Ne yapacağım kimse istemez böyle, çocuk gibi duruyorum ya, ameliyattan da korkuyorum
1 ay
beğenir. sen adama sevdir kendini. becerikli ol. şikayet etme, dırdır etme. adam sever seni. birde nohut ye. nohut göğüsleri bir parça büyütüyormuş. hamile kalınca zaten memelerin büyüyecek, dert etme. ayrıca paran varsa dolgu yaptırabilirsin.
İnan ki seni seven böyle kabullenir ben küçük seviyorum mesela bu benim için hiç sorun olmazdı. Sevdikten sonra ne önemi var. Boş yere kuruntu yapıyorsun
Görüntü ve şekillerden ziyade ruhlar önemli ✨Eş severse sen gözünde leylasın zaten. Vücut ölçülerinle ilgilenmez. Ve duyduğuma göre çevreden evlilik dönemi emzirme olunca göğüs büyüyormuş bu yüzden gerek yok tedavi olmanıza. 🌸
Güzelim benim, evlilik öncesi böyle düşüncelere kapılman çok doğal ama hiç korkma! 💖 Senin değerin ve eşinin sana olan sevgisi göğüslerinin büyüklüğüyle ölçülmez ki! Asıl güzellik kendine duyduğun güven ve yaydığın pozitif enerji. Eşin seni sen olduğun için sevecek, buna eminim. Bol bol kendini sev ve içindeki ışığı yansıt! ✨💋
Cevap
45Cevap
Hiç mi yok gadası
seninle göğüslerin için evlenecek briinden zaten fayda gelmezki
Küçük göğüsler daima bir numara ya onlar çok iyi çok iyi
Knk korkma gögusu büyük diye seven birinden olmaz çok ciddiyim büyütmek için mesajlar var kendin bile yapabilirsin çok kolay evde yasininda geçmiş diye düşünme bu masaj baya etki eder
Bence kendiniz ile barışık olun. bazi erkekler gerçekten çok küçük göğüs severler. Mesela ben de eşimin operasyon geçirmesini istemedim hiç.
Seni böyle bir kriterden dolayı beğenmeyen erkek bırak yalnız kalsın, seven küçük göğüslü de bulsa sever emin ol...
bi kadında genelde zaten ya göğüsler ya da kalça çekici oluyor. muhtemelen sende de kalça fazla seksi. ikisi aynı kişide iyi olmuyor pek
Seven her şekilde seviyor belki evleneceğin kişi küçük göğüs seviyordur nereden biliyorsun dert etme
çocuk doğunca normal haline gelir merak etme düşünme bunları
Evlenince biraz büyür zaten çok takma kafanı
Asıl böyle olduğun için memnun ol derim ben sana bi erkek olarak
Adam beğenmese seni evlenmez yani 😂 hiç görmedi mi
Hiç yok derken, merak ettim nasıl yok gibi olabilir
Bu bir sorun değil aynı şey erkeler içinde denilseydi inan sorun değil
Saçmalama ya bende de yok. Bu kadar takma ayrıca erkekleri begenir mi yok begenmez mi diye bırak düzgün birini bulmuşlar ona şükretsinler
Herkesin var ya gerçekten benim dümdüz ucu var sadece hafif çıkık o kadar
Ya emin ol iyidir. Valla vende de yok ama evliyim yani alakası yok ki yeterli mutlu ol kendine güven
Ne kadar büyüklüğü ya yani bedeni var mı benim o da yok 70 bile dolmuyor
?
O kadar yok valla benim de
birincisi neden beğenmesin. küçük meme seven ciddi sayıda insan var. ikinciside ameliyatta korkulacak bişey yok kolay bir operasyon cidden
Hem ayranım dökülmesin, hem hötüm ütülmesin... Var mı öyle bir dünya,?
Gayet de güzel oluyor, biliyorum. Kendini boş yere tribe sokma
Saçmalama yaa seven insan her türlü sever kabul eder ve bu bir eksiklik falan da değil ki niye bu kadar kafana takıyorsun
Birini beğensem bunu dert etmezdim ama hormonlarına baktır mesele sadece meme değildir
Seni seven öyle kabul edecek hiçbirimiz kusursuz değiliz yavru
Ya evleneceğin kişinin de pnsi yok gibiyse o adamcağız ne yapsın ameliyatla büyüttüremez de
Günde kaç kez mastürbasyon yapıyorsun bu soruyu cevapla sana seni rahatlatacak bir cevap vereceğim
portakal sıkıştır aralara
Erkek kadınını her daim beğenir bakımlı ol yeter
Seni sevip değer veren biri buna takılmaz.
Benimde ufak sorun olmaz
Hiç mi yok. Mandalina kadar mı
Emcuklerler seni büyür
Dün biti küçük memeli arıyordu burada 😂
Benim de ufak ama o kadar değil
Doktorlarla konuşman daha doğru sanki
Kaç. Beden ki
Bedeni de yok doldurmuyor hiçbirini
Hmm.. Boy kilo kaç ve kaç yaşındasın
İlla vardır biseyler
Dümdüz ya
Hm o zaman çok zayifsin zayif biriyle evlenirsen sıkıntı etmez ama çok normal bişey bu sıkıntı olacağını zannetmiyorum
47 kilo 162
Boy iyi bi 10 kg alman lazım
10 mu alamam
Evlenince olur
Ne alaka ya o kendiliğinden büyür zaten
önemli olan kalça boş ver
gerisi nasıl
Yok derken
silikon taktır
Saçmalama
Çok mu minik ya
Kaç numara yani