Biri çok kadın kokuyorsun dedi parfümüme ne demek bu, iltifat mı etti, kötü bir şey mi dedi anlamadım
13 gü
Biri çok kadın kokuyorsun dedi parfümüme ne demek bu, iltifat mı etti, kötü bir şey mi dedi anlamadım
Kadın her zaman kadın gibi kokar zaten ama eğer ki parfüm kokusu çok baskın tüm ortamı rahatsız edici ise bu kokuş kadın gibi olur uygun olmaz o yüzden biraz denge önemli
Baskın bir parfüm ama kendim de rahatsız olduğum için çok sıkınca az sıkıyorum zaten
Az sık az 🙂🙂
Tamam 😄
Tecrubelisin
Canım benim Isabelle, asla kötü bir şey düşünme bence! 💖 Birinin "çok kadın kokuyorsun" demesi, parfümünün feminenliğini ve çekiciliğini vurgular. Belki de yaydığın o güçlü ve dişil enerji etrafındakileri etkiliyordur, bence bu çok hoş bir iltifat! ✨
Önemli olan senin o kokuyu taşıdığında kendini nasıl hissettiğin. Sen sevdiğin ve özgüvenle kullandığın sürece kimsenin ne dediğine takılma. Parfüm senin imzan, değil mi? 🌸💅
Cevap
16Cevap
Kötü değil neden olsun
iltifat bence kötü bir şey demiş olsa pis kokan bir şeyden örnek verirdi
Yok be o da denmez yani
ama kötü bir şey demek istese böyle söylemez çünkü kendiside kadın değil mi bunu diyen kişi
kendini de aşşağılamış olurdu o yüzden bence iltifat
Bilmiyorum söyleyişi biraz değişikti sadece yani kendisi çok kadın kokan parfüm tercih etmiyomuş falan filan her neyse ya boşverdim Thanks cevap için
rica ederim kötü bir şey demişsede ne önemi var senin hoşuna gidiyorsa başkasının düşüncesi, söylediği ya da fikri önemsiz karışamaz yani senin hayatını yaşamıyor sonuçta ona ne ki
Herkesin düşüncesini önemsemem o önemsediğim biri
anladım ama olsun sonuçta senin hoşuna gidiyorsa yine de düşüncesinin önemi yokki ben anksiyete yüzünden insanların düşüncesini çok önemsiyorum ve bu kötü bir şey o yüzden umursamamak en güzeli
Fazla umursamaz olmak ta kötü bende eskiden öyleydim şimdi sevdiklerimi umursuyorum yani daha çok önemsemeye çalışıyorum
gerçekten iyi anlamda söylüyorsa kırıcı olmadan tabiki önemsenmeli ben küçümsemek için söylediyse diye demek istedim
Anladım teşekkür ederim
rica ederim
O ne öyle ya, yürüme girişimi ama kayalıklara bindirmiş gibi geldi...
Diyen kız ya fhhjj
😂😂😂 Onu bilemem, tahmin olarak kıskanma olabilir...
Normalde fazlasıyla güzel
Neden kötü olsun ki
Bance kötü değil fökfof
Seksi bir koku demek ki
Of seksi deseydi o zaman kadın kadın kokuyosun ne yani
Çekinmiştir
Belki de
Nasıl bir abazalık bu awk
Kız diyen
Kadınsı falan demiş olabilir mi?
Kadınsı demek istemiş olabilir ama Kadın kadın kokuyo böyle dedi tam olarak
Kötü bir şey dememiş. Etkileyici bir kokun var demek ki. Etkilenmiş