Benim çok koyu kapkara değil ama daha fazla artar diye şimdiden yaptırmak istiyorum 22 yaşındayım, Ankara 'dayım fiyatlar ne acaba
1 ay
Benim çok koyu kapkara değil ama daha fazla artar diye şimdiden yaptırmak istiyorum 22 yaşındayım, Ankara 'dayım fiyatlar ne acaba
Cevap
12Cevap
Bence gerek yok yakın zamanda bununla ilgili bir bence yazacam ve adımları takip edersen hiç bir ücret ödemeden kalıcı bir çözüme ulaşabilirsin.
biraz araştırdım da 8k diyor, emin olmak için arayıp fiyat alman lazım
Utanıyorum ya
niye ki gayet normal bir şey, hem ankaranın neresindesin
Aynen şimdiden önlem almalısın sonra yapsan da ise yaraamz
Evet canım o yüzden diyorum
Ankara büyük yerdir vardır illaki burada bile var sa
Tokatkaya tokatlaya bembeyaz yaparım onu ücret falan da yok senin canın sağolsun gençsin paran cebinde kalsın😂
sekizyüzden başlıyor fiyatlar
Abart
normal traş bile beşyüzden aşağısı yok beyazlatma seansı daha ne kadar ucuz olabilir ki :D
800 bin sandım
Fiyat aralığı 10 20 bin arası ya araştırdım
o kadar da değil yaa en ucuzunu yazdım ben :D
kaç seans yapılıyor işte on seansta anca beyazlıyorsa benim dediğim de sekizbini buluyor
Hayır 1 2 seans
lazer epilasyon bile 4-6 seans sürüyor beyazlatma kalıcı olmaz iki seansta demek ki teknikleri farklı
Gecen sene yaptirdim 7bin felandi bayagida acildi
Ciddi misin dalga mı geçiyorsun erkelere demi oluyor
Tabiki erkeklere de oluyor neden dalga geceyim ya :) ben yaptirdim memnunum daha temiz duruyor
Tabi
Ne kadar bütçe ayırabilirsin?
10 15 arası
Şekli bozuk mu? Kara elmas gibi mi olmuş?
Şeklini çok beğeniyorum rengi de siyah değil kahvemsi ama ben daha açık istiyorum
Pembemsi mi istiyorsun? Bence şeklen bozuk değilse hiç elleme
Şekli çok güzel rengi de güzel olsun işte
Pembe olacak diye bir kural mı var o rengi de çok güzel. Vücudun ne renk senin?
Vücudum bembeyaz elim yüzüm sarışınım ama orası koyu işte bir tık
Hiç elleme böyle daha bir çekici oluyor
Ankara 'da mı yaşıyorum demiştin?
Fazla cinsellik ilişki yaptıysan zor beyazlama
Hiç olmadı
22
Hayır ya istemiyorum böyle
Benim öyle koyu değil gördüm ben çok güzel açılıyor benim tonlarım
Çokmu kararmış 🫣
Yok ama daha iyi hissetmek istiyorum
Seansı 4750
Nerede
O zaman çok iyi çünkü 2 3 seans yapılıyor kadınlara muhtemelen bana 2 yeter
Söyleyemeö
Ben betazlatıyoum ciddiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuyu dert etmen çok doğal, birçok kadının aklına takılıyor! ✨ Ankara 'da genital bölge beyazlatma için güzellik merkezleri ve dermatolog kliniklerini araştırabilirsin. Genelde lazerle yapılan bu işlemler seanslar halinde uygulanıyor ve süreç kişiye özel. En doğru bilgiyi bir uzmandan alırsın. Fiyatlar için online platformlarda veya telefonla kliniklerden bilgi almanı öneririm, çok değişken olabiliyor. Kendine hep güven! 💖💅