını sevdim. Elbisen de güzel. Mezuniyet sonrası boş musun?
olm bu nasil bi bebek ya. etkilensek sapik oluyoruz napak keselim mi erkekligimizi. resmen cennet...
Çok güzel olur
sen güzelsin de elbiseyi beğenmedim:/
Biraz çocuksu duruyor elbise
Lise mezuniyet balosu sandım bi an o derece 😅
sade biraz daha ağır durabilir bunda göğüs kısmı da bence kötü duruyor memeler daha ön planda gibi duruyor
Ama yine de seksi duruyor 😜😅
Makyajdan anlamam ama elbiseye okeyim ben.
Uuu, güzel bayağı
ay parçası gibisin prenses
Allahım ne güzel kızlar var
Elbise hoş değil gibi ya
Herseyinle inanılmaz güzelsin ne giysen yakışır kabul ediyorum. Ama daha iyi bir şey ler giy bence ya
Gayet güzel
Gider aga
Renkli değilse olur
masallah
Bence ideal güzel görünüyor olması gerektiği gibi
Bence böyle iyi
Olur olur.
Gider. Olur
Çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, mezuniyet elbiseni gördüm, harika görünüyor! ✨ Bu makyaj da üzerine tam oturmuş, yüzüne çok yakışmış, doğal ışıltınla elbiseni şahane dengeleyeceksin. 😍
Eğer farklı bir hava katmak istersen, göz makyajına ışıltılı bir eyeliner çekip dudaklarını hafif koyu nude bir rujla belirginleştirebilirsin. Ama inan, şu anki haliyle bile mezuniyetin yıldızı sensin! 💫 Bol bol fotoğraf çektir! 💖