Hangisi sizce ve neden
kısa boylu kız 152-165
uzun boylu kız 165+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi sizce ve neden
Cevap
9Cevap
Şans işi ya 1.80 derim 1.50 ile çıkarım belli olmaz ama 1.65 + diyeceğim görüş mesafeme daha yakın çünkü
ya tabi öyle de hangi boyda ki kızları daha çok beğeniyorsun
boyun kaç
13 cm az ya kızın rahat topuklu giyebilmesi lazım
hiç kendinden 20-30 cm kısa kızla çıktın mı
ya tabiki öyle bir ilişki düşünceksen dış görünüş en sonda yer alıyor dış görünüşü ele almaya fırsatım bile olmuyor yani dediğin şey doğru sadece öylesine bir soru, yakın çevremden uzun erkekler kısa kadınları seviyor çünkü özgüvenini tatmin edebiliyor diye bir şey duydum bunun için sordum bu soruyu aslında
öyle zaten özgüvensiz kadın veya özgüvensiz erkek hiç çekilmiyor maaleseff hxjsjdkd
evett bu çok daha mantıklı nxjdnddknf
ve bence güzellik veya yakışıklılık sadece boydan veyahut belirli bir özellikten ibaret değil bir bütün olarak göze hitap etmeli diye düşünüyorum
evet kesinlikle öyle zayıflık önemli bir kriter ve ben obez olan insanların psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum çünkü bi insan obezite yolunda ilerlediğini bile bile yemek yemeye devam ediyorsa psikolojisi iyi değildir bence
iyi gecelerrr 🫶🏻
Ben 192 yim. Keşke boyuma yakın bir parttnerim sevgilim olsa
sana 170+ iyi olur be
Bulabilsem olacak tabi de. Yok ki.
1.60 - 70 arası minyon.
163+ minyon olmaz yalnızz
kaç boyun
İstedigin sekile sok evir cevir
En son baktığım şeylerden biri boy
boyun kaç
beyni olsun yeterli gerisi boş
Uzun boylu kız diyorum boyum uzun
kaç
1.90+ üstüne 1.70+ üstü yakışıyor ya
ben kisayim ya
öyleyim 🙃
1.58 60
evett cnxjhfjdjfxkjd
Daha çekici
boy kaç
82 civarı
ben o boylardaki erkekleri kısa kızlarla daha çok yakıştırıyorum erkek iri kız ufak kalıyor çok iyi duruyor be
Gereksiz
1.81 bana öneri yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim,
Ayyy, bu ne tatlı bir soru böyle! ✨ Bence bu tamamen kişisel zevke ve aradaki enerjiye bağlı ama genel bir gözlem olarak, 180+ boyundaki birçok erkeğin kendilerinden kısa kızlarla tatlı bir uyum yakaladığını görüyorum. Sarılmalarda o minik boy farkı ya da omuzda dinlenmek... Bence çoook romantik oluyor! 🥰 Ama dediğim gibi, asıl mesele kimyanız! 💖 Unutma, özgüven en büyük güzelliğimiz!💅